- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.241
kapandı işte dün akşam olmadı oldu ama sonuna kadar olmadı son 2 santim falan girmedi bi türlü canım sıkıldı
yaa arkadaşlar bana gülmeyinde ben şimdi parmak egzersizlerine başladığımda kızlık zarı bozulmaz mı ki çok mu açık sordum bu soruyu ama sormam lazımdı
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gitgelde oldu ya ben neden bu kadar karamsarım olmayacak die düşünüyorum hep.aldıktan sonra bekledim rahatladım biraz sonra gitgel yaptım ya tamamen gelin oldum şimdi.hopeför bende senin gibi emin olamıyodum ama artık eminim.eşimde çok şaşırdı hala yaptıkmı gerçekten dio:))
elabııım, sen buna mı üzülüyorsun canım benim, olmuş işte, ben de aynı şeyi yaşamıştım, demiştim ki "kızlar ya çok canım sıkkın alamadım born 1-2 cm lik yer kaldı alamadım" demiştim. ecrincim de bana demişti ki: hopeforcum almışsın iste, sonuna kadar almak profesyonellerin işi
bozulabilir canım bazı eşler bunu çok takıntı yaptığı için egzersizlere baslamadan önce eine bozulabileceğini söyle
tebriklerrrr ....yazınızda ne güzelde anlatmışsınız....
sonuçta başarmıssınız..rabbim bidaha böyle zorluklar vermesin hiç kimselere ..
kızlar canım arkadaşlarım destekçilerim bugün morelim çok bozuk pazar günü yendim vajiyi dün ikinci denemeyi yaptık ama ben son 2 cm falan alamadım hepsi girmedi ya öne eğildim yok geriye eğildim yok olmuyo gitmiyo acı oluyo ya içindeyken popoya doğru ittiriyom olmuyo çok canım sıkıldı eşiminde artık canını sıktığımın farkına vardım bişey demedi ama kendimi neden ona bırakmıyorum dedi sadece ya ben üstte de altta da almıştım hatta gitgel bile yapmıştık neden böyle oldu o 2 cm girmedi tamamen popoya doğru eğim veriyom canım yanıyo hiçbişey anlamadım ben oysa ne kadar mutluydum yendim diye ve yılbaşında şehir dışına gideceğiz tatil yapcaz bir kaç gün onu kendime balayı saymıştımama şimdi ikinci denemem böyle olunca hevesimde kaçtı içim karardı resmen karamsardan daha karamsarın şuanda ağlamamk için zor tutuyom kendimi hepsi neden girmedi ve ben neden zorlandım bu kadar offf kızlar
parmak egzersizi ile kızlık zarı bozulmaz kiiiiii
evet üzüldüm ya hemde çokk hopeforcumkapanacak dedim yapmayınca hemde zorlandım ya yine ilk alıyomuş gibi oldum cnaım sıkıldı
evet üzüldüm ya hemde çokk hopeforcumkapanacak dedim yapmayınca hemde zorlandım ya yine ilk alıyomuş gibi oldum cnaım sıkıldı
Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((
oooy tatlım benim kıyamam :) ama artık üzülmüyosun dimi? bende de olduyazmıştım ya, alamadım üstte Allah ım nasıl olur, zaten gözyaşım hazır ve nazır beklemekte olursa mutluluktan ağlayacaktım olmazsa kederden :) alamadım ilki düştü yanağıma aldı kocam o damlayı elinin tersiyle akar mısın akmaz mısın:) şaka bi yana üzülme dedi gel bi daha deneyelim dedi ve bu kez üstte o vardı( bu rada ilk zamanlar bunları ne zor yazardık dimi:) veee olduuuu, gitgel bile oldu artık beynimde yüreğim de vücudum da heryerim biliyo olduğunu ve biliyolar ki bi sonraki ilişkimizde de olcak Allah ın izniyle. ha bu arada ben de sonuna kadar almadım ama daha dur dün bir bugün iki dimi :) hadi şimdi bütün uzuvlarına başarodığını ve bi daha seferde olacağını bu yüzden gerilmemeleri gerektiği direktifini verme zamanı............
Kızzzzzzzllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr halayımaaaa davetlisiniz !!!!!!!!!! Hadi bir de Sendrom halayı çekinnn
benimde ikinci denemem ilki gibiydi biraz zorladım ama şimdi gayet iyi alıyorum sende bi sonraki denemelerinde görüceksin :101:
Benki Hopefor Allah ıma şükrederek başlıyorum.
Dile kolay 6 yıl 27den 33e tam 6 yıl en güzel yıllarım uçtuuu gitti artık arkada kalan yıllar için yapılacak bişey yoktu ama önümde süresini benim de bilmediğim uzun ve güzel yıllar olmalıydı 1. yıl olmadı 2. yıl olmadı 3. yıl olmadı 4. yıl olmadı 5. yıl olmadı 6. yıl artık bişeyler yapmam lazımdı
Henüz bu siteden haberim yokken bir cesaret orta parmağımı almak istedim ve evet aldım hem de hiç zorlanmadan gördüm ki düşündüğüm gibi bi durum yok aslında. Önceleri eşime söyleyemedim çekindim ki biz evlenmeden önce 7 yıl birlikteydik ama utandım işte parmak ne demekti hiç yapılır mıydı böyle bir şey! Sonraları yine denedim her fırsatta tekrar tekrar aldım ve hepsinden sonra da bi cesaret bi azim penis denemesi sonuç ne? Hüsran Sonraları düşündüm orta parmağım giriyosa daha kalın bişeylerde girer ama ne? Neler aklımdan geçirmedim ki:) mum aklıma geldi sonra ama hadi içimde kırılsa nasıl çıkarırdım dr. a gitmem gerekirse nasıl açıklardım bişey bulamadım bu arada kocama orta parmağımı aldığımı söyledim benim her şeyin en iyisini hak eden kocam nasıl mutlu oldu ben 1000 misli. Hep benim yanımda oldu, hiç yüzüme vurmadı. Ama bebek istiyorduk ve dr. a danışalım istersen, bu durumda olman benim için mühim değil ben seni her halukarda seviyorum ama bebek sadece sevgiyle olmuyo ki dedi :) haklıydı o ara bende olmazsa gidicem diye kendimle konuşmaya başlamıştım çoktan bu sırada şimdilerde aparat tabir ettiğimiz şeyleri :) arayışım devam etmekteydi. Ama bulamadım, hep kendimi kastığımda içinde kalır korkusu gerdi beni
Veee aylardan EKİM ben google a vajinusmusu kendi kendine yenmek mümkünmü cümlesini yazdığım sonrasında içimde umut çiçekleri açtıran ay:) sonra kadınlar klubü yazılar, yazılar, yazılar Allah ım burada herkes ben gibi bu kadar çok muymuşuz? Sonra okumalarım başladı aaaaaa parmak egzersizi diyolar ama ben bunu yaptım, hem de utana sıkıla, doğru mu yanlış mı kaygısı yaşayarak yaptığım şeyi yapıyor herkes, hem de dr. ın da verdiği bi ödevmiş bu... anlatam size kalbimin nasıl attığını, gözyaşlarımı başardıııım yazanları okudum okudukça da ağladım hiç kaçarı yoktu üye olcaktım hem de hemen hemen olamadım bir sürü terslik 2 gün sonra tekrar denedim ve oldu. 01/11/2012 artık üyeydim ilk mesajımı neden bekledimse ertesi gün atmışım ve ilk mesajım
cadikedi kullanıcısından alıntı
"Ben 10cm bile yapmadan yendim Oldukça hazırsın sen, yarın gelinsin , elimizde mendil halayın için bekliyor olucaz"
"hopefor
"merhaba cadıkedi, benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedim, hemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.
Olmuş aaa bakın unutmuşum o gün 2 parmak almışım:) sesimi ilk duyanlar cadıkedi beray ve seiss olmuş o cevapları aldığımda sandım ki dünyayı avcumun içine koymuşlar al senindir gönlünce yaşat demişler :)
Ondan sonra serüvenim başladı. Herkese çoook teşekkür ederim ama cadıkedi her aşamamda yanımdaydı ben parmağımdan başka bişey alamazken( aparat alamayanlara en büyük tavsiyem aparat deneyin çünkü benim için aparat o zamanlar penis neyse oydu ilk defa kendi parçam olmayan bişey vajinama girmişti) aparat almamı sağladı ama ne uğraş, hadi oldu olacak bak ben buradayım alana kadar beklicem daha neler neler. Az nazımı çekmedi benim:) sonra beray; eş denemesi dedi durdu hep iyiki demiş :) kocama güvenim geldi artık o da biliyodu içerisini yanlış bişey yapmazdı, başka bi yere zorlamazdı. ( bi kontrol manyağı olarak aslında ona değil kendime kanıtlamıştım) berayım Allah razı olsun canım. Sonra althea girdi dünyama ve ecrinim, geç tanıştık sizinle ama iyiki tanışmışız, ve şimdi adını hatırlayamadığım arkadaşlarım...
inş canım seninle aynı gün yenmiştik sanırım :)
olabilir tatlım 16aralık benim ikinci doğum günüm
hım yok benim 23 aralık bende ikinci doğum günüm diyodum:))
Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?