Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benden müjdeli haber bekleyen arkadaşlarım, üzgünüm yapamadık.. çünkü benim volkan patladı hastalık bitsin söz bak neler yapıcam:) bu arada yeni gelinlerimizide tebrik ederim bugün kocişin izin günü bol bol gezicez gremessem kusura bakmayın hepinizi çoookkk seviyorum

Son düzenleme:

çok sevindim canım yaa aynıydık biz senle.sende kurtuldun sonunda tebrik ederim.halaylar sana gelsin 64:64:64:64:64:

Bizde birleşme oluyor ama çok ağrı duyuyuyorum devam edemiyoruz. Kegel egzersizi yapmaya başladım, aparat egzersizini yapmama gerek var mı sizce? Sonuçta birleşme oluyor ama çok zor tabi

Bizde birleşme oluyor ama çok ağrı duyuyuyorum devam edemiyoruz. Kegel egzersizi yapmaya başladım, aparat egzersizini yapmama gerek var mı sizce? Sonuçta birleşme oluyor ama çok zor tabi

Canım Seninki ağrılı İlişki(disparoni) olabilir. Vajinismus Olduğunu sanmıyorum..

Bununla İlgili Bir Jinekoloji Doktoruna Gitmeni tavsiye ederim. Egzersizler Vajinismus Hastaları için yararlı oluyor.

Sende Korku Yok. Ağrı var Yanlış anlamadıysam. Tahriş Olmuş Olabilirsin. En güzeli dediğim giib bir doktora Görünmekte fayda var

Korku olmaz mı, birleşme olmasına rağmen zangır zangır titriyorum. Bunu ben üstte iken başardım, eşim üstte iken hiç yapamadık mümkün değil yapamıyorum kapatıyorum kendimi o zaman. Şuan adetli olduğum için deneyemiyorum, dün akşam burda vajina yönünü öğrendim, belki de yön sorunumuz vardır bilmiyorum inşallah sadece öyledir ben de başarırım:26:

canım ya benm hiç cesaretim yok ben diyorum acaba tek benmi böyleyim denemlerde hayal kırıklığına uğradım çok napcam nerden nasıl başlıcam ben bilemiyorum ya

kızlar bayadır yazamıyordum bişi sorcam ben kadın doğum doktoruna gittim fiziksel bişi var mı die baktı sonra dedi parmakla denicem rahat olursan ve bir parmağını çok rahat aldım hiç hissetmedim sen vaji deilsin vaji dokunduramaz bile dedi peki vaji deilsem neden girmiyo p....... yani

ayyy neler olmuş burda gelin olan arkadaşlarmız varmışş çok mutlu oldum çok sevindim tebrik ederim kızlar darısı diğer arkadaşlarımıza olsun allah başka dert vermesin inş..

sağol canım evet seninle aynıydık sen yendiğinde ben regliydim bak bende yendim yaşasınn vajikardeşliği biraz daha halay çekeyim 64:64:64:64:64:

regl olmasaydı aynı zamanda yenmiş olurduk canım.bak ikimizde ben yapamıyorum diyoduk oluyomuş demek.iyiki bulduk burayı burası hazine gibi bir şey bizim için.çok sevindim valla halaya devam oturmaya mı geldik 6464646464

evet canım olsun yendik ya çok şükür haydi hep beraber halaya 6464646464

canım benım tebrıkler bu hafta sonu cok bereketlı gectı valla nerdeyse hep halaydaydık Allahım baska dert sıkıntı vermesın vajı denen ılletten herkes kurtulur bı gun ınsallah.eee napıyoruz o zaman halaya devam edıyoruzz

Son düzenleme:

sağol canım ya bende haftasonu pek takip edemedim ama sabah heyecanla sizlere yazmak için girdim bir baktım oooo bir sürü gelin olmuş haftasonu çok şükür kabus bitti haydi halaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…