Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımmmmm benimmmm şuam eşimle Taksim'de bir Kafe'de oturuyoruz içimden bir ses tel. den gir İnternet'e bak mufime dedi yemin ediyorum içime doğdu ben bu yeni gelini yerim canım yaa kendi yendiğim gün gibi kalbim dım tıs atıyor valla haydi kızlar durmayın bugün çok özel bir gün mufim yeni çıtır taze gelin
Hobaaaaaaaaa tey tey

Kızlar bu arada cuma günü Yaseminle buluşmayı planladık , katılmak isteyen arkadaşlar varsa haber versinler vajililer olarak toplanalım

Tebrikler canim soktan cikabilirsin cunku gelin olmussun sen.vaji denen illetten kurtuldun gozunaydin:118::118::118:

canım benımmmmmm sen bana cok cok cok destek oldun zaten bugun senın cuma gunu verdıgın gazla yendım cok sagol canım ınan ne yapacagımı sasırdım yanında olsam sarılıp ühüüüüüüüüüüüüüüü dıye aglayacam Allahım mınık mınık bebısler nasıp etsın ınsall ah destegın ıçın çok sgol canım benım yuzunu bıle gormeden bu nasıl bır arkadaslık anlayamadım kı haydı kafedekılerı kaldır halay zamnı de ama sebebını soyleme aramızda [/

kızlarr face adresimi paylaşmıştım biraz önce yasak olduğunu bilmiyodum özür dilerim

Son düzenleme:

Canımmmm arkadaşımm ben sana demedim mi biz seninle benzer zamanlarda yeneceğiz diye biliyordum çünkü klavyeden soğuk bilgisayar ekranından o sıcaklığı aldım ben iyi ki varsın iyi ki tanıştık iyi ki 2012 gelini olduk kıyameti de kopardık mayaları da haksız çıkarmadık biz erdik muradımıza darısı buradaki tüüüüm arkadaşlarımızın başına kızlarrrrrrr hadi 2012 gelini olalım topluca 2013'e kalmasın hadiiiiiiii yepyeni bir sayfa açalım
Mufiiiimmmm cansın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…