Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gunaydın kızlar

vajinus hakkaten nedirki bilmiyorum ben
bilgi verin

Öncelikle Günaydın Canım

Vajinismus nedir ?? Öylee Berbat öylee İğrençç Bir Hastalıktır ki bu Vajinismus.Allah Düşmanıma yaşatmasın Bunu..

Yeni evlendiğini düşün herşey çok güzel. Gelinlik giydin düğünün oldu. sevdiğin adamla evlendinn

Bundan Daha güzel bişey olamaz derkenn. Düğün derneK Bitiyo ve eve gidiyosunuz..

Hiç aklının ucundan geçmez Vajinismus nedir ?? Diyee Bilmezsin bile..

Tabi ki gelenek haline gelmiş olan Gerdek Gecesi zamanı gelir.İlişkiyee girmek gerekir..

Ama Mümkünmüdür ?? Bu Vajinismuss İzin verir mi hiç ??:18::18:

Hiç izin vermez seni tamamen kandırmıştır..:18::18: Deli Gibi Acı çekeceğine. Deli gibi kan geleceğinee.. Kendini sıkarsın ..eşinin penisi sokmasına izin vermezsin. Kasılırsınn. Eşini iteklersinn. Deli gibi korkarsın. İşte Bunun adı VAJİNİSMUSTUR !!Aylar hatta Yıllarını alır kimilerinin..

Kimileri Cesaret edip Bir kaç Günde Yener. Bu yine tamamenn Bizim isteğimizee Ve cesaretimize Bağlı bişey !!

Kısacası Vajinismus Tamamen beynimizin bize oynadığı bir oyundur..

Allahım Allahımm bu ne Bereketli bir gün Çıkmış Maşallah

Nazar Değmezz İnşallah

Çook tebrik ederim seni kuzucumm Bak sende gördün acı yokk !!

Halayının başını ben çekimm barii Halaylarr sanaa gelsinn haydeeeeeeeeeeeeee

ben bunun vajınal bır haslık mikrop enfeksion yada dogum sonrası yaranan bişey zannediyordum :26:.cok teşekkür ederim bilgiler
icin
tamamen piskolojikmiş yani aslınsa hormonsal bir sorundur bu
ben yaşamadım böyle bi durum hatda baya hazırdım sanki o geceye .

Kızlarr Maşallah Valahi Geçmiş sayfaları Oku oku Bitiremedimmm

Ve Dün Öğlen yazmıştım en son.. Ondan sonra Kitap okumuş gibi Oldumm

Ne Çok Gelinimiz Çıkmış Öylee. Hepinizi Kocamannn Tebrik ediyorumm

Bundan Sonraa Hayatınızda VAJİNİSMUS Diye bişey Yok !! Defolsunn Gitsinn

Mutluluk hep Yanınızdaa Olsunn İnşallah. Halaylarr Taze Çıtır Gelinlerimize Gelsinnnn:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124:

KIZLARRR . İki gün yazmamışım ama baya yazanlar olmuş. Şimdi malum mesaide oldugum ıcın fazla okuyamadım . Ama gelin olanlar varsa tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah....

Çok güzel bi haftasonu geçirdim eşimle. Tv izledik çay içtik mısır patlattık herşey yolundaydı. Ama aklımda hep egzersiz vardı o gunun buyusunu bozmamak ıcın bugune erteledım. Hafta ıcı herakşam egzersiz yapmaya başlıcam. Yalnız bu aparatı hazırlama ve sokma olayı ıcımı urkutsede umarım başarırım. Aparatın neden gereklı oldugunu sole anladım. Kendi parmağımızı rahatlıkla sokmaya cesaret ederız netıce de kendı parmagımız ama aparat yabancı bır cısım. Eşimizin p.si nekadar alamıyosak oda yabancı cısım oldugu ıcın zorlanıcam ılk gun emınım. Ama eğer aparatta bu işi yenersem olucak emınım artık guvenıyorum KENDİME..

Ayrıca eşim evdeyken yapıcam bu ıslemı her aksam kendımı bıraz da sansız gordugum ıcın olmasa da bısı olur dıye o varken odamızda yapıcam. ona egzersıze baslıcagımı soledım. Tamam dedı bu konu hakkıdna yorum yapmadı. Ama biliyorum artık cocugum olsun ıstıyorum . Dün Film izlerken evde dedım kı ne kadar sessiz evımız bı cocugumuz olsa boyle olmaz askım soyle cıyak cıyak aglasa dedı. Çok duygulandım. Ama yılmadım kızlar yapıcaz. İNANIYORUM.. Herşeyin hayırlısı olsun.... SİZİ ÇOK SEVİYORUM...

Bu Her Bayanda Olacak diye Bişey Yok !!

Tamamen Kişinin Psikolojik durumuna Bağlı bişey.

Aslında Birazda Büyüklerimiz sebep oluyorlar Bunaa !! İşte Kat kat çarşaf seriyolar yatağa. Neymiş efendimm kan gelecekmiş sanarsınn kan gölü olacak orasıı

Bu tür saçmalıklardan dolayı oluyo zatenn Bu VAJİNİSMUS !!

ay canım benim çok sağol ya sizlerin destekleri sayesinde gerçekten haftasonu bir sürü gelin olmuş herkes çalışmış duramıyom kalkıp gerçekten halay çekesim var

tebrik ederim canım geçmiş olsun allah başka dert vermesin

abla ya biz evlendigimizde herkes bize karşı çıktı .hıç nasıhat verenimiz olmadıkı böle olucak böle yapılacak diye
ne haliniz var gör dediler hatda dugunde yakın akrabalardan cok az kişi vardı hepsi eş dostu .ne benim ne eşimin annesi dügünümüze gelmedi .neler yaşadık neler .neyse gecmişte kaldı hepsi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bu ne güzel haber.p.ertesi sendromu için fazlasıyla enerji doldum.ben ilk 3 adayım da gelin olmuşşş hem de arka arkaya ohhhh ohhhhh tutmayın benigözünüz aydınnnn yeni gelinler:92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122:

Abla mı ?? Aaa ben Çok çıtır genç bir kızım yahuu

sağol canım yaa evet seni yanıltmadık ve hep beraber aynı gün gelin olduk sizler olmasaydınız belkide yapamazdık çok sağolun

sağol canım yaa evet seni yanıltmadık ve hep beraber aynı gün gelin olduk sizler olmasaydınız belkide yapamazdık çok sağolun

sizler de önerilerimizi ciddiye alıp çalışmasaydınız belki daha uzun süreler çözüm aramakla uğraşırdınız.bu sizin başarınız ve bununla övünün

cadıkedi uyan artık şu listeye adı mı yaz ama diğerleri gibi bende ışıklı yanıp sönen istiyom cuma günü dedim haftasonu yapcam diye bak yaptım

özur dilerim ya canım böle bi konu actıgına göre olgun biri sandım yaş bakımından nebiliim 30lu fln yalnış bişey soylediysem özur dilerim

Aaaa Yok Kuzucumm Özür dilemene Gerek Yok Şaka Yapıyorum benn

Bu konu benim değil. Ama bu konuda arkadaşlara yardımcı Oluyorum. Ben Ve Bir Kaç arkadaşım daha..

30 yaş değil Biraz dahaa aşağı inmen lazımm

nolmus burda yaa oooooo kimler yenmiş çok tebrik ederim arkadaslar arka arkaya gelin cıkması ne güzel bişey allahım baska dert yasatmasın halaylar sizeee6464646464

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…