Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cesaretini toplayıp onu yapman büyük bi başarı gerisi gelir zaten merak etme

yenen arkadaşları tekrardan tebrik ediyorum gerçekten bereketli gün oldu inş. bereketli gece olur diyorum şimdi gidip sıcak duşumu alayım
hoşçakalın halaya devam durmak yok

Cecemm dus cok iyi geliyo saclarini islatmana gerek yok sadece vucudunu yika hatta bi legene yanmayacak sekilde sicak su yap otur cok rahatlican hemen kurulan jelde kullan cnm mutlaka nefes al ikin cok ilerleme olucak eminim diger arkadaslarda bu sekilde denerse daha iyi olur diye dusunuyorum

sıcak su kesinlikle çok iyi geliyo özellikle malum bölgeye

Son düzenleme:
arkadaşlar ben vajiyi yaklaşık 1,5 ay önce falan yendm.ozamandan beri fazla deneme de yapmadık.yaptığımızda da ben yukarıdayken bi sıkıntı yok da eşim üstteyken yapamıyorum.sadece dokunmasına izin veriyorum ama kasılıyorum o üstteyken.bunun için önereceğiniz birşey varmı?
eşimde kızmaya başladı.üstteyken yapabiliyorsun neden alttayken olmuyor diye.ama olmuyor işte.

Evet leğene oturmak çok iyi geliyor kesinlikle tavsiye ederim. Egzersizi ben böyle yaptım. Duş bitince banyodan çıkmadan, bir ayağımı klozete kaldırarak denedim ve ayna tuttum tabii oraya.

Cnm onerim kafayi rahat birakmak artik yapiyoruz nsl olsa ama bende rht degilim henuz ustte yspiyorum bol nefesle snt altta yapiyorum hatta daha rahat ediyorum altta zevkte yok suan ama olsun onlarida yenecem biraz daha alismalitiz sanirim

merhaba arkadaşım aynı sorun bende de vardı.. şöyle yap belinin altına yastık koy.. p... sen girişe yerleştir ve eşini yönlendir.. yavaş yavaş olsun.. merak etme olur. biraz girsin biraz bekle sonra hepsi oluyor zaten.. derin nefes almayı unutma

canım onu da yenersin zamanla ha deyince hepsi olmuyo rahat ol takma yenmişsin ya gerisini boşwer

canım onu da yenersin zamanla ha deyince hepsi olmuyo rahat ol takma yenmişsin ya gerisini boşwer

canım zaten benim için hiç sıkıntı yok..hatta hep üstte yapabilirim ama vajiliyken anlayışlı olan eşimin sabrı taşmaya başladı sanırım.o artık oldu niye alttayken yapamıyorsun diyo..bir de ben gündüz çalışıyorum.eşimde 2 gecede bir evde yok.pek deneme yapamıyoruz ondan mı oluyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…