Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cadıkediden öğrenmiştim bu taktiği egzersizi onun yanında yap bak nasıl yaptım gördünmü, oley yuppi gbi şeyler söyle.. o zaman onuda gaza getirirsin

eşim halinden çok memnun görünüyor. Çözmek için hiçbir uğraş vermiyor.Hep böyleydi, ilk aydan itibaren ben doktora arayışına başladım. Ama gerek yok diye göndermedi beni bir türlü. bebek istediğim için ben artık çözülmesini istiyorum eşime kalsa bi sıkıntı olmadığını söylüyor

Nasıl ya? Hiç canı istemiyor mu bu adamın?

kızlaaar kim var kim yok bilmiyorum ama ben galiba aldıııım. tam anlayamadım çünkü hiçbişey hissetmedim. baktığımızda hepsi girmiş görünüyodu. ben iyice oturayım görelim diye kımıldadım o sıra kaydı ve çıktı. ne oldu şimdii ya oldu mu olmadı mı. önce girdi dedik ama sonra ben kıpırdayınca çıktı birazı geri öyle olunca anlayamadım. offfff ya arada kaldım sevinemedimmm

Ben buraya yeni hakim oldum, konunu bilmiyorum, hiç canın acımadı mı?

sıcağı sicagina tekrar deneseydniz ya tatlım

sıcağı sicagina tekrar deneseydniz ya tatlım

:) ya biraz fazla yordum sonra oldu o yüzden dinlenmesi gerekiyodu o yüzden bekliyorum şimdi :) ayberk ece canım ne diyosun sence ne olmuş olabilir biliyorum çok saçma bi soru ama ...
sendrom canım acımadı hiç öncesinde egzersiz yaptım üstte aldım inan hiç acı hissetmedim. sen yenenlerden misin canım kusura bakma yeni gördüm seni ne aşmadasın bilmiyorum

Son düzenleme:

Canım bende birleşme ben üstte iken oluyor fakat acıya tahammül edemediğim için devam edemiyoruz. Senin iş olmuş tabi ki:) "Ne olmuş olabilir"e gelince, eşini en belirgin olarak klitoris bölgesinde hissetmişsindir, diğer temaslarda ben sadece acıdığı için hissediyordum yoksa var mı yokmu belli olmuyor Hissettiğin şey normal yani :)

ben yendim canım, hiç bişey hissetmemen çok iyi gelin olmuşsun demek geliyo içimden ama sen esin dinlenince tekrar dene hem sen emin ol hemde bizi sevindir

canım inşaallah yaa olsun bitsin artıkkkkk... acı yok canım ya belki yönünde sorun vardır. bak ben yüzüm eşime dönük üstte alıyorum başını aldıktan sonra penisi tutarak (biraz açık olcak ama) popona doğru yönlendir ve yavaş yavaş öyle otur acı ya da baskı hissedersen bekle kendini rahatlat ondan sonra devam et. inan hiç acı hissetmedim tabi olduysa :)

canımm ben de aynen öle oldu tamamen oturdum ama ereksiyon hali biraz geçmişti sanırım şöle anlatayım tam elimle ittiriyordum en son aşamada elimi bıraktım hiç bir şey kalmadı tam oturdum sonra ee noldu diye sordum eşime güldüm onu hissettim içindeydim dedi ben de bi daha yapcam ama hiç halim falan kalmadı çok yorgun hissediyorum biraz gaza ihtiyacım var sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…