- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.861
canımm ben de aynen öle oldu tamamen oturdum ama ereksiyon hali biraz geçmişti sanırım şöle anlatayım tam elimle ittiriyordum en son aşamada elimi bıraktım hiç bir şey kalmadı tam oturdum sonra ee noldu diye sordum eşime güldüm onu hissettim içindeydim dedi ben de bi daha yapcam ama hiç halim falan kalmadı çok yorgun hissediyorum biraz gaza ihtiyacım var sanırım:))
canımm ben de aynen öle oldu tamamen oturdum ama ereksiyon hali biraz geçmişti sanırım şöle anlatayım tam elimle ittiriyordum en son aşamada elimi bıraktım hiç bir şey kalmadı tam oturdum sonra ee noldu diye sordum eşime güldüm onu hissettim içindeydim dedi ben de bi daha yapcam ama hiç halim falan kalmadı çok yorgun hissediyorum biraz gaza ihtiyacım var sanırım:))
canım inşaallah yaa olsun bitsin artıkkkkk... acı yok canım ya belki yönünde sorun vardır. bak ben yüzüm eşime dönük üstte alıyorum başını aldıktan sonra penisi tutarak (biraz açık olcak ama) popona doğru yönlendir ve yavaş yavaş öyle otur acı ya da baskı hissedersen bekle kendini rahatlat ondan sonra devam et. inan hiç acı hissetmedim tabi olduysa :)
derya canım galiba bana yazdın. valla çok benziyohadi derya bırakma eğer eşin yapalım derse sakın bırakma. bak valla bende çok yorgunum dizimden aşağısı saatlerce karda kalkış gibi ağrıyor hep aynı pozisyonda durmaktan egzersiz yapmaktan. hafiften uykum da geldi ama bu kadar olmuşken bunların hepsine katlanırım... bu anı bu aşamayı o kadar zamandır bekliyorum ki... hadi bakalım bu iş bitene kadar robota bağlıcaz yorgunluk yoooooooook. acı yoooooooooookkk :)))))))))))))
hoperfor bence gelin olmussun sende tebrık ederım bende saat 17.00 de yaptıgımda ınananmadım az once esıme ben emın degılım bıdaha yapalım dedımve bır demene daha yaptık oldu çok sukur heralde senın durumunda benımkı gıı bıdaha dene kafan rahat olsun bu arda ben halaya baslıyorum tey tey tey
haydı derya haydı derya hadi.............tam zzmanı ta zamanı sımdı :)))
kızlaaar kim var kim yok bilmiyorum ama ben galiba aldıııım. tam anlayamadım çünkü hiçbişey hissetmedim. baktığımızda hepsi girmiş görünüyodu. ben iyice oturayım görelim diye kımıldadım o sıra kaydı ve çıktı. ne oldu şimdii ya oldu mu olmadı mı. önce girdi dedik ama sonra ben kıpırdayınca çıktı birazı geri öyle olunca anlayamadım. offfff ya arada kaldım sevinemedimmm
Merhaba kızlar.
Ben 2 haftalık evliyim. İlk gece zor da olsa biraz p... girdi. Oldukça fazla kan geldi. Yaralandığımı düşündüm. Beni kan tutuyor, fena oldum. Sonrasında bir daha başaramadık.
Eşimin tavsiyesi ile buraya üye oldum. Burda öğrendiğimiz kadarı ile parmak egzersizi yapıyoruz. Burda başaranları gördükçe ümitleniyorum. Bir parmak sokabiliyorum. Bugün ruj denedik, onu da başardık. Nasıl bir sistem uygulamalıyım? Desteklerinizi bekliyorum.
tatlım hissetmemen normal zaten orda his yokkiii...olmuştur o tamamdırr.....gridikten sonrası önemli değil bi dahakine daha çok tutarsınızzzz...ben halayını çekeyimmm şimdidennnn
tatlımmm güzell başlamışsınn...ruj denediysen kesin rimelde vardır:))rimelle devam et sonra bakkal mumu varya onlardan al bitane onunla dene ve sonrasındada o mumu 1 cm 1 cm kalınlaştırarak 10 cm e kadar yap...hatta eşininde bunları yapmasına izin ver oda yapsınn sana egzersiz...içinde bekletmeyi unutmaa...1ö cm den sonra p...s aşaması zatenn...
ecriiiiiiiiiiiiiiiiin ecriiiiiiiiiiiiiiiiiiin manyak gibiyim oldu mu yanı sence okumuşmuydun ilk yazdığımı, senden duymak çok önemli benim için bana yol gösterdiğğin için yanımda olduğun için çooook teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun... şu halayları görmek nasıl tarifsiz bir duyguymuş :)))) nerdeyse kaptırcam kendimi...
Çok teşekkür ederim.
Ben soktuktan sonra gel-git yapmakta çok zorlanıyorum. Acı çekiyor gibi hissediyorum. Yarın mum alırım muhakkak. Kaydırıcı kullanmam gerekiyor mu? Ne öneririsiniz?
ecriiiiiiiiiiiiiiiiin ecriiiiiiiiiiiiiiiiiiin manyak gibiyim oldu mu yanı sence okumuşmuydun ilk yazdığımı, senden duymak çok önemli benim için bana yol gösterdiğğin için yanımda olduğun için çooook teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun... şu halayları görmek nasıl tarifsiz bir duyguymuş :)))) nerdeyse kaptırcam kendimi...
Rica ederim canımm ne demek.bizde vajiliydik yardım edenlar sağolsunnn biz yaptık sırayı size savmıştık,,artık sende yendiğine göree sende sav sıranıOlmuş tabi tatlımmmmmm merak etme bu yenen her yeni geilinin başına gelir, ,sen hiç inanan gördünmüüü????,,,acı ve hiss olmadığı için zaten ilk başardığında anlayamıyosunnn. zafer senin tatlımmmm keyfini çıkar çünküüüüüüüüü SEN ARTIK BİR VAJİLİ DEĞİLSİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN,,TEBRİK EDERİMMM
artık durmak yokk sık sık denemeye çalışın ama isteksiz yaklaşmayınnn..darısı diğer vajililerin başınaaa:))))
canımm git gellere takılma ben hiç yapmadım gitgel felan egzersizde ama çok beklettim içimde aparatları...kayganlaştırıcı senin işini çoookkk kolaytıran bişi o yüzdenn kesinlikle tavsiye ederimm...en sağlıklısı ya cinsel birleşmeler için okey yada durex in su bazlı kayganlaştırıcı jelleri yada arkadaşların tecrübeleriyle sabitt ultrason jeli ucuzmuşş bide sanırımm diğerlerine göre..tercih yapabilirsin bunlardan birini...aparatlarına prezer.. geçirmeyi sakın ihmal etme:)))
kızlar ne bereketli bi gün gelinleri dörtledik ama ben geceden de ümitliyim bugece dahada gelin çıkacak öyle hissediyorumm:)))
hepinize tekrar bi halayy bendenn
kupanızıda kaldırıyorumm zafer sizinnn....
mufimim senin oldumuuuu canım, ben görmedim okumadım hiç çok sevindim canııııım, ayyy heyecan sardı beni aynı gün mü bitirmiş olcaz Allah ın izniyle... çooook sevindim yaa :) bi gün görecekmiydim ben benim için çekilen bu halayları :) bu nasıl kamçıladı beni anlatamam. inşaallah bi terslik olmaz canım. anlattın mı sen nasıl olduğunu? anlıyo musun tam olunca? ben de anlarım dimi? soru yağmuruna tuttum seni ama saat farkıyla benden tecrübelisin tatlım :) asıl ben senin halayını çekiyorum hem de bütün kalbimle
ohhh ohhhhhhhhh tey tey teyyyyyyyyyyyy şimdi halay zamanı
gzumuz aydın evet canım evet oldu nasıl oldugunu yazdım ama ınsan ınananmıyor bızı kfamıza agrı,sancı,kan.... fıkırlerını koyanlara yzılar olsun iç alakas yok ınsan anlamıyor bıle bız keıfle halayımızı cekek durun pullu mendılımı alamada gelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?