- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.901
kızlr cadıkedı nerdesın nerde o lısten ben bır yuzsuluk yapsam nasıl olur hanı sen gelın olanların ısmını ısıklı harflerle yazıyodunya benım de ısmım yazanmı nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem bugun bak 4 gelın olduk nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar eş denemesine geçmek için 10 cm ya da daha fazla olma sınırı mı var yani daha önce denesek olmazmı? Merak ettim de bir de bazı arkadaşlar 13,14 devam ediyor çok fazla değil mi ya zaten p....s o kadar değildir var mıdır ki o kadar? Ay çok mu saçmaladım gecenin bu saatinde? Herkese kolaylıklar diliyorum ben bu gece ilerlediim biraz daha ve inancım arttı daha önceden kesinlikle olmaz diyordum ama 8,5 yaptım bu akşam inanamadım, ama 11,12 falan gerekirse daha çoook var tamamlamama... şu bir gerçek ki çok fazla zaman ayırmak lazım bu işe, bir de bu içinde bekletip bir sonraki aparata geçme var ya o ner kadar önemli birşeymiş onu da fark ettim kesinlik sabır ve azim bol bol egzersiz başka yolu yok yeneceğiz kızlar inanııııın.......
merhabalar bende vajinusmusle ugrasmaktayim henuz yenemedim her gece bu aksam yapicam deyip kendi kendime soz veriyorum fakat basarili olamiyorum cesaretimi toplayamiyorum banada yardimci olmurmusunuz
merhabalar bende vajinusmusle ugrasmaktayim henuz yenemedim her gece bu aksam yapicam deyip kendi kendime soz veriyorum fakat basarili olamiyorum cesaretimi toplayamiyorum banada yardimci olmurmusunuz
merhaba. ben 10.5 cm le yapmıştım.. diğer gün yapmayı denedim ama 10.5 olmadı 8 cm le yaptım egzersizi ve o gün denedik oldu.. yani anlatmak istediğim sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman dene.. bu arada saçmalamadın:)))
vajiyi yenmiş koç istiyorum kendime kızlarhergün verdiği ödevleri yapıcam söz
canım ben yendim ama dıger arkadaslar gbi egzersiz falan dnemedim hic ama sonuna kadar yardmci olmaya hazirim
kızlar yenı gelın olarak hepınızı selamlıyorum opucukler atıyorum:16 oncelıkle soyle baslayayım cuma gunu canım arkadasım katarsısın gelın olması benı çok gaza getrdı yenı gelen arkadaslar varsa soyle soylyım bızım katarsısle bu topıkte baslayan arkadaslıgımız ayn tarıhlerde aynı asamalarda olmamız hatta aynı tarıhlerde regl olmamızdan olayı bırbırımızın takıpçısı olduk ve basarı konusunda etkılemeye calıstık (yanlışanlasımasın ozellıkle cadıkedı,ecrınıx,berayy,ve dah ısmını hatırlayamadıgım gonullü koçlar) işte katarsısın gelın olması benı çok etkıledı vedemekkı benımde zamanım geldı dedım burdakı arkadaslarında gazıyla cuma gununen berı buhafta olcak kesın, ılbasından once olcak kesın, 2012 gelını olcam kesın, gıbı sozlerle kafamda kurdum ve ınandım. dun bıraz dısarı cıktık dolastık alışveış yaptık yanı deneme olmadı hatta esıme aksam EGZERSIZ yapalmmı dedım tamam dedı "ama gec saate kalmayalım uykun gelıyor rahat olamıyorsun " dedı ama ben kendımı bı odaklayamadım neden bılmıyorum en son bekledım bekledım BUGUN EGZERSIZ YAPMALIM CANIM ISTEMIYO dedım ve kendımde egzersız yapmadan uyudum . bugunde kahvaltıdan sonra evı toparladıktan sonra gazete okudum esım egzersız yapalımmı dedı bende olurrrrrrrrrrr dedım ve egzersıze basladık esım tum parmaklarını sırayla denedı sonra ıkı parmagını yaptı oda cok rahat olunca ben gaza geldım hadı bı deneyelım dedım tamam dedı ben alttayken denedık ama ben rahat olmadım sonra ayagımı sert bır yere dayayarak ben yıne altta denedık ve oldu ben ıkınmakla mesgulken olmus esım oldu herlde dedı bende yok daha olmamıstır dedım esım oldu herlde dedı hafıfı bıra doğruldu bır baktı EEE TAMAMI İÇİNDE OLMUŞ dedi ben çok sasırdım şaka yapma,eminmısn,iyi gördünmü,kesinmi.... gibi sorular sorarken ne bacaklarım titremeye başladı eşim git gel yapmaa başladı bak oluyor dedı ben hala salak br gulumsseeyle bacaklarım tıtreyerek bakıyorum eşim acıyomu nıye titriyosun dedi YOK ACIMIYOR BEN NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİĞİM İÇİN HEYECANDAN bacagım tıtıyor dedm oda güldü. bu arada acayıp tulet ihtıyacım geldı eşime çık çık tuvalete gitcem dedim oda sgolsun emen çıktı koşarak tuvalete gitim ama bu arada hep ağlıyorum ve Allahım sana şükürler olsun diyeek ağladım.tekrar eşimin yanına gelince yınesorum emınsın dımı kesın oldu dımı.....yemegımızı yedık ben hala emın olamadıgım için tekrar yapalım dedım ve tekrar yaptık OLDU OLDU OLDU...
Neye kızlr çok uzatmayım ben 3 yıl bekledım bosuna beklemsım eşimide bekletmışım hiç gereği yokmuş.sadece egersz,doğru yon,bolca jel ve rahatlık sadee bu kadar.bu derdı cekmeyen bılmez kımseye anllatamadan ustune bırde bebek beklyenlerın baskılarından sıkılıp ne yapacağını bılemeden çareiszce arayısta olmak cok zor... Burda ben yendım dıyenlerın sevıncıne uzaktan ortak olmak ama kendın için üzülmek çok zor...sokakta kucagında bebeğiyle dolasanları görmek çok zor....
Başta 3 yıl sabırla bekleyen eşime,sabrı ve anlayışı için....daha sonra bu topiği rastgele bulup üye olduğumda beı hemen aralarına kabul eden ve en umutsuz sıkınılı halımde destek vererek cesaretlendiren her soruma sabırla cevap verip "ufffffff" bıle demeyen ECRİNİX,BERAYY,KATARSİS,egzersiz listesiyle biz arıca motive eden CADIKEDİ ye daha ismini şimdi hatılayamadığm hiçbir çıkarı olmadan saatlerın,emeklerını harcayan akadaslarım Allahım sizden razı olsun ne muradınız varsa versınne dıyım suanda bunları yazarken bıle salya sumuk ağlıyorum.
Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun hepınızın bır an once kurtulması dıleklerımle....
Arkadaşlar GELİİİN OLDUM ben
Arkadaşlar GELİİİN OLDUM ben
arkadaşlar ben 4 aydır kafamda okadar büyüttümki boşu boşuna büyütmüşüm çatlıcak patlıcak kan revan içinde kalacagım diye düşünmekten eşime ve kendime huzur vermedim ama gerek yokmuş bu kadar basit bişey için huzursuz olduguma çok üzüldüm ve sevinçten agladım allah herkesin yardımcısı olsun anestol pomat sürdük gleitgelen vajinal kaydırıcı jel kullandık birde 1 saat önce kas gevşetici kullandım çok rahat oldu sizde deneyin tamamen psikolojik doktora gitmeyi bile düşündüm hiç gerek yokmuş
egzersiz olmadan nasıl yendin ve nekadar zaman sonra yendin canım???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?