- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.921
Ben bi daha foruma girmicem
Niye mi? Yahu ben yokken herkes gelin olmuş demekki benim olmamam uğurlu geliyor topiğe
Kızlar biraz canım sıkkındı o yüzden giremedim topiğe, misafir olarak bakıyordum gelin haberlerine yetişemedim yahu o liste şimdi nasıl düzenlenir bilemedim
8eylül de dugunumuz oldu aralıgin 16sina kadar ki dönem yani 3ay kadar falan egzersiz hiç yapmadm daha dogrusu yapamadim korkudan, benim aslında sorunum psikolojikms bunu anladım ne zaman eşime yaklaşsam sanki kötü birşey yapiyormus gibi hissediyordum bu bi gerçek ki hepimiz öyle yetiştirildik cinsellik ayıp bişey gibi hep bunu asilamislar bize ve acı korkusu.. ben bu 3ay içerisinde psikolojik olarak kendimi rahatlatip burda siteyi takip ettim ve cesaretimi toplar toplamaz hiç ertelemeden denedik ve oldu aslında herşey kafada bitiyor ben bir de anestol kullandım azicik bi hissiz lestrdi ama en büyük etken benim kendimi hazır hissetmemdi
çok sevindim darısı bize canım hangi pozisyonda yendiğini öğrenebilirmiyiz:26:
eşim üste oldu ama yatagın köşesine geldim belimin altına yastık koyduk resimde gözüktügü gibi popoya dogru ittirdi penisi bir yandan benim nazımla ugraştı ama inan ben bile anlamadım nasıl girdigini elimi penise götürdügünde tamamının girdigine bende inanamadım büyüttügüm kadar bişey olmadı sadece heycandan agladım çok kolay oldu darısı herkesin başına
ay herkes gelin oluyo ne güzel bende egzersiz yapayım bari inş gelin olayım.cadıkedi gelin olunca bende özel halay isterim:))
ay herkes gelin oluyo ne güzel bende egzersiz yapayım bari inş gelin olayım.cadıkedi gelin olunca bende özel halay isterim:))
karamsarrr merak etme sen gelin olunca topik yıkılır sadece ben değil herkes özel halay çeker
Yanlış anlama ha, umutsuz vaka olarak görmüyoruz seni
Sadece çok karamsarsın yao karamsarlıktan kurtulup gelin oldum yazdığında topik yıkılır o yüzden
sana özellikle özel halay lazım bence canım seni hiç unutmicam
ya kızlar bi kaç seferdir anestol kullanıyorum ama bi etkisi olmadı acaba azmı kullandım gerçi o olmadanda oluyoda olsa daha rahat olur sanki
benim gibi karamsar biraz zor olur:)))kendimi gazlayamıyorum sizin gibi
kızlar şuan apart yerleştirdim ve acımadı biraz bekleteyim diyorum ya birde elimi çekince geri gelio gibi oluyo
aferin canım süpersin benim yapamadığımı yapıyorsun bak devam et böyle bi elinle tut alışıncaya kadar iyice sokki içerde beklet baya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?