Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaşasınnnn bir gelin daha off acaip hırslandımm bugün bereketli gün demiştimmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrr canımmmmmmm darısı bize dua edin ne olur hadi halaya devammmmmmmm

cecemm sagol canım cok cok cok mutluyum dualarım ınanın hep sızlerle bende burdayım hep yaınızda olcam ınsallah cok sagol canım benım haydı halaya :

Allah seni ne etmeye kızzzzz beni de ağlattınnn canım benim yaaa ben duramıyorum halay çekicem mufim de gelin oldu yaaaaaaa

canımsın yasemıncım sagol canım haydı artık bende sızın halayınız ıcın elımde mendılım beklıyorum Allahım sızede yazsatsın bu mutlulugu... sımdı benım halay zamanı hoppaaaaaaaaaaa oturmak yok topık yıkılsın
:

kizlar ben yendkten sonra 3kere yaptm biliyosunuz her seferinde duramadım sizle paylaştım bu sabah ovulasyn testi yaptm ayn 17, 18, 19, 20 ve 21i en yuksek bişey gunleriymş ben anlatamadm ama siz anladnz :)) ışte esim 18inde ve 21 inde icime bosalmsti (su an bunu yazarken domates gbi oldum) hamile kalırsam hemen belli olur mu seyden dolayi soruyorum sabahtan beri sağ kasıgımda hafif bi agri varda o yüzden merak ettim

canım benım Allahım sızlerden cok cok razı olsun ne muradınız varsa versın ne dıyım tuttuğunuz altın olsun gumus sevıyorsan gumus olsun euro,doviz,dolar olsun ne bılım ne ıstersen o olsun sız olmasanız kesınlıkle olmazdı bundan emınım dedıgın gıbı aglayımmı guleyımmı bılemedım cok cok sagolun oturmak yok [/

hadi inşallah Allah gönlünüze göre nasip etsin herşeyi canım 21 ve 18 dediğin tarih aralıkmı yoksa kasımmı:26:

:))))canımm benimmm bukadar içten dua almamıza sebep oldun senden de Allah razı olsunn.....biz sadece sana kendi dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştıkkk..ama asıl kahraman sensin!!!!!azimle ısrarla vaji gibi bi sorunun üstesinden geldinn...

yolun açık olsunnn inşallah...bundan sonra sık sık denemeye çalışın alıştıkça zevk almayaa başlayacaksınn..

Yeni gelinlerimiz tebrikler hepinizin gözü aydın bende halay çekim sizin için

sagol canım benım darısı sızeeeeee

aynnen sendrom bende adet olucam daha oolmadım ama napsam bu gece bişeylermi yapsam bilemedim

yasemın ne olur bekleme ben 3 yıl bosa beklemısım kocısın gelsın hemen hiç durma yemegınızı yıyın baslayın ınan nasıl oldugunu bıle anlamayacan .lutfen erteleme. bu arada heyecandan oncekı sayfalara bakamadım bugunun baska gelını kımkı

Bence yemek yemeden başlasınlar açlıktan ölcek değiller yaa

canım kasık ağrıları olabilir ama daha çok yeni ondanmıdır bilemem bi 15 gün sonra kan testinde belli olur:)))

canım zaten o heyecanla esıme hergun yapalım dedım :) bukadarı olduya zamanla zevkte alacam ınsallah ama sunu tekrar soyluyorum yenmeden once esımede hergun soyluyordum bu topık sızler olmasanız OLMAZDI YAPAMAZDIM BILIYORUM SIZ BENIM ONUME ISIK TUTTUNUZ BEN ISIGIN IZINDEN GİTTİM halay durmasın [/

araya adet grmeseydi beklemicektimdeoldum olcam derken 4 gün geçti sıkıldım yaa yılbaşında gelin olcaktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…