- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.641
umarım resim yayınlanır:))) bu resim oldukça net takılan yeri neden can yandığını anlatıyor...
ayyy canım yaaa beceremedim sanırım....aslında cecemin yayınladığı resimdi ama olmadıHangi resimm :26::26::26::26:
aa bak yönden dolayı olabilir canımm . o yön aslında hem kolay hem zor . popona doğru ittirmen gerek işte doğru nefes teknikleriyle
neden çözemedinki canım yandan olsa bile kafanda düz gör onu sen yine aşağı doğru oluyor sen başarmışssın hem inşallah sıkıntıların son bulur..
Bugün kafam pek yerinde değil sanırım bu yüzden tam algılayamıyorumAnlatabilirseniz bi tarif edermisiniz? Mesela diyin ki girişten 3cm sonra yön yukarıya doğru dönüyor gibi....bu şekilde?
Bugün kafam pek yerinde değil sanırım bu yüzden tam algılayamıyorumAnlatabilirseniz bi tarif edermisiniz? Mesela diyin ki girişten 3cm sonra yön yukarıya doğru dönüyor gibi....bu şekilde?
kızlar sizin için bi resim daha buldum ama çok açık...yani iki şey kadın ve erkek şeysi çizgi olarak girişi gösteriyor...sizce yayınlamalımıyımm sorun olurmu???
kızlar sizin için bi resim daha buldum ama çok açık...yani iki şey kadın ve erkek şeysi çizgi olarak girişi gösteriyor...sizce yayınlamalımıyımm sorun olurmu???
bilemedim valla:26::26::26:
Eki Görüntüle 585359 kızlarrr ayyy yayınladımm ama utana bezenehani belki faydası olur diye amaa...
Eki Görüntüle 585356 kızlar oldu galiba bi bu resme bakın yıklayın...diğeri içinde sizden yanıt bekliyorummm
girişten 3 4 cm kadar sonra bi boğum var zaten o boğumdan sonra yön tamamen aşağıyo doğru gitcek..sonrası büyük bi boşluk. o boğum dediğimde kas kümesinden oluşan bi yer. o kaslarını gevşek tutman lazımki yönü bulcaksın. sen aslında başarmışsın. istersen parmağınla biraz içeriyi yokla tam anlaman için yardımcı olur. kayganlaştırıcıyı sür parmağına keşfet. hem önce kendini tanımalı insan emin ol daha kolay olcak
Eki Görüntüle 585359 kızlarrr ayyy yayınladımm ama utana bezenehani belki faydası olur diye amaa...
bunda bişeycik yok tatlışım hatta çok öğretici olmuş valla
yenenleri tebrik ediyorum : ) O kadar sevindim ki hemen egzersizlere başlamak istedim. Darısı başımıza inşallah
ben de yerini bulamayanlardanım inşallah egzersizlerle öğrenebilirim.
Benim en büyük derdim o boğum zaten oraya dayanamıyorumo boğumdan sonra yön aşağıya doğru gidecek derken istikamet olarak popoya doğru mu döncek tam anlamadım yinee ya temizlik yaptım porçöz kokladım da ondan sonra böyle oldum kafam hafif dumanlı çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?