- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.001
gunaydın kızlar
vajinus hakkaten nedirki bilmiyorum ben
bilgi verin
amanın da amanın yandanbende gelin oldummmmmmmmmmmmmmmmmm uyanmanızı bekleyemedim yazayım dedim 23.12.2012 benim ikinci doğum günüm oldu çok mutluyum dün gece bende gelin oldum hemde altı ay önce yani 23.06.2012 de düğün günümdü ve 6 ay sonra o tarihte gelin oldumm CADIKEDİ BERAYY ECRİNX ALTHEA bunlar baş koçlarımız ve diğer ismini şuanda heyecandan yazamadığım bütün arkadaşlarım en ufak sorumu bile yanıtsız bırakmayan arkadaşlarım canlarım hepinize sonsuz teşekkür ederim halay başı kim çeker ELAB çeker haydi halayımaaaa
Öncelikle Günaydın Canım
Vajinismus nedir ?? Öylee Berbat öylee İğrençç Bir Hastalıktır ki bu Vajinismus.Allah Düşmanıma yaşatmasın Bunu..
Yeni evlendiğini düşün herşey çok güzel. Gelinlik giydin düğünün oldu. sevdiğin adamla evlendinn
Bundan Daha güzel bişey olamaz derkenn. Düğün derneK Bitiyo ve eve gidiyosunuz..
Hiç aklının ucundan geçmez Vajinismus nedir ?? Diyee Bilmezsin bile..
Tabi ki gelenek haline gelmiş olan Gerdek Gecesi zamanı gelir.İlişkiyee girmek gerekir..
Ama Mümkünmüdür ?? Bu Vajinismuss İzin verir mi hiç ??:18::18:
Hiç izin vermez seni tamamen kandırmıştır..:18::18: Deli Gibi Acı çekeceğine. Deli gibi kan geleceğinee.. Kendini sıkarsın ..eşinin penisi sokmasına izin vermezsin. Kasılırsınn. Eşini iteklersinn. Deli gibi korkarsın. İşte Bunun adı VAJİNİSMUSTUR !!Aylar hatta Yıllarını alır kimilerinin..
Kimileri Cesaret edip Bir kaç Günde Yener. Bu yine tamamenn Bizim isteğimizee Ve cesaretimize Bağlı bişey !!
Kısacası Vajinismus Tamamen beynimizin bize oynadığı bir oyundur..
ben bunun vajınal bır haslık mikrop enfeksion yada dogum sonrası yaranan bişey zannediyordum :26:.cok teşekkür ederim bilgiler
icin
tamamen piskolojikmiş yani aslınsa hormonsal bir sorundur bu
ben yaşamadım böyle bi durum hatda baya hazırdım sanki o geceye .
Allahım Allahımm bu ne Bereketli bir gün Çıkmış Maşallah
Nazar Değmezz İnşallah
Çook tebrik ederim seni kuzucummBak sende gördün acı yokk !!
Halayının başını ben çekimm bariiHalaylarr sanaa gelsinn haydeeeeeeeeeeeeee
amanın da amanın yandanbende gelin oldummmmmmmmmmmmmmmmmm uyanmanızı bekleyemedim yazayım dedim 23.12.2012 benim ikinci doğum günüm oldu çok mutluyum dün gece bende gelin oldum hemde altı ay önce yani 23.06.2012 de düğün günümdü ve 6 ay sonra o tarihte gelin oldumm CADIKEDİ BERAYY ECRİNX ALTHEA bunlar baş koçlarımız ve diğer ismini şuanda heyecandan yazamadığım bütün arkadaşlarım en ufak sorumu bile yanıtsız bırakmayan arkadaşlarım canlarım hepinize sonsuz teşekkür ederim halay başı kim çeker ELAB çeker haydi halayımaaaa
tebrik ederim canım geçmiş olsun allah başka dert vermesin
Bu Her Bayanda Olacak diye Bişey Yok !!
Tamamen Kişinin Psikolojik durumuna Bağlı bişey.
Aslında Birazda Büyüklerimiz sebep oluyorlar Bunaa !! İşte Kat kat çarşaf seriyolar yatağa. Neymiş efendimm kan gelecekmiş sanarsınn kan gölü olacak orasıı
Bu tür saçmalıklardan dolayı oluyo zatenn Bu VAJİNİSMUS !!
abla ya biz evlendigimizde herkes bize karşı çıktı .hıç nasıhat verenimiz olmadıkı böle olucak böle yapılacak diye
ne haliniz var gör dediler hatda dugunde yakın akrabalardan cok az kişi vardı hepsi eş dostu .ne benim ne eşimin annesi dügünümüze gelmedi .neler yaşadık neler .neyse gecmişte kaldı hepsi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu ne güzel haber.p.ertesi sendromu için fazlasıyla enerji doldum.ben ilk 3 adayım da gelin olmuşşş hem de arka arkaya ohhhh ohhhhh tutmayın benigözünüz aydınnnn yeni gelinler :92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122:
sağol canım yaa evet seni yanıltmadık ve hep beraber aynı gün gelin olduk sizler olmasaydınız belkide yapamazdık çok sağolun
Abla mı ??Aaa ben Çok çıtır genç bir kızım yahuu
özur dilerim ya canım böle bi konu actıgına göre olgun biri sandım yaş bakımından nebiliim 30lu fln yalnış bişey soylediysem özur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?