- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.981
Zorlama tabiiki
canım bazı erkekler bu tabuları yıkamıyor maalesef...madem eşinin kan gibi takıntısı var sen egzersiz den ziyade p...s denemesine odaklan..çünkü egzersiz yapıldığında çoğumuzdan kan gelmedii...
anladımm cnm pekııı gelenn oldumuuu
sen yarısını alıyosannn bırak eş denemesini felan sen p...se geç canııımmm ...senin yönde sorun var ozaman yarısı dediğin yere kadar girince bekle çıkma sonra deriiinnnn nefes all ve ıkınarak eşinin p.....si eğer sen altta isen popo yönünde ilerlemesini sağla aynı egzersizdeki gibi...
ben ustte oluyorum cnm daha raht oluyoo öyleee ama eşim çok acelecıı kan gelmedıı dyee sorun çkrdıı tam grmeedıı dyrum fln yok needn glmyoo başımı şişryoo ynıı
bence eşinle doktora git ve doktor eşine bi sıkıntın olmadığını açıklasın yani kusura bakmayın kimseyle beraber olmadığını söylesin.
Eki Görüntüle 585808 Eki Görüntüle 585809 Eki Görüntüle 585810
canım bu resimleri bi incelemeni tavsiye ediyorumm....
takılan yeri daha iyi anlayabilirsin yönünü kavrayabilirsin..
bence eşinle doktora git ve doktor eşine bi sıkıntın olmadığını açıklasın yani kusura bakmayın kimseyle beraber olmadığını söylesin.
bundn yana sıkıntısııı yokk olurr bakrz kan glmezsee gdrzzz dr.a
bundn yana sıkıntısııı yokk olurr bakrz kan glmezsee gdrzzz dr.a
bence olmadan git daha rahat edersin o zaman acaba gelecekmi diye kendini gerebilirsin ister istemez.dr güzelce açıklar eşinde kendince rahatlar
bellı olmaz cnm bellı gelırr azda olsaabence olmadan git daha rahat edersin o zaman acaba gelecekmi diye kendini gerebilirsin ister istemez.dr güzelce açıklar eşinde kendince rahatlar
bellı olmaz cnm bellı gelırr azda olsaa
sen bilirsin bazı erkekler bu konuda çok hassas oluyo.sen nasıl rahat edersen önemli olan senin rahat olman:)
bellı olmaz cnm bellı gelırr azda olsaa
canım belli olmaz tabiiki gelebilirde ama gelmeme ihtimalini de yabana atma...eğer direk eş denemesinde sen zaten yolu yarılamışsınnn eğer devam edersen başarırsınn böyleliklede iki konuyuda atlatmış olursun..
Kizlar bayadir giremedim siteye bu arada ben vajinismusu yendim cok mutluyum burda beray arkadasim bana yrdmci olmustu cok tsk ederim cnm suan zevk alamiyorum ama oda olacaktir zamanla cok mutluyum egzersizler cok onemli ben bu sekilde yendim kizlar
kızlar katarsis.ecrinix,beray,althea..... daha ismını hatırlayamadıığım destekçi arkadaslarım saat 17.00 itibariyle GELİN OLDUM ..... oley be oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gozyaslarımı tutamıyorum Allahım bu mmutllululuğu herkese nasıp etsın.
Arkadaşlar GELİİİN OLDUM ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?