Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay sende ben gibi onumu bekliyorsun canım bende eşim gececi çalışıyorken asla uyumam gelir onunla uyur onunla kalkarım :))

aynen o gelince onunla birlikte uyuyorum bir kaç saat öyle idare ediyorum ertesi güne kadar Allahtan bu hafta yilbasi tatili var sadece 2gün calişcak :)

gece gündüz ayrımı yapmıcaz artık boş bulduğumuz an çökücez tepelerine napalım

Çökülmeyince çökülemiyor işte ya, eşim istekli olsa şimdiye kadar çok kere çözerdik biz bu sorunu. Yarısına kadar aldığım zaman da o geri çekildiği için yarım kalmıştı. Ertesi gün hemen denemek istedim ben tabii yorgunum dedi yattı uyudu Şimdi burdaki resimleri göstermek istiyorum bakmıyor. İki gündür sabah akşam evde ama denemiyor

evet bu yüzden ona daha çok asigim :)

Kegel egzersiziyle başlamış bulunmaktayım Resimleri eşime gösterdim, bak dedim senin yolun bu ezberle bunu beni yorma
Bizde birleşme ben üstteyken oluyor fakat canım çok acıdığı için devam edemiyoruz, bu aparat işini yapmama gerek var mı acaba? Herkes mi yapıyor yoksa hiç birleşme yaşamamış olanlar mı???

Bu topiğe bugün girdim ben hikayeni bilmiyorum, ne kadar süredir vajilisin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu topiğe bugün girdim ben hikayeni bilmiyorum, ne kadar süredir vajilisin?

3 yıldır evliyim, yarısına kadar alabildim ama devamı gelmedi Deneme yaptığımızda genelde ben altta oluyorum ama yerini bulamıyoruz eşimle. ben elimle tuttuğumda da eşim boşalıyor. Eşim deneme yapma konusunda isteksiz zaten. ben tam yerini ve yönünü bilmediğğimi bu topicte öğrendim. Bugün egzersizlere başladım. kulak çubuğundan bi aparat yaptım ve bir saat kadar egzersiz yaptım. Biraz olsun esnediğini hissediyorum ama eşim yine denemeye yanaşmıyo

3 yıldır hiç birleşme olmadı mı? Çok zor geçmiş olmalı size bu yıllar :26: Az bi zaman değil canım, eşin de yorulmuş olabilir bu durumdan. Bence sen pes etme, biraz empati yap onlar için de çok zor anlayamıyorlar ki bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…