- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.821
ayy üzülme canım aynı derdi bende çekicem yakında eşim yeni işe başlayacak.. gece vardiyasındada çalışabilir.. ne güzelde alışmıştım gece onla uyumaya
bende onsuz uyuyamiyorum sabaha kadar televizyonla bakişcaz artk
benimki yarın gece vardiyasına başlıyo bu hafta hep öylehoş ben onu gündüzde yakalarım
kız kalkın yapın asıl yetenek sizsiniz
ben gündüz yapamıyorum o işi yaa konsantre olamıyorum
Şu an yeteneksiziz. Belki bu işi çözünce yetenek biziz oluruz
ben gündüz yapamıyorum o işi yaa konsantre olamıyorum
ay sende ben gibi onumu bekliyorsun canım bende eşim gececi çalışıyorken asla uyumam gelir onunla uyur onunla kalkarım :))
aynen o gelince onunla birlikte uyuyorum bir kaç saat öyle idare ediyorum ertesi güne kadar Allahtan bu hafta yilbasi tatili var sadece 2gün calişcak :)
hahahaha dogru diyosun :))))))))gece gündüz ayrımı yapmıcaz artık boş bulduğumuz an çökücez tepelerine napalım
tmm madem öyle tatil var bu işi bitirmelisin şartla kendini canım
ben 16aralikta yendm bu illeti tatlm şimdi bebis calsmalarina basladk :)
gece gündüz ayrımı yapmıcaz artık boş bulduğumuz an çökücez tepelerine napalım
oyyysssbizimkide iki pazardır mesaide tatilimiz yok 2 haftadır napalım canları sağolsunnn bizim için koşturuyolar ve onlar aslında tebrik edilesi eşler çünkü erkeklerin zaafı olmasına rağmen vajili iken bizi idare ettiler onlarda üzüldüler ama yinede bize daha az yansıttılar
Çökülmeyince çökülemiyor işte ya, eşim istekli olsa şimdiye kadar çok kere çözerdik biz bu sorunu. Yarısına kadar aldığım zaman da o geri çekildiği için yarım kalmıştı. Ertesi gün hemen denemek istedim ben tabii yorgunum dedi yattı uyuduŞimdi burdaki resimleri göstermek istiyorum bakmıyor. İki gündür sabah akşam evde ama denemiyor
Bu topiğe bugün girdim ben hikayeni bilmiyorum, ne kadar süredir vajilisin?
3 yıldır evliyim, yarısına kadar alabildim ama devamı gelmediDeneme yaptığımızda genelde ben altta oluyorum ama yerini bulamıyoruz eşimle. ben elimle tuttuğumda da eşim boşalıyor. Eşim deneme yapma konusunda isteksiz zaten. ben tam yerini ve yönünü bilmediğğimi bu topicte öğrendim. Bugün egzersizlere başladım. kulak çubuğundan bi aparat yaptım ve bir saat kadar egzersiz yaptım. Biraz olsun esnediğini hissediyorum ama eşim yine denemeye yanaşmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?