Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

demekki dün içimde hisserttiklerim doğruymuşşş,,bi kişi daha kurtuldu 6 kişiye imza attık dün....çokkk sevindimmm canımmm benimmm....ne güzel bi karşılamı bu ...kupayı senin için kaldırıyorum :65

ve halay zamanııııııııııııııııııııı :64

benim durum biraz farklı oldu sanki yani 3 parmak alıyorum ama ben farklı bi apartla denemek istediğim için şuan cadıkedinin dediği apartı hazırladım onunla egzersiz yapıyorum.9 cm falan galiba

Eğer 3 parmağı vajinaya yerleştirdikten sonra yan yana olacak şekilde açabiliyorsan parmakalrını, penise hazır demek oluyor vajina

bende 3 parmak aldığım halde sırf korktuğum için paratta ısrar ediyordum illa eşimin penis boyutuna gelene kadar aparatla yaparım diyordum en son 11 cm aparat hazırladım denedim yok girmiyo olmuyo forumda kzıalra soruyorum 10 cm yeterli diyo herkes ve ayrıca 3 parmak girince zaten hazır oluyorsun..

sadece kendini psikolojik olarak penis denemesine hazırlaman gerekiyor o kadar

biraz daha aparatla çalış bakalım ama bi süre sonra aparatla boşuna canını yakacaksın çünkü penis aparattan çok daha yumuşak çok daha sıcak..
ben penis denedikten sonra dedim boşuna buz gibi sert aparatla çalışmışım 10 cm den sonra tabiiii.. 3 parmak ve 10 cm den sonra sadece beynin penise hazır olana kadar egzersiz yapıyor insan yoksa vajina çoktann açılmış oluyor hazır oluyo da, kendin hazır olmuyorsun

Gitmedigim dr psikolog kalmadi param da kalmadi artik umudumda yok yasama sevincim gitti caresizim

aynı durumdaydım canım burdaki arkadaşlar çok yardımcı oluyolar.ben çok karamsarım bir anda herşey kötü olacak diye düşünürken buradakiler sayesinde tekrar egzersizlere başlıyorum.bende 2 dr değiştirdim hiç fayda etmedi buraya takıl herkes elinden geldiğince yardımcı olur

ben cuma gününe kadar halletmek istiyorum haftasonu eşimin arkadaşına gitcez hem tatil hem ziyaret kafam rahat olsun mutlu olalım.yoksa eşim yine söylenmeye başlayacak arkadaşı bizden bir yıl sonra evlendi ve sıkıntısı yokkkkkk

. Kac senelik evlisin ben kendimi tek saniyordum.aparati yapiyorum ama pns yapamiyorum niye boyle anlamiyorum;(

Merhaba kizlar ben 1 yillik evliyim vajinismus hastayim dr muallaya gitim 4000 tl istedi durumum iui dgil gidemiyorum egzersizlerden iki parmak egzersizi ve ince mum egzersizi yapiyorum ama pns asamasini yapamiyum c aresizim ne yapmaliyim

Seni çok iyi anlıyorum doktora gitsen burda anlatılanlardan farklı bişey yaptırmicak sana inan ki. doktorda egzersiz verecek. aparatla çalış parmak egzersizi yap diyecek.

bende 3 hafta öncesine kadar oraya parmağımın gireceğine bile ihtimal veremiyorken burdaki arkadaşların sayesinde yendim yeneli de 1 hafta oldu

parmakla rahat ediyorsan denemeye devam et...3 parmağı yanyana alana kadar devam et. egzersizleri düzenli yaparsan inan hiç canın acımayacak. çünkü oradaki kasların alışacak esnemeyi öğrenecek..

dediğim gibi egzersizde istikrar şart 4-5 gün parmakla çalışırsan 6. gün kendinde hazır olursan penis denemsine geçebilirsin.

bende çok korkuyordum kanlar fışkıracak zarım yırtılacak diye inana hiç düşündüğümüz gibi değil.

ne kan aktı ne bi yerim yırtıldı yanii sadece biraz basınç hisseidyorsun o kadar. o da dayanılamayacak gibi değil inan bana

. Kac senelik evlisin ben kendimi tek saniyordum.aparati yapiyorum ama pns yapamiyorum niye boyle anlamiyorum;(

birbuçuk sene oldu.apartı kalınlaştır birden değilde yavaş yavaş.ben öyle yaptım 3 parmak aldım şimdide 9cm apart hazırladım onu yapıyorum.inş cuma gününe kadar halletmek istiyorum.ben şuan apart yapıyosam herkes yapar.vazgeçme bak burda herkes yardım eder bugün apartla devam et rahat oluyosa biraz daha kalınlaştır.

. Kac senelik evlisin ben kendimi tek saniyordum.aparati yapiyorum ama pns yapamiyorum niye boyle anlamiyorum;( ben cok asamalardan gectim nargozla esimle birlikte oldum kiz degilim ama hala yapamiyorum;( bugun uc parmak deneyecegim dediginiz gibi insallah yenerim bir an once

merhaba kizlar ben 1 yillik evliyim vajinismus hastayim dr muallaya gitim 4000 tl istedi durumum iui dgil gidemiyorum egzersizlerden iki parmak egzersizi ve ince mum egzersizi yapiyorum ama pns asamasini yapamiyum c aresizim ne yapmaliyim

canımmm bu sitede bedava niye okadar para veresinki... Hepimiz burda yendik okumadınmı dün gece 6 gelin vardı sitede:)))) senin ne farkın var bizde..hepimiz umutsuz vaka gibi geldik siteye ama bak şimdi vaji diye bişi kalmadı hayatımızda başkalarına faydamız olsun die uğraşıyoruz....sen bu siteye güven egzersizlerine başla mutlaka senki zaten iki parmak almışsın iki parmağı alıyosan bakkal mumundan devam et egzersizine..merak etme sen zaten yolu yarılamışsın...bakkal mumunu da alırsan onu 1cm 1cm kalınlaştırarark 10 cm e kadar egzersiz yap sonrası zaten p...denemesi....hiiiiiiiiiiiiiççççççççççç öyle umutsuuuzzz çaresiiiizzz olacak bi durumda değilsinn..karalar başlamaa...merak etme sen egzersizlerini yap kafana takılanları buraya yaz mutlaka biri cevap verir.... Yeneceksinnnn hadii bakalımmmm bol egzersizli saatler:)))))

canım çok tşkrlr ya bunları okuyorum sonra yine başa dönüyorum hiç bi şey bilmiyormuş gibi umarım olur bu sefer

bir buçuk senelik evliyim.bende ilk gece zorla oldu bikere.ama başka olmadı.bi dr a gittim hiçbir işe yaramadı 2. ona göre daha iiydi ama yine olmadı.burayı bulunca tekrar başladım egzersizlere tabi yine arada karamsarlığım tutuyo sağolsun arkadaşlar hemen devreye giriyo:))öncesini boşver yok şunu denedim olmadı bunu denedim olmadı falan...yeni bi sayfa aç egzersiz sayfası:))üzerine düş sen bir haftada halledersin belkide benden önce gelin olursun:))

sağol canım sizlerin yardımları sayesinde oldu herşey bende doktora gittim sadece iki seans gittim ama baktım burdakilerin aynısını söylüyor bıraktım ve çok şükür yendim çokk mutluyum kadın olmak başka bişey hele de sevdiğin adamın kadını olmak müthiş :64 halaya doyamadım şimdi kalkıp iş yerinde tutcam

yenen arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum özellikle de hopefor canım seni çok çok çok sevindim sen oldu dediğin de gözlerim oldu e inşallah bi gün bizim de halayımız çekilir :) dün evde olsaydık bunca kişi yendiği için gaza gelip bende denemek isterdim bizleri dualarınız da unutmayın

canımm senin azmin bunu başardıı,istedin ve başardın

tabiiki kutlaa gün senin günün :64

Yenen arkadaslari gorunce cok mutlu oldum ve guvenim geldi hepinize cok tesekkur ediyorum ilgilendiginiz icin cok sagolun bugun bir asama ustune gececgim mumu kalinlastiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…