Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar eş denemesine geçmek için 10 cm ya da daha fazla olma sınırı mı var yani daha önce denesek olmazmı? Merak ettim de bir de bazı arkadaşlar 13,14 devam ediyor çok fazla değil mi ya zaten p....s o kadar değildir var mıdır ki o kadar? Ay çok mu saçmaladım gecenin bu saatinde? Herkese kolaylıklar diliyorum ben bu gece ilerlediim biraz daha ve inancım arttı daha önceden kesinlikle olmaz diyordum ama 8,5 yaptım bu akşam inanamadım, ama 11,12 falan gerekirse daha çoook var tamamlamama... şu bir gerçek ki çok fazla zaman ayırmak lazım bu işe, bir de bu içinde bekletip bir sonraki aparata geçme var ya o ner kadar önemli birşeymiş onu da fark ettim kesinlik sabır ve azim bol bol egzersiz başka yolu yok yeneceğiz kızlar inanııııın.......

bende istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba. ben 10.5 cm le yapmıştım.. diğer gün yapmayı denedim ama 10.5 olmadı 8 cm le yaptım egzersizi ve o gün denedik oldu.. yani anlatmak istediğim sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman dene.. bu arada saçmalamadın:)))

Kızlar mutluluğumu paylaştığınız için, yorumladığınız için, beni yaptığım konusunda yüreklendirdiğiniz için çooooooooooook teşekkür ederim. Bi kez daha yapıp tam anlamıyla emin olmak istiyorum hala inanamıyorum çünkü :))))))))))) hepinize iyi akşamlar. Inşallah bende cadıkedi, ecrin, althea, beray, ayberk, zfrynkp ve adını şimdi hatırlayamadığım arkadaşlarım gibi burda gelin adaylarına :) ( hep gülerdim bu lafa ama olunca farkediyormuş insan nasıl güzel bi tabir olduğunu) yardımcı olcam... Hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum

TEŞEKKÜRLER......Çok sevindim moralim düzeldi ya demek 8 cmden sonra da olabiliyor yani kişiden kişiye değişiyor demek ki ben de ısrarla çalışmalara devam edicem inşallah kısa sürede çözeriz...

oh ya ne güzel 4 gelinimiz varmış çok sevindim.yeni gelinlerimizi teker teker tebrik ediyorum.geç kaldım biraz ama halaylarını çekiyorum büyük bir zevkle darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah 64::64

Ben geldimm kocamı uyuttum yine size geldim kocişim bugün çok yorgundu gözleri kapalı geldi yavrucuğum hemen attı kendini yemek yiyip bişiy yapamadıkhadi yapalım dedim ıhhhh dedi bi baktım uyumuş pis yarın aparatla deneme yapım bari nasılsa öğlen gidicek gece gelicek mesaide kaldımı sabaha gelir yarın benim egzersiz günüm inş.

beni hem güldürdün hem ağlattın ya çok duygulandım darısı bize inşallah...

hopefor sanada tebrikler canım maşallah maşallah daim olsun böyle dökülsün gelinler darısı bize

arkadaşlar ben 4 aydır kafamda okadar büyüttümki boşu boşuna büyütmüşüm çatlıcak patlıcak kan revan içinde kalacagım diye düşünmekten eşime ve kendime huzur vermedim ama gerek yokmuş bu kadar basit bişey için huzursuz olduguma çok üzüldüm ve sevinçten agladım allah herkesin yardımcısı olsun anestol pomat sürdük gleitgelen vajinal kaydırıcı jel kullandık birde 1 saat önce kas gevşetici kullandım çok rahat oldu sizde deneyin tamamen psikolojik doktora gitmeyi bile düşündüm hiç gerek yokmuş

Ben bi daha foruma girmicem

Niye mi? Yahu ben yokken herkes gelin olmuş demekki benim olmamam uğurlu geliyor topiğe

Kızlar biraz canım sıkkındı o yüzden giremedim topiğe, misafir olarak bakıyordum gelin haberlerine yetişemedim yahu o liste şimdi nasıl düzenlenir bilemedim

çok sevindim darısı bize canım hangi pozisyonda yendiğini öğrenebilirmiyiz:26:

egzersiz olmadan nasıl yendin ve nekadar zaman sonra yendin canım???:26:

8eylül de dugunumuz oldu aralıgin 16sina kadar ki dönem yani 3ay kadar falan egzersiz hiç yapmadm daha dogrusu yapamadim korkudan, benim aslında sorunum psikolojikms bunu anladım ne zaman eşime yaklaşsam sanki kötü birşey yapiyormus gibi hissediyordum bu bi gerçek ki hepimiz öyle yetiştirildik cinsellik ayıp bişey gibi hep bunu asilamislar bize ve acı korkusu.. ben bu 3ay içerisinde psikolojik olarak kendimi rahatlatip burda siteyi takip ettim ve cesaretimi toplar toplamaz hiç ertelemeden denedik ve oldu aslında herşey kafada bitiyor ben bir de anestol kullandım azicik bi hissiz lestrdi ama en büyük etken benim kendimi hazır hissetmemdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…