Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar Kızlar,

2 gün giremedim foruma maşallah bi sürü gelin olmuş. 3 saattir 30 sayfa okudum nerdeyse yaaaaa

elab, mufim, gurbetnazlı, hopefor

hepinizi tebrik ediyorum allah başka dert vermesin bende bende çekim halayınızı :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

bide şunu merak edyrm herhangi bi acı sancı hisseden varmııı????

İnan bana apart ile yaparken hissettiğin yanma penisle denerken hissettiğinden fazla.

eğer aparat denemesi yapıyorsan ne demek istediğimi anlarsın.
ben aparatla çalışırken git gel yapamazdım yanmadan batmadan dolayı :18::18::18:
ama ilk penis denemesinde o kadar kolay ve rahat oldu ki boşuna aparatla kendimi yormuşum dedim
bi müddet aparatla çalışıp hazır hissettikten sonra penise geç mutlaka acı yanma kanama hiçbişey yok korkama..

bende o kadar çok korkardım ki, zarım yırltılacak bi sürü kan akacak ben kan göremem bayılırım diye kafamda neler neler kuruyordum ama hiç bişey zannettiğimiz gibi değilmiş..

inan çok kolay sadece basınç hissi oluyo o kadar.

sağol canımm

senin cesarete ihtiyacın var bence

bir an önce egzersizlere başla bak ne güzel doktorda bir problemin yok demiş çok şükür

parmak veya aparat birine başla zaman kaybetme doktor parmağını aldıysan ki o bir yabancıydı kendi parmağını yada eşinin parmağını da alırsın

ben hem parmak hemde aparat egzersizi yaptım parmak daha kolay gelmişti bana

hadi bakalım hemen başla egzersizlere 1 adet kayganlaştırıcı ve temiz tırnakları kesilmiş parmakalrına ihtiyacı var başka bişeye ihtiyacın yok ilk aşamada

penisi tamamen aldığı halde vajili olan kadınlar var..

sen kendini kastığın ve canın yanacak diye düşündüğün için alamıyorsun penisi.. kendini psikolojik olarak hazırlaman lazım..

rahat ol oradan kocaman bir bebeğin kafaısnın çıktığını düşün penis ne ki o koca kafanın yanında...

vajina çok esnek bir organdır ..

cesaret cesaret cesaret

canım kulak çöpünden başlamıştım parmak alıp bıraktım yani eşimle her denemede yönünü bulamıyoruz mu nedir anlayamadım ondan egzersiz yapasım gelmiyodu birde eş denemesindede jel kullanıyor musunuz siz

tebrik ederim canım herkes gelin oluyo ne güzel

Yönü için forumda kzıalr bi sürü foto paylaştılar onlara bakabilirsin

Eş denemesinde de egzersizlerde de jel kullanman senin için iyi olur ben kullanıyorum hala

hatta ben tahrişi engellemek için bepanthen de kullanıyorum oda jel gibi hem kayganlık veriyor hemde tahrişi önlüyor

Bence parmak ile başladıysan devam et egzersizlere, 3 parmağını rahat alana kadar

birde penis denemesinden önce parmak egzersizi ya beklet içinde sonra hemen penis dene ... o aşamada içinde beklettiğin içi kasların hazır oluyor ve penis yolunu daha rahat buluyor bol bol kayganlaştırıcı şart

benimde eşim üstteydi ben üstte yapamadım hiç rahat edemedim

dün gece bayağı egzersiz yaptım işte bikaç işim var onları halledip kafam rahat yapmak istiyorum egzersizi ya herkes gelin olunca çok özendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Arkadaşlar,

Forumda şuanda egzersiz yapan az kaldı sanırım forumu takip edenlerin çoğu yendi

tabi birde uzaktan takip edip yorum yapmayanlar var

inş. onlarda yener en kısa zamanda

dün gece bayağı egzersiz yaptım işte bikaç işim var onları halledip kafam rahat yapmak istiyorum egzersizi ya herkes gelin olunca çok özendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

ne güzel aksatma egzersizlerini. kaç cm desin şuanda 10 cm e gelince ve kendini hazır hissedince penis denemesine geçebilirsin

ne güzel aksatma egzersizlerini. kaç cm desin şuanda 10 cm e gelince ve kendini hazır hissedince penis denemesine geçebilirsin

benim durum biraz farklı oldu sanki yani 3 parmak alıyorum ama ben farklı bi apartla denemek istediğim için şuan cadıkedinin dediği apartı hazırladım onunla egzersiz yapıyorum.9 cm falan galiba

Bu forum sayesinde çok şey öğrendim emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum büyüttüğüm gibi bişey değil biraz azim biraz cesarete ihtiyacınız var gerisi kolay arkadaşlar

Merhaba kizlar ben 1 yillik evliyim vajinismus hastayim dr muallaya gitim 4000 tl istedi durumum iui dgil gidemiyorum egzersizlerden iki parmak egzersizi ve ince mum egzersizi yapiyorum ama pns asamasini yapamiyum c aresizim ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…