- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.041
bide şunu merak edyrm herhangi bi acı sancı hisseden varmııı????
Merhabalar Kızlar,
2 gün giremedim foruma maşallah bi sürü gelin olmuş. 3 saattir 30 sayfa okudum nerdeyse yaaaaa
elab, mufim, gurbetnazlı, hopefor
hepinizi tebrik ediyorum allah başka dert vermesin bende bende çekim halayınızı:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlar bayadır yazamıyordum bişi sorcam ben kadın doğum doktoruna gittim fiziksel bişi var mı die baktı sonra dedi parmakla denicem rahat olursan ve bir parmağını çok rahat aldım hiç hissetmedim sen vaji deilsin vaji dokunduramaz bile dedi peki vaji deilsem neden girmiyo p....... yani
kızlar bayadır yazamıyordum bişi sorcam ben kadın doğum doktoruna gittim fiziksel bişi var mı die baktı sonra dedi parmakla denicem rahat olursan ve bir parmağını çok rahat aldım hiç hissetmedim sen vaji deilsin vaji dokunduramaz bile dedi peki vaji deilsem neden girmiyo p....... yani
senin cesarete ihtiyacın var bence
bir an önce egzersizlere başla bak ne güzel doktorda bir problemin yok demiş çok şükür
parmak veya aparat birine başla zaman kaybetme doktor parmağını aldıysan ki o bir yabancıydı kendi parmağını yada eşinin parmağını da alırsın
ben hem parmak hemde aparat egzersizi yaptım parmak daha kolay gelmişti bana
hadi bakalım hemen başla egzersizlere 1 adet kayganlaştırıcı ve temiz tırnakları kesilmiş parmakalrına ihtiyacı var başka bişeye ihtiyacın yok ilk aşamada
amanın da amanın yandanbende gelin oldummmmmmmmmmmmmmmmmm uyanmanızı bekleyemedim yazayım dedim 23.12.2012 benim ikinci doğum günüm oldu çok mutluyum dün gece bende gelin oldum hemde altı ay önce yani 23.06.2012 de düğün günümdü ve 6 ay sonra o tarihte gelin oldumm CADIKEDİ BERAYY ECRİNX ALTHEA bunlar baş koçlarımız ve diğer ismini şuanda heyecandan yazamadığım bütün arkadaşlarım en ufak sorumu bile yanıtsız bırakmayan arkadaşlarım canlarım hepinize sonsuz teşekkür ederim halay başı kim çeker ELAB çeker haydi halayımaaaa
canım kulak çöpünden başlamıştım parmak alıp bıraktım yani eşimle her denemede yönünü bulamıyoruz mu nedir anlayamadım ondan egzersiz yapasım gelmiyodu birde eş denemesindede jel kullanıyor musunuz siz
tebrik ederim canım herkes gelin oluyo ne güzel
hımm ben üstteyken yapamıyorum öylece kalıyorum ama eşim üstte olunca rahat ediyorum tabi ayağım boşta olmicak boşta olursa kasılıyo fena kramp giriyo biyere sabitlemem lazım ayaklarımı ve ıkınarak nefes al ver yapa yapa olacak ilk denememde hissediyorum tabi kocacığımın hazır olmasını bekliyorum şimdide bi türlü mesaisi bitmedi bitsede boşa çıksak:))
hadi karamsar bırak karamsarlığı herkes gelin olduğuna göre çok zor değilmiş dimi
yap egzersizini cesaretini topla geç penis denemsine artık senin sıran hadiiiii daha fazla ertelemeeeeeee
hepimiz senin bekliyoruz ona göreee
dün gece bayağı egzersiz yaptım işte bikaç işim var onları halledip kafam rahat yapmak istiyorum egzersizi ya herkes gelin olunca çok özendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ne güzel aksatma egzersizlerini. kaç cm desin şuanda 10 cm e gelince ve kendini hazır hissedince penis denemesine geçebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?