- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.801
Aparat ne ?
canım zaten benim için hiç sıkıntı yok..hatta hep üstte yapabilirim ama vajiliyken anlayışlı olan eşimin sabrı taşmaya başladı sanırım.o artık oldu niye alttayken yapamıyorsun diyo..bir de ben gündüz çalışıyorum.eşimde 2 gecede bir evde yok.pek deneme yapamıyoruz ondan mı oluyor acaba.
arkadaşlar ben vajiyi yaklaşık 1,5 ay önce falan yendm.ozamandan beri fazla deneme de yapmadık.yaptığımızda da ben yukarıdayken bi sıkıntı yok da eşim üstteyken yapamıyorum.sadece dokunmasına izin veriyorum ama kasılıyorum o üstteyken.bunun için önereceğiniz birşey varmı?
eşimde kızmaya başladı.üstteyken yapabiliyorsun neden alttayken olmuyor diye.ama olmuyor işte.
kızlar ben şimdi denicem dedim ya karnıma karnıma ağrılar girdi vallaadört gündür neyi bekledim acaba of yaaa neyse yapamasamda kızmayın bana ben elimden geleni yapıcam tamammı canlarımmmm
canım altta olduğunda bacaklarını aç,,ve üsttekinden farkı olmadığına inan önce,poponun altına yastık koy ve eşin p...s başını yerleştirince bacaklarınla eşinin belini sar çok daha rahat oluyor ve hafif poponu kaldır p...s rahat ilerler bu şekilde...
tırstın hemen bakbende eşim işte daha bekle bekle tırsakladımmı ne:18:
Eki Görüntüle 585425 elbolacım canım bak üst pozisyonda eşinin yüzüne bakarken vaji bu şekilde oluyor ,sırtın dönükse bu fotonunu diğer tarafa olduğunu varsay p..sin nasıl gideceğine dair belki faydası
olur
Cecemm dus cok iyi geliyo saclarini islatmana gerek yok sadece vucudunu yika hatta bi legene yanmayacak sekilde sicak su yap otur cok rahatlican hemen kurulan jelde kullan cnm mutlaka nefes al ikin cok ilerleme olucak eminim diger arkadaslarda bu sekilde denerse daha iyi olur diye dusunuyorum
duşumu aldım kocacıcığımı bekliyom ya mesai demişler daha gelmedibekle bekle bi hal oldum ne zaman hazır olsam bu adam evde olmuyo olmazki böyle ama:99::113:
tırsmaktan değil kuzum ya sanki adet sancıları başladı akıntı falan da geliyoama beyaz akıntı daha
teşk edrim canım.öyle deneyeyim bir de.eskiden en azından vajili olmamın arkasına saklanıyordum ama artık eşimin her isteğini yapmak istoyorum.hala benim istediğim gibi olmasına üzülüyorum..
rahat ol canım heyecandan oluyo o bendede öyle oluyo karnım pıt pıt ediyo böyle bacağımın üst kısımları başlıyo içerden titremeye derin nefes olcak ha gayret inşallah
O gelene kadar egzersiz denesene, daha kolay olur bence
banyoda az yaptım canım yine zorlanmadım tabi 2 parmak yapabiliyorum dahaama şimdi ona yemek hazırlıyorum ocakda yemek var yoldaymış o yüzden mesai kalmasa 5 de evdeydi
Bir gelin daha gelebilir yani :) Biz karşılıklı kanepelere oturmuşuz yetenek sizsiniz seyrediyoruz. Benimki denemek istemiyo egzersiz de yaptım ama
Bir gelin daha gelebilir yani :) Biz karşılıklı kanepelere oturmuşuz yetenek sizsiniz seyrediyoruz. Benimki denemek istemiyo egzersiz de yaptım ama
herkesin kocisi eve geliyo benim kocis de ise gtcek
herkesin kocisi eve geliyo benim kocis de ise gtcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?