- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.021
yok canım öyle bişey olmadığına eminim. izin vermiyorum çünkü.gecikme oluyo bana böyle arada
Aaaa Yok Kuzucumm Özür dilemene Gerek YokŞaka Yapıyorum benn
Bu konu benim değil. Ama bu konuda arkadaşlara yardımcı Oluyorum. Ben Ve Bir Kaç arkadaşım daha..
30 yaş değilBiraz dahaa aşağı inmen lazımm
Ben de gönüllü bir koç istiyorummmmmmmmmm
Ben de gönüllü bir koç istiyorummmmmmmmmm
amanın da amanın yandanbende gelin oldummmmmmmmmmmmmmmmmm uyanmanızı bekleyemedim yazayım dedim 23.12.2012 benim ikinci doğum günüm oldu çok mutluyum dün gece bende gelin oldum hemde altı ay önce yani 23.06.2012 de düğün günümdü ve 6 ay sonra o tarihte gelin oldumm CADIKEDİ BERAYY ECRİNX ALTHEA bunlar baş koçlarımız ve diğer ismini şuanda heyecandan yazamadığım bütün arkadaşlarım en ufak sorumu bile yanıtsız bırakmayan arkadaşlarım canlarım hepinize sonsuz teşekkür ederim halay başı kim çeker ELAB çeker haydi halayımaaaa
Bizde birleşme oluyor ama çok ağrı duyuyuyorum devam edemiyoruz. Kegel egzersizi yapmaya başladım, aparat egzersizini yapmama gerek var mı sizce? Sonuçta birleşme oluyor ama çok zor tabi
Canım Seninki ağrılı İlişki(disparoni) olabilir. Vajinismus Olduğunu sanmıyorum..
Bununla İlgili Bir Jinekoloji Doktoruna Gitmeni tavsiye ederim. Egzersizler Vajinismus Hastaları için yararlı oluyor.
Sende Korku Yok. Ağrı var Yanlış anlamadıysam. Tahriş Olmuş Olabilirsin. En güzeli dediğim giib bir doktora Görünmekte fayda var
canım kişi kendini hangisinde daha rahat hissederse o şekilde egzersiz yapıyo..
Egzersizler 2 'ye ayrılıyor. Birisi parmak egzersizi birisi aparat egzersizi.
Ben kendimden örnek vericek olursam ben sadece parmak egzersizi yaparak yendim vajinismusu..
önce kulak çöpüyle başla.. Aynanın karşısına geçç bacaklarını iyicee ve ellerinle vajinanı ayır bolcaaa ıkınn..
ıkındığın zaman delik açılacak ve deliği görüceksin..deliği gördüğünde 1 tane kulak çöpünü yine bolca ıkınarak yavaşça deliğe doğru sokmaya başlaa.
Hepsinin girdiğini görüceksinn. O zaman sana güven gelicek ve egzersiz yapmak istiyeceksin
çok sevindim canım yaa aynıydık biz senle.sende kurtuldun sonunda tebrik ederim.halaylar sana gelsin64: 64: 64: 64: 64:
canım ya benm hiç cesaretim yok ben diyorum acaba tek benmi böyleyim denemlerde hayal kırıklığına uğradım çok napcam nerden nasıl başlıcam ben bilemiyorum ya
sağol canım evet seninle aynıydık sen yendiğinde ben regliydim bak bende yendim yaşasınn vajikardeşliği biraz daha halay çekeyim64: 64: 64: 64: 64:
regl olmasaydı aynı zamanda yenmiş olurduk canım.bak ikimizde ben yapamıyorum diyoduk oluyomuş demek.iyiki bulduk burayı burası hazine gibi bir şey bizim için.çok sevindim valla halaya devam oturmaya mı geldik64 64 64 64 64
canım benım tebrıklerbu hafta sonu cok bereketlı gectı valla nerdeyse hep halaydaydık Allahım baska dert sıkıntı vermesın vajı denen ılletten herkes kurtulur bı gun ınsallah.eee napıyoruz o zaman halaya devam edıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?