- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.701
Kız ben güzel haberler duydukça hasta halimle yapasım gelio
canım kasık ağrıları olabilir ama daha çok yeni ondanmıdır bilemem bi 15 gün sonra kan testinde belli olur:)))
Bence yemek yemeden başlasınlar açlıktan ölcek değiller yaa
Hadi hadi inşallah
yap kız yap valla nasıl gaza geldim anlatamamadet olmasam yediydim benim herifi bu akşam
Bence yemek yemeden başlasınlar açlıktan ölcek değiller yaa
best durma hiç bekleme erteleme
Valla beni de adetli adetli baştan çıkaracak bu hatunlar
valla illa yaptrcaklar bana ya şunlara bakkkk
bakalım ocağın 5inde regl olmam gerekiyo normalde olmazsam doooğğruuu doktora, inşallah içimdeki his doğrudur
canım zaten o heyecanla esıme hergun yapalım dedım :) bukadarı olduya zamanla zevkte alacam ınsallah ama sunu tekrar soyluyorum yenmeden once esımede hergun soyluyordum bu topık sızler olmasanız OLMAZDI YAPAMAZDIM BILIYORUM SIZ BENIM ONUME ISIK TUTTUNUZ BEN ISIGIN IZINDEN GİTTİM halay durmasın[/
valla illa yaptrcaklar bana ya şunlara bakkkk
benim kociş de gece çalışıcak bu hafta su an uyumasaydı keşke benimde yapasım geldi valla
yaaa yap tabı bekleme neyı beklıyon ıstedıgın kırmızı halıysa hemen serelım canım
tamam bu gece denemem var o zaman haberiniz olsunn
bizede ışık tuttular,,bizde tutmaya çalışıyoruz,,eminim sende başkalarına ışık olacaksınn....
Rabbim başka dert vermesinn...mutluluğunuz kat kat büyüyerek devam etsin inşaallah
ya kaldır uyumasın ınan uykuya tercıh eder :) hadı ızlar bugun bu topıgı halaylarla yıkalım
Mufim tebrik ederim cnm diger yenen arkadaslarida tebrik ederim
tamam bu gece denemem var o zaman haberiniz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?