Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aparat parmak egzersizi yerine kullanılan ve genelde herkesin evindeki bazı şeylerle hazırladığı çubuklar diyebiliriz...mesela kulak çubuğuyla başlıyoruz tabii prezerv. geçirip jelleyip vajiye yerleştiriyoruz sonra ince mum,rimel sonra kalın mum gibi cisimlerleri yerleştiriyoruz her defasında 1 cm kalınlaştırıyoruz 10cm e gelince eni p..s denemesine geçiyoruz.

olabilir canım bende ustte yapamıyorum alttaykende belimin altina yastk koyuyorum daha rahat oluyor bir de öyle dene istersen

canım altta olduğunda bacaklarını aç,,ve üsttekinden farkı olmadığına inan önce,poponun altına yastık koy ve eşin p...s başını yerleştirince bacaklarınla eşinin belini sar çok daha rahat oluyor ve hafif poponu kaldır p...s rahat ilerler bu şekilde...

teşk edrim canım.öyle deneyeyim bir de.eskiden en azından vajili olmamın arkasına saklanıyordum ama artık eşimin her isteğini yapmak istoyorum.hala benim istediğim gibi olmasına üzülüyorum..

aslında mantık olarak eşe yüzümüz dönük bu şekil kolay olur gibi duruyo duvara toslayacak bir durum yok bu duruşta ay böyle denemek kolay olcak gibi kasmassak cuup diye girer:26: yani inşallah bunuda yeni farkettim bu duruş kolay gibi

duşumu aldım kocacıcığımı bekliyom ya mesai demişler daha gelmedi bekle bekle bi hal oldum ne zaman hazır olsam bu adam evde olmuyo olmazki böyle ama:99::113:

tırsmaktan değil kuzum ya sanki adet sancıları başladı akıntı falan da geliyo ama beyaz akıntı daha

rahat ol canım heyecandan oluyo o bendede öyle oluyo karnım pıt pıt ediyo böyle bacağımın üst kısımları başlıyo içerden titremeye derin nefes olcak ha gayret inşallah

teşk edrim canım.öyle deneyeyim bir de.eskiden en azından vajili olmamın arkasına saklanıyordum ama artık eşimin her isteğini yapmak istoyorum.hala benim istediğim gibi olmasına üzülüyorum..

rica ederim canımm...sık sık deneme yapmakda fayda var ilk zamanlar alışması için...bide bol jel sürsün eşin p...se...biz şöyle bi taktik uyguladık canım belki denersiniz ilk önce üstte birleştik o şekildeyken ben alta geçtimm..sonra eşime sırtım dönük yaptımm halvett halinde eşime yüzümü döndüm...yani kalıba girmeyinn,,denemekten korkmayınn!!

Bir gelin daha gelebilir yani :) Biz karşılıklı kanepelere oturmuşuz yetenek sizsiniz seyrediyoruz. Benimki denemek istemiyo egzersiz de yaptım ama

Bir gelin daha gelebilir yani :) Biz karşılıklı kanepelere oturmuşuz yetenek sizsiniz seyrediyoruz. Benimki denemek istemiyo egzersiz de yaptım ama

olsun sen moralini bozma daha fazla egzersiz yapıp daha fazla hazır olacaksın!!!bu günler geçince o erkekler iki eli kanda olsa isticekler ya neeyyyyyseeee

herkesin kocisi eve geliyo benim kocis de ise gtcek

oyyysss bizimkide iki pazardır mesaide tatilimiz yok 2 haftadır napalım canları sağolsunnn bizim için koşturuyolar ve onlar aslında tebrik edilesi eşler çünkü erkeklerin zaafı olmasına rağmen vajili iken bizi idare ettiler onlarda üzüldüler ama yinede bize daha az yansıttılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…