- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.961
Al gene karamsarlığa başladırahat almışsın işte yahu
Ama içine sinmiyorsa yarın kalınlaştır
ya bunu rahat yaptımda ya kalınlaştırınca olmazda moralim bozulursa....bu akşam böylemi devam etsem
Canım hem eş denemesi yap hem de kendine bir aparat hazırla , apartla devam et
Biliyorsun BeRayy 3 parmaktan sonra gelin olmuştu, yani her an gelin olabilirsin
bilemedim bi kat kağıt havlu sarayım olursa olur olmazsa yarın olsun öyle yapayım değilmi
ivitttttttttttttttttttttttttt
yarınnda eşimlee yapıcmmm bakalım oda yorgunm ben demezzsee morelimi bozmaassa yapıcazz inşll canımmm
çok guvenım gldı kndımeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok sayenzdeee =)
dersede bozma canımm sen moralinii yaparsın bi 10 cm lik aparat onunla egsersiz yaparsın zaten 10 cm i alınca p....s i ççooookk rahat yapıyosun ...çok çok şart değil eş denemesi ben bi kez tek parmak yaptırabildimm başkada yapmadıkk..takılma yani baktın yorgunnn yap kendi aparatını 10 cm son egzersizini denemiş olursunn...sonrada zaten p....s denersiniz ona hayır demez hele hele sen kararlı çıkarsan karşısına hiç diyemez:)))
burdaki arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oluyo geri adım atamıyosun normalde ben çoktan karaları bağlamıştım
evettt melekk bence onlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet ttatlışımmm penııssı yarısını alıyorumm sonrasında gtmıyoooo ınşll bu sfer tam olurrrrrrrrr
oldu oldu bi kat kağıt havlu sardım oldu.tabi dün akşamki gibi biraz acıdı,ilk sefer olduğu içindir değilmi yaaaaaaaaa çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
Evet tatlım ilk sefer olduğu içindirharikasın
pens yarısnı alıyrm snraa gtmyooo yaaaadersede bozma canımm sen moralinii yaparsın bi 10 cm lik aparat onunla egsersiz yaparsın zaten 10 cm i alınca p....s i ççooookk rahat yapıyosun ...çok çok şart değil eş denemesi ben bi kez tek parmak yaptırabildimm başkada yapmadıkk..takılma yani baktın yorgunnn yap kendi aparatını 10 cm son egzersizini denemiş olursunn...sonrada zaten p....s denersiniz ona hayır demez hele hele sen kararlı çıkarsan karşısına hiç diyemez:)))
sen yarısını alıyosannn bırak eş denemesini felan sen p...se geç canııımmm ...senin yönde sorun var ozaman yarısı dediğin yere kadar girince bekle çıkma sonra deriiinnnn nefes all ve ıkınarak eşinin p.....si eğer sen altta isen popo yönünde ilerlemesini sağla aynı egzersizdeki gibi...
ben ustte oluyorum cnm daha raht oluyoo öyleee ama eşim çok acelecıı kan gelmedıı dyee sorun çkrdıı tam grmeedıı dyrum fln yok needn glmyoo başımı şişryoo ynıı
ya bu akşam tekrar denemek istemiyorum çok zorladım yarınmı yapsam
inş bizde gelin olup yardımcı oluruz bizim gibilere
sen yarısını alıyosannn bırak eş denemesini felan sen p...se geç canııımmm ...senin yönde sorun var ozaman yarısı dediğin yere kadar girince bekle çıkma sonra deriiinnnn nefes all ve ıkınarak eşinin p.....si eğer sen altta isen popo yönünde ilerlemesini sağla aynı egzersizdeki gibi...
ben ustte oluyorum cnm daha raht oluyoo öyleee ama eşim çok acelecıı kan gelmedıı dyee sorun çkrdıı tam grmeedıı dyrum fln yok needn glmyoo başımı şişryoo ynıı
canım bazı erkekler bu tabuları yıkamıyor maalesef...madem eşinin kan gibi takıntısı var sen egzersiz den ziyade p...s denemesine odaklan..çünkü egzersiz yapıldığında çoğumuzdan kan gelmedii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?