Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım cananım aslında tum dunyanın bekledıgı kıyametı sen kopardın benımde elımden tuttun ya cıtır taze gelın olduk oh ohhhhhhhhhh haydı kızlarr 2012 bıtmeden halay hıç durmasın

yenen arkadaşları tekrardan tebrik ediyorum gerçekten bereketli gün oldu inş. bereketli gece olur diyorum şimdi gidip sıcak duşumu alayım
hoşçakalın halaya devam durmak yok

ya kızlar ben şimdi bi daha yapmak istiyorum ya tahriş falan olur mu bişey ya ama şu an hala bende yanma var içimde böle offf anlatamıyorum ki içimdekileri ama ben yapmak istiyorum bi daha sorun olur mu acaba bak yine bağladım psikopata sanki olmayac bi daha diye korkuyorum bu içimdeki yanma niye geçmiyor bilen biri beni aydınlatsın patlıycam burda vallaha

yap canım ne zararı olcak:) inanana kadar yap sen

Ve beklenen haber gelmis mufimde gelin olmus :) tebrikler canim.durmak yok tabi gelinimiz 3 tane oldu sabaha kadar halay cekicez bu gidisle :)

ohh ohhhhhhhhhhhhh sagol canım dıger ıkı gelın kım bu arada cogu kısı gaza geldı bugun sabahlar olmasın amannnnnnnnnnn haydı bugıdısle topıkte halay nobetı bekleyecez :) [/

beni de aranıza alır mısınız

mufimmm tebrik ederim canım biri de benim çok mutlu ama şaşkınım yine de adını koyamadığım bir duygu bilmiyorum özelden msj atamıyorum sana soracaklarım vardı ama sen bana kısaca yazar mısın şu an ne hissediyosun benim sanki hala içimde gibi böle farklı bişey yanma da var hala senin de öle mi

teşekkürler kızlar ben parmak denedim ama orta parmağı, sorun olmuyo da penise gelince.. klasik tasvir ettiğmiz duvara takılıyormuş gibi olma, acı vs. inşallah yenicem sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…