- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.681
yaşasınnnn bir gelin daha off acaip hırslandımm bugün bereketli gün demiştimmmmmmmmmmmmtebriklerrrrrrrr canımmmmmmm darısı bize dua edin ne olur hadi halaya devammmmmmmm
Allah seni ne etmeye kızzzzz beni de ağlattınnncanım benim yaaa ben duramıyorum halay çekicem mufim de gelin oldu yaaaaaaa
ahaaaaaa günün haberi buuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! mufimmm tatlımmm çoooooooooooooooooookkkkkkkk sevindimmm bugünde bişiler var halayımız uzuyo gidiyor yahuuuağla kuzum ağlaaa hatta şimdi sana ağlarken anlamsız gülme krizleride geliyodur:))))))
kızlarrrr anlaşılan bugün oturmak yokkk halaya devaaammmmm nice nice kurtuluşlar olsuunnnnn
kizlar ben yendkten sonra 3kere yaptm biliyosunuz her seferinde duramadım sizle paylaştımbu sabah ovulasyn testi yaptm ayn 17, 18, 19, 20 ve 21i en yuksek bişey gunleriymş ben anlatamadm ama siz anladnz :)) ışte esim 18inde ve 21 inde icime bosalmsti (su an bunu yazarken domates gbi oldum) hamile kalırsam hemen belli olur mu seyden dolayi soruyorum sabahtan beri sağ kasıgımda hafif bi agri varda o yüzden merak ettim
Ayağım uğurlu mu geldi ne yenen yeneneMaşallah maşallahhh
Adetli olmasam bu gece başarmaya bile niyetlendim sizleri görünce
Ayağım uğurlu mu geldi ne yenen yeneneMaşallah maşallahhh
Adetli olmasam bu gece başarmaya bile niyetlendim sizleri görünce
hadi inşallah Allah gönlünüze göre nasip etsin herşeyi canım 21 ve 18 dediğin tarih aralıkmı yoksa kasımmı:26:
Hadi hadi inşallahaynen valla kocişim işten gelsin bende istiyommmm
yap kız yap valla nasıl gaza geldim anlatamamaynnen sendrom bende adet olucam daha oolmadım ama napsam bu gece bişeylermi yapsam bilemedim
canım benım Allahım sızlerden cok cok razı olsun ne muradınız varsa versın ne dıyım tuttuğunuz altın olsun gumus sevıyorsan gumus olsun euro,doviz,dolar olsun ne bılım ne ıstersen o olsun sız olmasanız kesınlıkle olmazdı bundan emınım dedıgın gıbı aglayımmı guleyımmı bılemedım cok cok sagolun oturmak yok[/
Yeni gelinlerimiz tebrikler hepinizin gözü aydın bende halay çekim sizin için
aynnen sendrom bende adet olucam daha oolmadım ama napsam bu gece bişeylermi yapsam bilemedim
sagol canım benım darısı sızeeeeee
yasemın ne olur bekleme ben 3 yıl bosa beklemısım kocısın gelsın hemen hiç durma yemegınızı yıyın baslayın ınan nasıl oldugunu bıle anlamayacan .lutfen erteleme. bu arada heyecandan oncekı sayfalara bakamadım bugunun baska gelını kımkı
kizlar ben yendkten sonra 3kere yaptm biliyosunuz her seferinde duramadım sizle paylaştımbu sabah ovulasyn testi yaptm ayn 17, 18, 19, 20 ve 21i en yuksek bişey gunleriymş ben anlatamadm ama siz anladnz :)) ışte esim 18inde ve 21 inde icime bosalmsti (su an bunu yazarken domates gbi oldum) hamile kalırsam hemen belli olur mu seyden dolayi soruyorum sabahtan beri sağ kasıgımda hafif bi agri varda o yüzden merak ettim
aynnen sendrom bende adet olucam daha oolmadım ama napsam bu gece bişeylermi yapsam bilemedim
inşallah kuzum aralıgin 18i ve 21
:))))canımm benimmmbukadar içten dua almamıza sebep oldun senden de Allah razı olsunn.....biz sadece sana kendi dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştıkkk..ama asıl kahraman sensin!!!!!azimle ısrarla vaji gibi bi sorunun üstesinden geldinn...
yolun açık olsunnn inşallah...bundan sonra sık sık denemeye çalışın alıştıkça zevk almayaa başlayacaksınn..
sagol canım benım darısı sızeeeeee
yasemın ne olur bekleme ben 3 yıl bosa beklemısım kocısın gelsın hemen hiç durma yemegınızı yıyın baslayın ınan nasıl oldugunu bıle anlamayacan .lutfen erteleme. bu arada heyecandan oncekı sayfalara bakamadım bugunun baska gelını kımkı
Kız ben güzel haberler duydukça hasta halimle yapasım gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?