- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.261
ya evet bende onu sorcaktım görmüyoum kaç gündür
canım o hasta olucaktı egzersiz yapamadı pek ağrısı vardı biraz, eşiyle deneme yapıcaktı ama olmadı sanırım
anladım okuyodur ozaman onuda katalım yarışa:))
kızlar ben geldim dün gece yapmadık eşim yorgun olduğunu söyleyince üstüne gitmedim.bir sorum var acil kızlar dün kanamam falan olmadı demiştim bugün akşam gelirken alışveriş yaptık eşimle marketten baya ağırdı poşetler tuvalete bi gittim kahverengimsi bi akıntı bu ne şimdi yaa bilen var mı dünden kalan bişey mi bu acaba
ya evet bende onu sorcaktım görmüyoum kaç gündür
kızlar katarsis.ecrinix,beray,althea..... daha ismını hatırlayamadıığım destekçi arkadaslarım saat 17.00 itibariyle GELİN OLDUM ..... oley be oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gozyaslarımı tutamıyorum Allahım bu mmutllululuğu herkese nasıp etsın.
canımcım dün ben hep burdaydımda sen yoktundün gece tam deneme yapayım dedim 4 gündür adet olucam diye egzersizde yapmamıştım tam yemek yedik eşim gelince.. ben hasta oluverdim. 5 gün devam eder böyle inşallah yılbaşına kadar yenerim valla yenemezsem çokkkk üzülürümmmmm
Kulak çubuğunu sardım vucut yagı vardı onu sürdüm oturdum yapıcam bu sefer diye ama sokamıyorum içeri bir türlü..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mufimmm, berayyyyyy, cadıkediiiiiii, ecrinxxx, althea, hopefor, zfyrnkpppp ve adını şimdi unuttuğum tüm bana emek veren, destek olan, motive eden; aileme, dostlarıma, yakınlarıma anlatamadığımı anlatabildiğim yüzlerini bile görmeden duygusal bağ kurduğum sevgili vajidaşlarım oldu olduuuuuu... İnanamıyorum ağlayorum, gülüyorum, yüzümde şapşal bir ifade, ayaklarım yere basmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum :))) üstümde kocaman tonlarca bir yük varmış ve kalkmış gibi. özgüvenim yerine geldi, artık ben de bir kadınım, gelinim :)) hepinize yüzlerce binlerce kere sonsuz teşekkürler sağolun varolun tüm dilekleriniz gerçekleşsin. sizleri seviyoruminanın bu topik olmasaydı ben sizleri bulmasaydım sizler olmasaydınız ben yıllarca böyle yaşar giderdim zira doktora bile gitmiştim ve yine de olmamıştı. şimdi halay zamanı kızlar ben önden başlıyorum hepinizi davet ediyorum kalbim yerinden çıkacak şimdi hadiiiiiiiiii
Kizlarrrrr ben yasak oldugunu bilmedigim face adresimi verdim ve 3gunluk ceza aldim bunu belirtmek icin baska bi uyelik aldim ama cikcam geri madem ceza aldim cekicem cezami 3gun bu arada yeni gelinlerimiz baya artmis tebrik ediyorum hepinizi vee cecemm ikimizinde dugunu 8eylulde olmus ben gelin oldum sira sendeeeee elini cabuk tut hissediyorum yeniceksin sendekizlarr ben kacar ziyaretci olarsk takipteyim 3gun sonrada tekrar aranizdayimm ve belki buyuk bi mujdeyle donebilirim opuyorm hepinizi
imza: ayberk_ece
merhaba arkadaşlar uzun süredir bu illet yüzünden hayata küsme modundaydım denemeydi egzersizdi yapmıyordum, parmakla sorunum olmasa da uzun süredir yapmadığım için bişi olmayacak diye düşünüyordum :18: az önce duştayken söyledikleriniz aklıma geldi ''yön yanlış'' valla birden bi deli cesareti orta parmağımı sokayım dedim pat diyeilk sadece bi boğum girdi yine o yanma ve acı hissi ... ıkınıyorum olmuyo kasmıyorum kendimi ama ilerlemiyo! birden moralim bozulacakken dedim elbola sakin ol kendine gel forumda yazılanları hatırlaaaaaa ''popoya doğru'' tekrarladım kendi kendime veeeee bi parmağı olduğu gibi aldım 5-6 kez gel git bile yaptım kayganlaştırıcı olmadan vs anlık bi kararla tabi tırnak olayı yüzünden acıdı biraz :/ orda bi zara mara da rastlamadım soktuğumda açıkçası bizim korkumuz kaygımız sanırım bunlar hep çok umut doluyum şu an sayenizde arkadaşlar
yalnız bi sorum olacak parmakla kendimiz yön bulabiliyoruz hissediyoruz ya penisle nasıl başarıcaz bunu? bi de şimdi direkt penis sonuçta kalın bişi ya orası nası genişlicek bi anda acaba ay çok cahil sorular oldu ama bilmiyorum ondan sordum
Ben p... içime aldım:))ama hemen geri çıkardık...zamanla olcak inş...
egzersizimi yaptım çokta rahat oldu şimdi keyif kahvesi içiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?