Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu resimleri bi incelemeni tavsiye ediyorumm....

takılan yeri daha iyi anlayabilirsin yönünü kavrayabilirsin..

Son düzenleme:
Kizlar bayadir giremedim siteye bu arada ben vajinismusu yendim cok mutluyum burda beray arkadasim bana yrdmci olmustu cok tsk ederim cnm suan zevk alamiyorum ama oda olacaktir zamanla cok mutluyum egzersizler cok onemli ben bu sekilde yendim kizlar

Ayyy Kimlerii Görüyorummm

Canımm Benimm Nasıl sevindimm Bravo Sanaaa

Zevk alma meselesi tamamen aklında bitiyor unutma.

Zevk almak istersen ve zevk almaya odaklanırsan her kadın mutlaka zevk alır. Yani Buda Tamamen beyinde başlıyor

Halaylarr Sana gelsinn Tatlımm Benimmm

Ayyy Bir Gelin daha varmışş

Çook Tebrik ediyorum seni canımm.. Artık sende Başardınn

Vajinismus Diye Bişey Yok artıkk

Bundan Sonraki hayatıının Tadını Çıkarr..

Halaylar sana gelsinn Kuzucummmmm:119::119::119::119::119::119::123::123::123::123:

amanın da amanın yandan bende gelin oldummmmmmmmmmmmmmmmmm uyanmanızı bekleyemedim yazayım dedim 23.12.2012 benim ikinci doğum günüm oldu çok mutluyum dün gece bende gelin oldum hemde altı ay önce yani 23.06.2012 de düğün günümdü ve 6 ay sonra o tarihte gelin oldumm CADIKEDİ BERAYY ECRİNX ALTHEA bunlar baş koçlarımız ve diğer ismini şuanda heyecandan yazamadığım bütün arkadaşlarım en ufak sorumu bile yanıtsız bırakmayan arkadaşlarım canlarım hepinize sonsuz teşekkür ederim halay başı kim çeker ELAB çeker haydi halayımaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…