- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #134.661
senden haber bekliyoruuuuuuuuuuuuuum
Karamsarcığım bizde bu gece senden haber bekliyor olacagız.
Umarım bizleri fazla bekletmeden verirsin bu gece güzel haberlerini
Canlarım Biliyosunuz Ki KK 2012 ENLERİ'ni seçti.Bende 3 Dalda Aday Gösterilmiştim.
En Kibar/ Nazik KK Üyesi ve,
En İyi Çıkış Yapan KK Üyesi Seçildimm..
Bana Oy Veren Bütün Arkadaşlarımaa Çook Teşekkür ederimm
Canlarım Biliyosunuz Ki KK 2012 ENLERİ'ni seçti.Bende 3 Dalda Aday Gösterilmiştim.
inş inş bende kendimin vereceği güzel haberi bekliyorum:))))))
inş ya düşünebiliyomusun ben hazırım eşim istemedi çok komik:)))bu akşamda misafir var artık gidince düşünüyorum
tebrik ederim canımmmmm
Tebrikler canım
Belliydi zaten 1. olacagın oy verirken farketmiştim ondeydin hepsinde
tebrik ederim canımmm
Sende cecem gibi bizi boyle öğlene kadar bekletme ama
olmaz çünkü hala her denemende acabaları yaşıyosunn.....şunu anla şunu bil ki sen vajinismus değilsin artıkk...birkez yapabildiysen olay bitmiştir...her defasında niye kendini yıpratmak için bu çaba ....valla kendinizi olmayacaklara şartlandırdığınız kadar olacak artık bittii deseniz gerçekten gidecek hayatınızdan....
Lütfen!!!birdaha kesinlikle kendinize acı cektirmeyinnn...insan kendine bunu nasıl yapar ya olmadı olmayacak yok yokk ben yapamıcam diye diyeee resmen kendi psikolojinizi bozuyosunuz cicimm...ben bunu başardım deyip bi silkeleninn.... Daha fazrklı nasıl yaparım diye düşünün....herşey kendi elinizde siz nekadar kendinize güvenirseniz okadar yenersiniz...
ay olsun ben hemen gelip yazarım yeterki olsunda:)))))))ayyyyy inş bende yarın gelin olcam dimi ya eşimede diyorum aslında çok sevinmek istemiyorum böyle çok hayal kırıklığına uğradık hayaller kurduk o an olmadı düşünmek istemiyorum ama birazda olsa eski deneyimlerden dolayı bi çekingenlik bi karamsarlık var işte bunları çok düşünmemek için hep burda sizleri okuyorum
Canım sen kafanı akşama odaklama.
Ama bu gun başaracaksın ben inanıyorum yapacagına
Pen.. denemesi yaptıgında hatta kızcaksın kendine neden bu kadar uzattım bunu diye ben cok kızmıstım kendıme
Hem pen.. o kadar kolay oluyoki aparatlardan cok ama cok kolaysende vajıyı yendıkten sonra dıceksın bunu eminim
deneme yapmadan yarım saat önce apartı koysam onun çıkarır çıkarmaz pnse mi geçsem yoksa çıkarıp biraz zaman geçincemi yapsam
cankuşlarr ben geldımmm saglık ocagına gııtm boynum bayaaa bı kötuu olduu kızlarrr ya belımde flnda agrıdı kas gevşeıcı igne yapıldııı 2 gunde rapor verıldıı gözlerımmm çöktuu 2 gundee ya
geçmiş olsun canım inş en yakın zamanda iileşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?