Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler kızlar ben parmak denedim ama orta parmağı, sorun olmuyo da penise gelince.. klasik tasvir ettiğmiz duvara takılıyormuş gibi olma, acı vs. inşallah yenicem sayenizde

canım bizde acı var sandık ama acı yok sen kasıosundur kendini duvar yok orda sen boğuma geliosun zarın olduğu yere orda takılıp kalıyorsun, yön yanlış olduğu için acı veriyor olabilir yönü bulunca kendiliğinden geçicek o boğumdan merak etme

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar ben parmak denedim ama orta parmağı, sorun olmuyo da penise gelince.. klasik tasvir ettiğmiz duvara takılıyormuş gibi olma, acı vs. inşallah yenicem sayenizde

canım o duvar gibi kısıma gelince p....sin yönü popoya doğru ilerlerse sorunun çok çabuk hallolur eğer başını alabiliyosan gerisi çok kolay zaten

kısacası sende de yön sorunu var demekki

galiba =) bi de benim sormak istediğim bikaç soru var biri şu bi fotoğraf paylaşılmıştı, kadın üstte ama yüzü erkeğe dönük değil, ters oturmuş yani. orada daha önce okuduklarıma göre popomuza doğru demiştiniz ya o zaman biraz eğilerek gibi mi almaya çalışacağız :18:

kapatınca içim rahat etmiyor...sürekli başındada duramıyorumm malumm eşler eve gelince:)))neyyse arada kaçak göçek takipteyim

kızlar ben şimdi denicem dedim ya karnıma karnıma ağrılar girdi vallaa dört gündür neyi bekledim acaba of yaaa neyse yapamasamda kızmayın bana ben elimden geleni yapıcam tamammı canlarımmmm

evet canım bildiğim kadarıyla öyle eşine doğru eğimli olcaksın biraz diğer elinlede penisi yöneticeksin

kapatınca içim rahat etmiyor...sürekli başındada duramıyorumm malumm eşler eve gelince:)))neyyse arada kaçak göçek takipteyim

ya evet bende bağımlısıyım ben daha yenemedim ama egzersizlerde yardım ederim bir kaç kişiye diye bakıyorum yada güzel haberleri okuyup halay çekmek için bakıyorum işte öle hep bakıyorum

canım senıde tebrık ederım dur bı hala cekem senın için tatlım sımdı cıkmam gerekıyor ama sonra ırcem tekrar senın gıbı bende hala içimde sanıyorum :) tuhaf duygudayım konusalım sonra ben hiç özelo mesaj denemedım denerım optum [/

kızlar ben şimdi denicem dedim ya karnıma karnıma ağrılar girdi vallaa dört gündür neyi bekledim acaba of yaaa neyse yapamasamda kızmayın bana ben elimden geleni yapıcam tamammı canlarımmmm

ya bak cadıkedı duymasın edıklerını poişine popişine vurur valla yoksa benmı vurmalıyım acaba hadı sakın ol karnın falan agrımıyor hemen inandırma kendını hiçbir yerın agrımıyorsenın hadı bakem takipçininim kızdırma bızı hadı hadı hadııı

evet bende cıkmam gerekıyor ama aklım burda

elbolacım canım bak üst pozisyonda eşinin yüzüne bakarken vaji bu şekilde oluyor ,sırtın dönükse bu fotonunu diğer tarafa olduğunu varsay p..sin nasıl gideceğine dair belki faydası olur

iyiki varsınız valla ne diyimmmmm

ben de ben de ben de yenmek istiyorum Egzersiz yaptım, cadıkedinin aparatından yaptım ve yarısı kadarını aldım. Kaç cm olduğunu bilmiyorum ama ölçmedim. yarım saat kadar uğraştım o kadarcık için, şu an orda bi esneme hala hissediyorum sanki. Yarın daha kalınını deneyeceğim, parmakla deneyemiyorum itici geliyo bana parmak

canımm tebrikler valla ne diyim uğraşman gayret etmen bile başarı devamı gelicek inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…