- 22 Aralık 2012
- 416
- 557
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.661
inşallah canım hepberaber bak bugün 2 gelin çıktı şu ay bitmeden bizde gelin oluruz inşallah :)))
hahaaabende yorgun olduğumda kaafam yerinde olmuyo bazen canım olsun nolcak ben anlatırım sana o boğumdan sonrası istikamet popo . hep aşşaya doğru gtceksin bak resimlerdede gösteriyo çok detaylı. sen sana dediğimi yap. bi parmağını soksan bile emin ol nası bişey olduğunu anlıcaksın bende şu an egzersiz aşamasındayım. mumla devam ediyorum
İnşallah... paylaşılan resimleri gördükçe kızıyorum kendime yahu nasıl öğrenmem bunları daha önce
Tamam canım sağolasın çözmeye başladım :) Reglim bitsin hemen denemeye başlıycam bunu eşimleYa benim tiksintim var parmak falan mümkün değil ne kendi parmağımı ne de bir nesneyi sokamam tüylerim diken diken oluyo yapamam sanırım bunu
,eşim istiyo penis denemesi yine hüsrana uğrıycam diye kendimi hazır hissedemiyorum kalbim küt küt atmaya başlıyor birza cesarete ihtiyacım var o cesaret olsa şimdiye yapardım 3 parmağı alabildim penisi yarısı girdi fakat sonrasında kendimi çektim off bi yapsak ne mutlu olucaz
hepinize teşekkür ederim canlarım vallahi burası olmasa ben hala bekliyor olacaktım. yalnız bi şey daha var tam içime aldığımda eşim ereksiyonun biraz yumuşadığını tam sertlik olmadığı için olduğunu söyledi. o yüzden yine deneyecem bu gece. hala inanamıyorum allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın.içimde sanki hala p.... çok sevdi çıkmak istemiyor gibi:)))))
eşim istiyo penis denemesi yine hüsrana uğrıycam diye kendimi hazır hissedemiyorum kalbim küt küt atmaya başlıyor birza cesarete ihtiyacım var o cesaret olsa şimdiye yapardım 3 parmağı alabildim penisi yarısı girdi fakat sonrasında kendimi çektim off bi yapsak ne mutlu olucaz
bende öyle diyodum valla ama işte hiç bi şekilde kaslarımı gevşetemediğimden ilişkiye izin vermiyodum.önce kendim çözmeye başladımsonrası geliyo zaten umarım sen kısa zamanda çözersin canımm
eşim istiyo penis denemesi yine hüsrana uğrıycam diye kendimi hazır hissedemiyorum kalbim küt küt atmaya başlıyor birza cesarete ihtiyacım var o cesaret olsa şimdiye yapardım 3 parmağı alabildim penisi yarısı girdi fakat sonrasında kendimi çektim off bi yapsak ne mutlu olucaz
kızlar katarsis.ecrinix,beray,althea..... daha ismını hatırlayamadıığım destekçi arkadaslarım saat 17.00 itibariyle GELİN OLDUM ..... oley be oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gozyaslarımı tutamıyorum Allahım bu mmutllululuğu herkese nasıp etsın.
kızlar katarsis.ecrinix,beray,althea..... daha ismını hatırlayamadıığım destekçi arkadaslarım saat 17.00 itibariyle GELİN OLDUM ..... oley be oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gozyaslarımı tutamıyorum Allahım bu mmutllululuğu herkese nasıp etsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?