Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çokk haklısın canım ama egzersizde başarılıyım denemeye geldiği zmana ayyyyy yıne aynıı şeylerrr olmıcakk gibii skıntılr gelıyo banaaaa

çokk haklısın canım ama egzersizde başarılıyım denemeye geldiği zmana ayyyyy yıne aynıı şeylerrr olmıcakk gibii skıntılr gelıyo banaaaa

bide egzersizlerde başarılısın öylemi e pes yani ya ben onda bile tam başarılı değilim neyapayım atıyımmı kendimi camdan biraz sert yaklaştım sana ama kendine gelllllllllllll bana kızıyorum heeee:95: yapıcaksın bu işi böyle kendini bırakanları gördümmü deli oluyorum delleniyorummmm ay okadar söylendim birgün bende bu hale gelirsem şaşırmayın he işte moral olsun ne yapalım

Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((

Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((

canım burda emin ol herkes bi ya da iki kere veya daha çok kavga etmiştir bu konu yüzünden eşiyle bende ettim üzüldüm niye böyle yapıyo ben onun için uğraşıyorum dedim kendi kendime ama anladımki onların durumu bizden daha zor anlamamız lazım onlarıı nolur kendini üzme bu kadar ne demek başkasıyla evlensin nasıl gönlün rahat olucak

Canım bazen böyle tatrtışmalar olması normal keşke olmasa ama insan yıpranıyor ve sonuç ortada...

sen elinden geleni yapıyorsan egzersizlerini yapıyor ve bunları eşinle paylaşıyorsan o da azmini görüyor , ilerlemeni görüyorsa eşinde sakinleşecektir.

artık bu hastalığı yeneceğini onun da kafasına sok

sen azimle başaracaksın hepimiz gibi

hiç üzülme, sakinleş, yarında egzersilerine devam et eşinle de aşama aşama paylaş yaptıkalrını onda göster mutlaka,

zaten sonra ki aşamalarda eşli egzersiz yapacaksınız

herşey yoluna girecek

hepimiz gibi sende yeneceksin sadece biraz zamana ihtiyacın var

yapma lütfen ya hepimiz mutlaka eşimizle bunun verdiği pisikolojik bir baskıyla kavgalar ediyoruz ben denediğim gün bile ettim buakdarmı seviyorsun eşini hemen başkasıyla paylaşmaya hazırsın bravo sakın sakın kendine gel sende yeniceksin ve çok güzel günler yaşıcaksın bol dua et canım dua çok önemli kafanı rahat tut hergün olmalı olacak yada niye olmuyo demek yerine unut ya bunu bi ev işi gibi düşünerek yaşa egzersizlerini emin ol olacak sabır önemli

katılıyorum benim eşimin gerginliği anca kendi parmağıyla denediğinde gtmişti ondan sonra o da başladı yeniceğine çok inanıyorum demeye egzersizlerini eşinin yanında yap her türlü ilerlemeni görsün. hadi üzme kendini

Elimde dwgil yenemiyrm bir senedir kurtulamadim herkes anne oldu ben ne durumdayim;((((

tatlım hiç üzülme burda 3 yıldan 10 yıla kadar yenemyen ve buraya gelip desteklerle ve en önemlisi azimle yenen insanlar var ..

biride benim 1 yıl sonra aklım başım ageldi ve egzersizlere başladım düzenli şekilde egzersiz yaptıktan sonra yendim isteyince ve bunun için çabalayınca inan oluyor..

sende başaracaksın eminim bu forumdaki herkes sırayla başarıyor sende bizden birisin seninde zamanın gelecek

kafandan bütün kötü düşünceleri atmalısın

vajiyi bir iş gibi görmeli ve hergün egzersiz yaparak aşmalısın bu durumu hepimiz öyle yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…