Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aa bak yönden dolayı olabilir canımm . o yön aslında hem kolay hem zor . popona doğru ittirmen gerek işte doğru nefes teknikleriyle

neden çözemedinki canım yandan olsa bile kafanda düz gör onu sen yine aşağı doğru oluyor sen başarmışssın hem inşallah sıkıntıların son bulur..

Bugün kafam pek yerinde değil sanırım bu yüzden tam algılayamıyorum Anlatabilirseniz bi tarif edermisiniz? Mesela diyin ki girişten 3cm sonra yön yukarıya doğru dönüyor gibi....bu şekilde?

Bugün kafam pek yerinde değil sanırım bu yüzden tam algılayamıyorum Anlatabilirseniz bi tarif edermisiniz? Mesela diyin ki girişten 3cm sonra yön yukarıya doğru dönüyor gibi....bu şekilde?

kızlar sizin için bi resim daha buldum ama çok açık...yani iki şey kadın ve erkek şeysi çizgi olarak girişi gösteriyor...sizce yayınlamalımıyımm sorun olurmu???

Ben eşimle denemelerimizden başka hiçbir girişimde bulunmadım bunu yenmek için. ne kegel egzersizi yaptım, ne de başka birşey. Psikolojik olarak zor günler atlattım, kafam çok yorgun, çok yorgunum bu yüzden üstüne gitmek de ağır geldi sanırım bana. Ama karar verdim, tembellik yapmadan bu işin üstüne gidip yenicem. İşe kegel egzersiziyle ve yön işini tam öğrenerek başlıyorum

girişten 3 4 cm kadar sonra bi boğum var zaten o boğumdan sonra yön tamamen aşağıyo doğru gitcek.. sonrası büyük bi boşluk. o boğum dediğimde kas kümesinden oluşan bi yer. o kaslarını gevşek tutman lazımki yönü bulcaksın. sen aslında başarmışsın. istersen parmağınla biraz içeriyi yokla tam anlaman için yardımcı olur. kayganlaştırıcıyı sür parmağına keşfet. hem önce kendini tanımalı insan emin ol daha kolay olcak

Benim en büyük derdim o boğum zaten oraya dayanamıyorum o boğumdan sonra yön aşağıya doğru gidecek derken istikamet olarak popoya doğru mu döncek tam anlamadım yinee ya temizlik yaptım porçöz kokladım da ondan sonra böyle oldum kafam hafif dumanlı çözemiyorum

yenenleri tebrik ediyorum : ) O kadar sevindim ki hemen egzersizlere başlamak istedim. Darısı başımıza inşallah

ben de yerini bulamayanlardanım inşallah egzersizlerle öğrenebilirim.

yenenleri tebrik ediyorum : ) O kadar sevindim ki hemen egzersizlere başlamak istedim. Darısı başımıza inşallah

ben de yerini bulamayanlardanım inşallah egzersizlerle öğrenebilirim.

inşallah canım hepberaber bak bugün 2 gelin çıktı şu ay bitmeden bizde gelin oluruz inşallah :)))

hahaaa bende yorgun olduğumda kaafam yerinde olmuyo bazen canım olsun nolcak ben anlatırım sana o boğumdan sonrası istikamet popo . hep aşşaya doğru gtceksin bak resimlerdede gösteriyo çok detaylı. sen sana dediğimi yap. bi parmağını soksan bile emin ol nası bişey olduğunu anlıcaksın bende şu an egzersiz aşamasındayım. mumla devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…