- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.761
Canim ben istanbuldayim ama silivrideyim yani istanbulun bayag bi disinda sayilkrim.bu kis gunu zor olur istanbula gelmem.
teşekkürler kızlarben parmak denedim ama orta parmağı, sorun olmuyo da penise gelince.. klasik tasvir ettiğmiz duvara takılıyormuş gibi olma, acı vs. inşallah yenicem sayenizde
teşekkürler kızlarben parmak denedim ama orta parmağı, sorun olmuyo da penise gelince.. klasik tasvir ettiğmiz duvara takılıyormuş gibi olma, acı vs. inşallah yenicem sayenizde
kısacası sende de yön sorunu var demekki
galiba =) bi de benim sormak istediğim bikaç soru var biri şu bi fotoğraf paylaşılmıştı, kadın üstte ama yüzü erkeğe dönük değil, ters oturmuş yani. orada daha önce okuduklarıma göre popomuza doğru demiştiniz ya o zaman biraz eğilerek gibi mi almaya çalışacağız :18:
kapatınca içim rahat etmiyor...sürekli başındada duramıyorumm malumm eşler eve gelince:)))neyyse arada kaçak göçek takipteyim
evet canım bildiğim kadarıyla öyleeşine doğru eğimli olcaksın biraz diğer elinlede penisi yöneticeksin
sağol cnm umarım bu şekilde olur bi de kayganlaştırıcı lazım sanırım
mufimmm tebrik ederim canım biri de benim çok mutlu ama şaşkınım yine de adını koyamadığım bir duygu bilmiyorum özelden msj atamıyorum sana soracaklarım vardı ama sen bana kısaca yazar mısın şu an ne hissediyosun benim sanki hala içimde gibi böle farklı bişey yanma da var hala senin de öle mi
kızlar ben şimdi denicem dedim ya karnıma karnıma ağrılar girdi vallaadört gündür neyi bekledim acaba of yaaa neyse yapamasamda kızmayın bana ben elimden geleni yapıcam tamammı canlarımmmm
kapatınca içim rahat etmiyor...sürekli başındada duramıyorumm malumm eşler eve gelince:)))neyyse arada kaçak göçek takipteyim
canım senıde tebrık ederım dur bı hala cekem senın içintatlım sımdı cıkmam gerekıyor ama sonra ırcem tekrar senın gıbı bende hala içimde sanıyorum :) tuhaf duygudayım konusalım sonra ben hiç özelo mesaj denemedım denerım optum [/
ya bak cadıkedı duymasın edıklerını poişine popişine vurur valla yoksa benmı vurmalıyım acaba hadı sakın ol karnın falan agrımıyor hemen inandırma kendını hiçbir yerın agrımıyorsenın hadı bakem takipçininim kızdırma bızı hadı hadı hadııı
evet bende cıkmam gerekıyor ama aklım burda
Aparat ne ?
ben de ben de ben de yenmek istiyorumEgzersiz yaptım, cadıkedinin aparatından yaptım ve yarısı kadarını aldım. Kaç cm olduğunu bilmiyorum ama ölçmedim. yarım saat kadar uğraştım o kadarcık için, şu an orda bi esneme hala hissediyorum sanki. Yarın daha kalınını deneyeceğim, parmakla deneyemiyorum itici geliyo bana parmak
penise benzeyen cisim canım.. aparat olarak mumda kullanılıyo. peçeteye sarıp streçleyip , bi de prez. takıp kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?