- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.941
Arkadaşlar GELİİİN OLDUM ben
cadıkedi senin dediğin gibi aparta eldiven taktım daha rahat oldu
"ben demiştim" demeyi çok sevorum yaf
Aynen böyle devam et
elimi çkince biraz geri geliyo ama çekip beklemek istyorum
kızlarr gece gece geldımm çünkuuu ben artık 3 parmakk tam alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tebrik ediyorum canım benim ben zaten senin tam aldığını sanıyordum
kızlarr gece gece geldımm çünkuuu ben artık 3 parmakk tam alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
şimdi çıkardım ya dün akşam çok acımıştı.bu akşam ne acı ne yanma hiç bişey olmadı:)))çok mutluyum ne yapsamki kalınlaştırsammı yoksa böyle devammı etsem
tebrikleeeeeeeeeeeeeerrrrrrr 3 parmak tam aldıysan yenmeye 1 adım kaldı demektir...devam canımmm bak 2012 bitmeden hepinizi gelin edelimmm istiyoruz :123:
rahat almışsın canım artık kalınlaştırabilirsinn,,yaparsın sen hadi tam yol ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2012 bitmeden hadi beraber gelin olalım ya egzersizi bile yapınca insan nasıl seviniyo birde gelin olsak nasıl olur:)
şimdi çıkardım ya dün akşam çok acımıştı.bu akşam ne acı ne yanma hiç bişey olmadı:)))çok mutluyum ne yapsamki kalınlaştırsammı yoksa böyle devammı etsem
evettt canım ben 2012 btmeden geln olmayıı kafayaaa koydummm allahta nasip kısmet ederseeee şimdi ne yapmam laızmm
ya bunu rahat yaptımda ya kalınlaştırınca olmazda moralim bozulursa....bu akşam böylemi devam etsem
evettt canım ben 2012 btmeden geln olmayıı kafayaaa koydummm allahta nasip kısmet ederseeee şimdi ne yapmam laızmm
tatlım bundan sonrası eşinle istersen egzersiz yap .. ona güvenmeni sağlar ...eş 1 parmak eş 2 parmak ... eş iki parmaktan sonrada p.....se geçebilirsin....sen karar verdiysen olay tamamdırr canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?