Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bitane buldum kastığımızda orası nasıl kapalı oluyormuş sımsıkı ama gevşek bıraktığımızdada nasıl açık duruyor :44:

Tamam canım sağolasın çözmeye başladım :) Reglim bitsin hemen denemeye başlıycam bunu eşimle Ya benim tiksintim var parmak falan mümkün değil ne kendi parmağımı ne de bir nesneyi sokamam tüylerim diken diken oluyo yapamam sanırım bunu

arada sirada aklima geliyo geldigi gibi de gitmeyi bilmiyo laylaylaylay lom şarkılı türkülü bi giris yapim dedim bi arkadasimiz daha yenmiş çok mutlu oldum tebrikler canım

İnşallah... paylaşılan resimleri gördükçe kızıyorum kendime yahu nasıl öğrenmem bunları daha önce

hepimiz aynı canım çocukluğumdan beri internet ve pc:126: ile içli dışlı olan biri oalrak ve bu tür şeylere meraklı olupta ama vajinismus diye birşeyin varlığının olduğunu bilmeden yaşamak çok tuaf hiç bilmiyordum ilk gece bilmem ne evlilikde cinsellik bunları okurdum ama buna hiç denk gelmedim ah keşke geleydim yada bi Allah ın kulu bana söyleseydi ama işte ne yapalım geç kalmış sayılmayız tam yol ileri devam

Var ya hepiniz harikasınız, şu resimleri yükleyen parmaklarınıza ellerinize sağlık:26: Allah razı olsun, bilmediklerimizi gösterdiğiniz ve öğrettiğiniz için. İnşallah hep beraber aşarız bu sıkıntıyı.

eşim istiyo penis denemesi yine hüsrana uğrıycam diye kendimi hazır hissedemiyorum kalbim küt küt atmaya başlıyor birza cesarete ihtiyacım var o cesaret olsa şimdiye yapardım 3 parmağı alabildim penisi yarısı girdi fakat sonrasında kendimi çektim off bi yapsak ne mutlu olucaz

bende öyle diyodum valla ama işte hiç bi şekilde kaslarımı gevşetemediğimden ilişkiye izin vermiyodum.önce kendim çözmeye başladım sonrası geliyo zaten umarım sen kısa zamanda çözersin canımm

,

aa sen aşmışsın canım eşini neden itekliyorsun :26: keşke bende o duruma gelebilsem orda derin nefes al sakinleş popoya doğru ilerleyin ne güzel bişiy kalmamış senin canım

hepinize teşekkür ederim canlarım vallahi burası olmasa ben hala bekliyor olacaktım. yalnız bi şey daha var tam içime aldığımda eşim ereksiyonun biraz yumuşadığını tam sertlik olmadığı için olduğunu söyledi. o yüzden yine deneyecem bu gece. hala inanamıyorum allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın.içimde sanki hala p.... çok sevdi çıkmak istemiyor gibi:)))))

son cümlene bayıldımm

tatlim heyecan yaptgn an eşinden 5dk ıste o 5dklısnk sürede sen heyecanını bastirana dek sohbet edin şarkı söyleyin sonra tekrar devam edin heyecan bastırdıkca durun ama pes etmeyin hemen işi eğlenceye vurun

kızlar katarsis.ecrinix,beray,althea..... daha ismını hatırlayamadıığım destekçi arkadaslarım saat 17.00 itibariyle GELİN OLDUM ..... oley be oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gozyaslarımı tutamıyorum Allahım bu mmutllululuğu herkese nasıp etsın.

Ahhhh bu şartlamalar yok mu bizi hep ertlettiriyor:)))at kafandan bunları yahuu 3 parmak almışsın penisin yarısı da olmuşş kuzum sen ne diye korkuyosunkiii

bundan sonrası şu tatlımm....o noktada geri çıkmak yokkk yarısı girdimi yada sadece başı bekle derinnn nefes al verilen resime bakarak hangi pozisyon deniyosann popo yönünü kavra ve devam et...ondan ötesi eğer yönünü doğru kavrarsan hississ acı ağrı sancı felan yokkk ve okuduysan yenenler aaaa nasıl oldu hissetmedim inanamadımm diyolaröyle çünkü hissetmiyosun hatta hoş hoş kayıyo gidiyo:))))

heyecandan ne yazacagımı ınanın bılmıyorum kafam cok karıstı ınananamadım sureklı esıme emınmısın,doğrumu,ıyı bak,kesınmı,benı kandırmısyosun dımı diyip duruyorum basarı hıkayemı yazcam kendıme gelınce ama sunu soyleyım ınanın ACI YOKKKKKKKKKKKK sadece bırazcık baskı hıssettım o kadar

yaşasınnnn bir gelin daha off acaip hırslandımm bugün bereketli gün demiştimmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrr canımmmmmmm darısı bize dua edin ne olur hadi halaya devammmmmmmm

Allah seni ne etmeye kızzzzz beni de ağlattınnn canım benim yaaa ben duramıyorum halay çekicem mufim de gelin oldu yaaaaaaa

ahaaaaaa günün haberi buuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! mufimmm tatlımmm çoooooooooooooooooookkkkkkkk sevindimmm bugünde bişiler var halayımız uzuyo gidiyor yahuuuağla kuzum ağlaaa hatta şimdi sana ağlarken anlamsız gülme krizleride geliyodur:))))))

kızlarrrr anlaşılan bugün oturmak yokkk halaya devaaammmmm nice nice kurtuluşlar olsuunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…