- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.741
olmaz kızlar halay başını veremem
Canımmmm arkadaşımm ben sana demedim mi biz seninle benzer zamanlarda yeneceğiz diyebiliyordum çünkü klavyeden soğuk bilgisayar ekranından o sıcaklığı aldım ben iyi ki varsın iyi ki tanıştık iyi ki 2012 gelini olduk kıyameti de kopardık mayaları da haksız çıkarmadık biz erdik muradımıza darısı buradaki tüüüüm arkadaşlarımızın başına kızlarrrrrrr hadi 2012 gelini olalım topluca 2013'e kalmasın hadiiiiiiii yepyeni bir sayfa açalım
Mufiiiimmmm cansın sen
evet katılmak isteyen herkes gelebilir çok seviniriz
ya kızlar ben şimdi bi daha yapmak istiyorum ya tahriş falan olur mu bişey ya ama şu an hala bende yanma var içimde böle offf anlatamıyorum ki içimdekileri ama ben yapmak istiyorum bi daha sorun olur mu acaba bak yine bağladım psikopata sanki olmayac bi daha diye korkuyorum bu içimdeki yanma niye geçmiyor bilen biri beni aydınlatsın patlıycam burda vallaha
katılmak isteyen yok yasemin bekleyelim bakalım perşembeye kadar hergün hatırlatma yaparız artık
naciss, katarsis kızlar siz İstanbulda değilmiydiniz??
Ve beklenen haber gelmis mufimde gelin olmus :) tebrikler canim.durmak yok tabi gelinimiz 3 tane oldu sabaha kadar halay cekicez bu gidisle :)
arkadaşlar yeniden merhaba daha önce de yazmıştım bu başlığa. öncelikle yenen herkesi kutluyorum =) ben doktora gitmedim henüz ama vajinusmus olduğuma eminim yani hissettiğim şeyleri bir bir yazacak olursam şöyleki p...s ilerlediğinde sanki bi duvar var gibi ve ilerleyemiyo gibi oluyo içimde hissediyorum çişim var gibi bi baskı hissediyorum inanılmaz canım acıyobeynen istesem ve korkulacak bişi olmadığını bilsem de kendimi kasıyorum neden bilmiyorum ben aparatla değil de direk p...sle bu işi nasıl çözebilirim? doktora mı gitmeyelim ? :26:
beni de aranıza alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?