Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar GELİİİN OLDUM ben

canım sen yenmemişmiydin...bugün gerçekten bereketli bi günnnn oldu 5 gelinnnnnnn

tebrik ederim canımm bi bakim uyumadan yine dedimmm istedim bi kişidaha yenmiş olsunnnn,,iyikide açmışım

halayını çekeyim bugün halay halay üstünee inşallah yarın bugündende bereketli olur:))))

kızlarr gece gece geldımm çünkuuu ben artık 3 parmakk tam alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlarr gece gece geldımm çünkuuu ben artık 3 parmakk tam alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tebrik ediyorum canım benim ben zaten senin tam aldığını sanıyordum

şimdi çıkardım ya dün akşam çok acımıştı.bu akşam ne acı ne yanma hiç bişey olmadı:)))çok mutluyum ne yapsamki kalınlaştırsammı yoksa böyle devammı etsem

tebrikleeeeeeeeeeeeeerrrrrrr 3 parmak tam aldıysan yenmeye 1 adım kaldı demektir...devam canımmm bak 2012 bitmeden hepinizi gelin edelimmm istiyoruz :123:

2012 bitmeden hadi beraber gelin olalım ya egzersizi bile yapınca insan nasıl seviniyo birde gelin olsak nasıl olur:)

şimdi çıkardım ya dün akşam çok acımıştı.bu akşam ne acı ne yanma hiç bişey olmadı:)))çok mutluyum ne yapsamki kalınlaştırsammı yoksa böyle devammı etsem

rahat almışsın canım artık kalınlaştırabilirsinn,,yaparsın sen hadi tam yol ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evettt canım ben 2012 btmeden geln olmayıı kafayaaa koydummm allahta nasip kısmet ederseeee şimdi ne yapmam laızmm

tatlım bundan sonrası eşinle istersen egzersiz yap .. ona güvenmeni sağlar ...eş 1 parmak eş 2 parmak ... eş iki parmaktan sonrada p.....se geçebilirsin....sen karar verdiysen olay tamamdırr canımmm

evettt canım ben 2012 btmeden geln olmayıı kafayaaa koydummm allahta nasip kısmet ederseeee şimdi ne yapmam laızmm

Canım hem eş denemesi yap hem de kendine bir aparat hazırla , apartla devam et

Biliyorsun BeRayy 3 parmaktan sonra gelin olmuştu, yani her an gelin olabilirsin

tatlım bundan sonrası eşinle istersen egzersiz yap .. ona güvenmeni sağlar ...eş 1 parmak eş 2 parmak ... eş iki parmaktan sonrada p.....se geçebilirsin....sen karar verdiysen olay tamamdırr canımmm

yarınnda eşimlee yapıcmmm bakalım oda yorgunm ben demezzsee morelimi bozmaassa yapıcazz inşll canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…