Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kapandı işte dün akşam olmadı oldu ama sonuna kadar olmadı son 2 santim falan girmedi bi türlü canım sıkıldı

elabııım, sen buna mı üzülüyorsun canım benim, olmuş işte, ben de aynı şeyi yaşamıştım, demiştim ki "kızlar ya çok canım sıkkın alamadım born 1-2 cm lik yer kaldı alamadım " demiştim. ecrincim de bana demişti ki: hopeforcum almışsın iste, sonuna kadar almak profesyonellerin işi
hala alımda o anlar ecrinim teşekkür ederim.
canım öyle oluyo ilk zamanlar, başarcaz ya o kadar bilenmiş vaziyetteyiz ya yok hepsi olmazsa kabul olmaz :) yok öyle bişey bal gibi de olur ve OLMUŞŞŞ tatlım benim benleşme lütfen üzme kendini yok yere :)

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar bana gülmeyinde ben şimdi parmak egzersizlerine başladığımda kızlık zarı bozulmaz mı ki çok mu açık sordum bu soruyu ama sormam lazımdı

bozulabilir canım bazı eşler bunu çok takıntı yaptığı için egzersizlere baslamadan önce eine bozulabileceğini söyle

aferin kız süpersin sen, ben biliyodum zaten boşa delleniyodun bizede bol dua et canım...

evet üzüldüm ya hemde çokk hopeforcum kapanacak dedim yapmayınca hemde zorlandım ya yine ilk alıyomuş gibi oldum cnaım sıkıldı

tebriklerrrr ....yazınızda ne güzelde anlatmışsınız....
sonuçta başarmıssınız..rabbim bidaha böyle zorluklar vermesin hiç kimselere ..

teşekkür ederim canım, bunlardı yaşadıklarım... çok şükür başardım Allah ın izni arkadaşlarımın da yardımıyla, amin canım yaşatmasın kimseye, bu durumda olanları da tez zamanda kurtarsın inşaallah

ayy 2cm için moralini bozmaya değer mi canım hiiiiiçççççç moralini bozma tatlım dahaaa çooookkk yapıcaksınız ilerde hem daha alışma aşamasındasın

evet üzüldüm ya hemde çokk hopeforcum kapanacak dedim yapmayınca hemde zorlandım ya yine ilk alıyomuş gibi oldum cnaım sıkıldı

oooy tatlım benim kıyamam :) ama artık üzülmüyosun dimi? bende de olduyazmıştım ya, alamadım üstte Allah ım nasıl olur, zaten gözyaşım hazır ve nazır beklemekte olursa mutluluktan ağlayacaktım olmazsa kederden :) alamadım ilki düştü yanağıma aldı kocam o damlayı elinin tersiyle akar mısın akmaz mısın:) şaka bi yana üzülme dedi gel bi daha deneyelim dedi ve bu kez üstte o vardı( bu rada ilk zamanlar bunları ne zor yazardık dimi:) veee olduuuu, gitgel bile oldu artık beynimde yüreğim de vücudum da heryerim biliyo olduğunu ve biliyolar ki bi sonraki ilişkimizde de olcak Allah ın izniyle. ha bu arada ben de sonuna kadar almadım ama daha dur dün bir bugün iki dimi :) hadi şimdi bütün uzuvlarına başarodığını ve bi daha seferde olacağını bu yüzden gerilmemeleri gerektiği direktifini verme zamanı............

benimde ikinci denemem ilki gibiydi biraz zorladım ama şimdi gayet iyi alıyorum sende bi sonraki denemelerinde görüceksin :101:

Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((

bu kadar çabuk mu pes ediyosun ne demek yaşamak istemiyorum senin bizden ne farkın var bunca kişi yapabiliyosa sende yaparsın :100:

üzülmemem lazım yoksa beynim bana oyun oynar yine başarısız olurum.Canım bende ilk aldığımda hem üstte hem altta almıştım gitgel bile yapmıştık düün olmayınca işte ister istemez moralim bozuldu benim gözyaşlarımda zaten bekliyodu eşime belli etmedim adamcağızda ne yapsın destek ola ola onlarda bir hal oldu yazık ona üzülüyorum canım benim o benim herşeyim onu mutlu edemeyince işte üzüldüm nasıl sevinmiştik ilk olunca şimdi öyle zorlanınca ve hepsi girmeyince ben karamsara bağladım ama siizn yazdıklarınızı okuyunca rahatladım sağolun kızlar ya hepiniz çok iyisiniz muckkk

ne güzel yazmışşıınnn kayınvalidem yanımda olmasa ağlardım çok mutlu oldum senin adına

Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((

hiç yakışıyo mu sana!!!!!!!! hepimizin umutsuz zamanları oldu. önemli olan hiçbir şeyin azmimizi kırmaması. canım toparlaman yazım kendini. sen olmazsan ne olacak, olan sana olacak yaşayacağın güzel günleri elin tersiyle itiyor musun, hepimizin yaşadığı bu başarı zevkini, bu işi bitirmiş olmanın hazzını yaşamak istemez misin? bittiiğinde, gözlerini ilk açtığında her zaman baktığın eşyaların gözüne daha güzel görünme lüksünü kaçırmak mı istiyorsun? hayııır lütfen pes etme tüm bunları yaşamayı sen de hak ediyorsun...

Kırıldın mı çok,yoruldun mu yoksa
Nedir esaslı neden?
Yarım kalamaz insan
Emin misin bu kadar kendinden

Düştüysek kalkarız, daha ölmedik ya
Büyük yeminlerden vazgeçip dönmedik ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…