Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mufimmm canımm benim... Allah senden de razı olsun bak oturduğumuz yerden dua almamıza sebep oldunn....çok şükür ki kurtuldun artıkk... bu duyguları hepimiz yaşadıkk çok zor anlardı ama geçtii bittii artıkk
Rabbim diğer arkadaşlarada yaşatsınnn yenip burda haykırsınlar sevinçlerini

Son düzenleme:
yeni üyeyim ama aşama aşama biliyorum mufim seni üye değilken de okudum hep : )))) Bütün alkışlar ıslıklar sana gelsin inşallah biz de biz de biz de gelin oluruz artık... Gitme burda kal bize de yardım et .

Şimdi tavsiyen üzerine tarağa pre. geçirerek denedim. Pre. olunca daha kolay oldu. Sokabiliyorum. Olacak de mi?:)

tabiiki olacak canımmm zaten maşallahın var tam gaz ileri gidiyosunnn :26::26::26::26:böyle gidersen sen bi kaç güne yenersin yeterki egzersizlerini ihmal etme ve aparatlarını ölç bi mezurayla 10 cm e ulaşırsan p...s i rahat deneyebilecek duruma gelirsinn...

amın canım benm amınnnnnnnnnnn allahım herkesın yardımcısı olsun alkısını takdım edeyım sana 46:

merhabalar bende vajinusmusle ugrasmaktayim henuz yenemedim her gece bu aksam yapicam deyip kendi kendime soz veriyorum fakat basarili olamiyorum cesaretimi toplayamiyorum banada yardimci olmurmusunuz

benim şimdi çıkmam lazım bu gece geri gelebilirmiyim bilemiyorum ama şimdilik hepinize iyi geceler ..hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm..Allah rahatlık versin hepinize özellikle taze gelinlere çünkü yarın sabah çookkk güzel uyanacaklar

yeni üyeyim ama aşama aşama biliyorum mufim seni üye değilken de okudum hep : )))) Bütün alkışlar ıslıklar sana gelsin inşallah biz de biz de biz de gelin oluruz artık... Gitme burda kal bize de yardım et .

sagolasın canım allahın ıznıyle ınsallah burdaıym
ne olur azmedın bırakmayın omayacak lsa ben yapamzdım canım okadar tatlıkı benım anlatamam regl bıle olsan sıteden ayrılma mesajarı oku takıp et dualarımız sızler ıçın bu arada senıde halayıma davet edıyorum

Çok teşekkür ederim ecrin.
7-8 cm. oldu şimdilik. Şimde netten kaydırıcı bakıyoruz eşimle. Ama, p..s görünce daha çok kasıyorum kendimi galiba. Burada başaranları gördükçe kendime güvenim geldi. iyiki varsınız

Çok teşekkür ederim ecrin.
7-8 cm. oldu şimdilik. Şimde netten kaydırıcı bakıyoruz eşimle. Ama, p..s görünce daha çok kasıyorum kendimi galiba. Burada başaranları gördükçe kendime güvenim geldi. iyiki varsınız.

karamsarrr mufimle katarsis gibi biz de aynı noktadayız azmedersek belki biz de onlar gibi birkaç gün arayla gelin oluruz, inanmak lazım

kızlr cadıkedı nerdesın nerde o lısten ben bır yuzsuluk yapsam nasıl olur hanı sen gelın olanların ısmını ısıklı harflerle yazıyodunya benım de ısmım yazanmı nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem bugun bak 4 gelın olduk nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya ne bileyim nickten de anlaşılacağı gibi çok karamsarım....3 parmak aldım ve dün akşam ilk defa parmak dışında apartla yaptım oldu ama ben yinede yapacağıma inanamıyorum
ama size çok sevindim halaylar size

bu arada ben herzaman giremiyorum eşim var arada girebiliyorum ama yazdıklarınızı hep okuyorum bana güç veriyo sizin sayenizde karamsarlığım azalıyo:))

canımmm tebrik ediyorum seni gelin olmuşsun Allah başka dert vermesin halaya sondan katıldım ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…