- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.781
Aparat ne ?
ben de ben de ben de yenmek istiyorumEgzersiz yaptım, cadıkedinin aparatından yaptım ve yarısı kadarını aldım. Kaç cm olduğunu bilmiyorum ama ölçmedim. yarım saat kadar uğraştım o kadarcık için, şu an orda bi esneme hala hissediyorum sanki. Yarın daha kalınını deneyeceğim, parmakla deneyemiyorum itici geliyo bana parmak
yenen arkadaşları tekrardan tebrik ediyorum gerçekten bereketli gün oldu inş. bereketli gece olur diyorum şimdi gidip sıcak duşumu alayım
hoşçakalınhalaya devam durmak yok
rimel olabilir mesela ya da kendin de hazırlayabilirsin canım
cesaretini toplayıp onu yapman büyük bi başarı gerisi gelir zaten merak etme
Cecemm dus cok iyi geliyo saclarini islatmana gerek yok sadece vucudunu yika hatta bi legene yanmayacak sekilde sicak su yap otur cok rahatlican hemen kurulan jelde kullan cnm mutlaka nefes al ikin cok ilerleme olucak eminim diger arkadaslarda bu sekilde denerse daha iyi olur diye dusunuyorum
sıcak su kesinlikle çok iyi geliyo özellikle malum bölgeye
sıcak su kesinlikle çok iyi geliyo özellikle malum bölgeye
vajiyi yenen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.hadi bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi de kucağımıza alırız.
arkadaşlar ben vajiyi yaklaşık 1,5 ay önce falan yendm.ozamandan beri fazla deneme de yapmadık.yaptığımızda da ben yukarıdayken bi sıkıntı yok da eşim üstteyken yapamıyorum.sadece dokunmasına izin veriyorum ama kasılıyorum o üstteyken.bunun için önereceğiniz birşey varmı?
eşimde kızmaya başladı.üstteyken yapabiliyorsun neden alttayken olmuyor diye.ama olmuyor işte.
Daha önce birkaç kere yarısına kadar p.. de alabildim. Korkum yok benim ama yerini bulamıyoruz eşimle
arkadaşlar ben vajiyi yaklaşık 1,5 ay önce falan yendm.ozamandan beri fazla deneme de yapmadık.yaptığımızda da ben yukarıdayken bi sıkıntı yok da eşim üstteyken yapamıyorum.sadece dokunmasına izin veriyorum ama kasılıyorum o üstteyken.bunun için önereceğiniz birşey varmı?
eşimde kızmaya başladı.üstteyken yapabiliyorsun neden alttayken olmuyor diye.ama olmuyor işte.
canım onu da yenersin zamanla ha deyince hepsi olmuyo rahat ol takma yenmişsin ya gerisini boşwer
Konuya hakim değilim, aparat tam olarak ne için kullanılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?