- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.721
Kizlar bayadir giremedim siteye bu arada ben vajinismusu yendim cok mutluyum burda beray arkadasim bana yrdmci olmustu cok tsk ederim cnm suan zevk alamiyorum ama oda olacaktir zamanla cok mutluyum egzersizler cok onemli ben bu sekilde yendim kizlar
eşimi aradım tamam yapalım dedi.. egzersizini falan yap dedi hazır ol ben gelene kadar dedi.. o da dünden razıymış
eşimi aradım tamam yapalım dedi.. egzersizini falan yap dedi hazır ol ben gelene kadar dedi.. o da dünden razıymış
:)))) kızlarrrr az önce yine deneyelim dedik önce egzersiz yaptım iki parmak rahat olunca eşime söledim denedik.önce yüzüm eşime dönüktü hepsini aldım inanamıyorum ama aldım gel git yapamadık. hatta eşime nerede şu anda dedim güldük ve onu içimde hissetiğini syledi ama ben inanamadım ve üstte eşime yüzüm ters şekilde yarısından çoğunu aldım bu kez ama yine devam edemedim eşim boşaldı( şimdi oldu mu olmadı mı lütfen biri bişey desin ben anlamadım bu işi. fakat şu an bile içimden akıp giden bşeyler var.yani içime boşaldığı için sanırım. offf çok fenayım yaaa hani kan hani yırtılma yok anacım hiç bişey hatta içimde şu an sanki hala...
bide eşini aramış şuna bak hele hiç durmamış telefonla aramış oda garibim dünden razı ahahaha
Canımmmmm benimmmm şuam eşimle Taksim'de bir Kafe'de oturuyoruz içimden bir ses tel. den gir İnternet'e bak mufime dedi yemin ediyorum içime doğdu ben bu yeni gelini yerim canım yaa kendi yendiğim gün gibi kalbim dım tıs atıyor valla haydi kızlar durmayın bugün çok özel bir gün mufim yeni çıtır taze gelin
Hobaaaaaaaaatey tey
haberi olsun da yorgunum falan dinlemicem çünküü
Kızlar bu arada cuma günü Yaseminle buluşmayı planladık , katılmak isteyen arkadaşlar varsa haber versinler vajililer olarak toplanalım
canım çok sagol ozaman halaylar ıkımızede gelsınn hoppaaaaaaaaaaaaaMufim tlfdan girdigim icin isaretler yok yada bulamadm cnm halay cekiyoruz tabiki bu arada bnm yendigim 5-6 gun oluyo cnm
valla acaip hırslandım kızlar bi sıcak duş alıcam kendimi hazırlıcam parmakcıklarımı deniyim yine ve sonra eşimleay çok hırslandım
kızlarr bu da benim face adresim sorularınızı vs sormak için ordan da ulasabilirsiniz :118: www.facebook.com/esraaltun99
canım benımmmmmm sen bana cok cok cok destek oldun zaten bugun senın cuma gunu verdıgın gazla yendım cok sagol canım ınan ne yapacagımı sasırdım yanında olsam sarılıp ühüüüüüüüüüüüüüüü dıye aglayacam Allahım mınık mınık bebısler nasıp etsın ınsall ah destegın ıçın çok sgol canım benım yuzunu bıle gormeden bu nasıl bır arkadaslık anlayamadım kı haydı kafedekılerı kaldır halay zamnı de ama sebebını soyleme aramızda[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?