- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.841
3 yıldır evliyim, yarısına kadar alabildim ama devamı gelmediDeneme yaptığımızda genelde ben altta oluyorum ama yerini bulamıyoruz eşimle. ben elimle tuttuğumda da eşim boşalıyor. Eşim deneme yapma konusunda isteksiz zaten. ben tam yerini ve yönünü bilmediğğimi bu topicte öğrendim. Bugün egzersizlere başladım. kulak çubuğundan bi aparat yaptım ve bir saat kadar egzersiz yaptım. Biraz olsun esnediğini hissediyorum ama eşim yine denemeye yanaşmıyo
3 yıldır hiç birleşme olmadı mı? Çok zor geçmiş olmalı size bu yıllar :26: Az bi zaman değil canım, eşin de yorulmuş olabilir bu durumdan. Bence sen pes etme, biraz empati yap onlar için de çok zor anlayamıyorlar ki bizi.
eşim halinden çok memnun görünüyor. Çözmek için hiçbir uğraş vermiyor.Hep böyleydi, ilk aydan itibaren ben doktora arayışına başladım. Ama gerek yok diye göndermedi beni bir türlü. bebek istediğim için ben artık çözülmesini istiyorum eşime kalsa bi sıkıntı olmadığını söylüyor
Nasıl ya? Hiç canı istemiyor mu bu adamın?
İstiyor da şöyle söyleyim, yaptığı kadarıyla yetiniyor.
İstiyor da şöyle söyleyim, yaptığı kadarıyla yetiniyor.
çok garip yaa bende eşime kiziyodum çok azgınsin diye hiç oralı olmaması da kötü yani
kızlaaar kim var kim yok bilmiyorum ama ben galiba aldıııım. tam anlayamadım çünkü hiçbişey hissetmedim. baktığımızda hepsi girmiş görünüyodu. ben iyice oturayım görelim diye kımıldadım o sıra kaydı ve çıktı. ne oldu şimdii ya oldu mu olmadı mı. önce girdi dedik ama sonra ben kıpırdayınca çıktı birazı geri öyle olunca anlayamadım. offfff ya arada kaldım sevinemedimmm
kızlaaar kim var kim yok bilmiyorum ama ben galiba aldıııım. tam anlayamadım çünkü hiçbişey hissetmedim. baktığımızda hepsi girmiş görünüyodu. ben iyice oturayım görelim diye kımıldadım o sıra kaydı ve çıktı. ne oldu şimdii ya oldu mu olmadı mı. önce girdi dedik ama sonra ben kıpırdayınca çıktı birazı geri öyle olunca anlayamadım. offfff ya arada kaldım sevinemedimmm
Aynen valla ya ben de benimkiyle kavga ediyorum azman diye
sıcağı sicagina tekrar deneseydniz ya tatlım
:) ya biraz fazla yordum sonra oldu o yüzden dinlenmesi gerekiyodu o yüzden bekliyorum şimdi :) ayberk ece canım ne diyosun sence ne olmuş olabilir biliyorum çok saçma bi soru ama ...
sendrom canım acımadı hiç öncesinde egzersiz yaptım üstte aldım inan hiç acı hissetmedim. sen yenenlerden misin canım kusura bakma yeni gördüm seni ne aşmadasın bilmiyorum
Olmuş bence sizinki : )
Sendrom canım elizabet değil de önsevişme yetiyor adama ben de anlamadım :)
:) ya biraz fazla yordum sonra oldu o yüzden dinlenmesi gerekiyodu o yüzden bekliyorum şimdi :) ayberk ece canım ne diyosun sence ne olmuş olabilir biliyorum çok saçma bi soru ama ...
sendrom canım acımadı hiç öncesinde egzersiz yaptım üstte aldım inan hiç acı hissetmedim. sen yenenlerden misin canım kusura bakma yeni gördüm seni ne aşmadasın bilmiyorum
Canım bende birleşme ben üstte iken oluyor fakat acıya tahammül edemediğim için devam edemiyoruz. Senin iş olmuş tabi ki:) "Ne olmuş olabilir"e gelince, eşini en belirgin olarak klitoris bölgesinde hissetmişsindir, diğer temaslarda ben sadece acıdığı için hissediyordum yoksa var mı yokmu belli olmuyor Hissettiğin şey normal yani :)
ben yendim canım, hiç bişey hissetmemen çok iyi gelin olmuşsun demek geliyo içimden ama sen esin dinlenince tekrar dene hem sen emin ol hemde bizi sevindir
canım inşaallah ya... bu arada tepkisiz kalmayıp yazdığınız heyacanımı paylaştığınız için çoook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?