- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.281
aahhh yavru ceylan gönulll ister hemen olsun ama eşimm yılbaşı akşamıı
ayy çok heyecanlııııı amann bende bu heyecan beni öldürüyor panik atak var ya bende heyecanlandığım zaman nefes almakta güçlük çekiyorum hadş canım inşallah ya sendende kurtulalım ben tek kalayımda hepiniz sonra benimle ilgilenin
yok canım ALLAH kısmet ederse pazartesıııı :)
duaa ett bnm içinde olsunnn bebeğim
emin ol hepiniz için ediyorum canım bu sıkıntıyı çeken kimse kalmasın inşallah gerçekten çok zor Allah dan eşlerimiz anlayışlı ya bu konuları okuyamayan ve anlayışsız eşlerle evlenen daha bilmediğimiz nice insanlar vardır Allah hepsinin yardımcısı olsun biz gerçekten çok şanslıyız böyle eşlerimiz olduğu için...
hadi hayırlısı inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz rabbim yardımcın olsun yenersin :)
o konu da haklısın canım ya eşimiz anlayışlı..olduğum yerde bi arkadaşın komsusu yenı evlenmıs oda yapamamış bu arkadasa soylemısler arkadasın esı duymus benım esıme kadar gelmıs ve arkadasın dedıgı sey su ben olsam atardım evden neyıne yapamamıs evde bıle tutmam.. bunu soyleyen bırde kadın ya basına gelmeyen anlamıyo
canım benım inşall hepımzz yenerızzz
yuhh o ne çirkef kaynana olurr Allah şerrinden korusun çevresindekileri yazık kadın kadının halinden anlamaz ise erkek ne yapsın...
Cokkkkkkk guzellllll haberlerle gelicem inşallahhhh)))
Kızlar sonunda 8cm.'i başardım...Bayağıda beklettim...Sanki içerde hiç bişey yokmuş gibiydi...Paylaşayım dedim...Umudum geri geldi artık galiba...Hepinizi seviyorum hepinize dua ediyorum, herkes bu kabustan bir an evvel kurtulsun diye...
Cadıkedicim listede beni 8cm.'e yükseltebilir misin rica etsem
kızlarrrrrrr bol jellin avantasıı neee
selam bacılarrrr nasılsınız ne var ne yok... egzersizler nasıl gidiyor... varmıdır sıkıntı..... öncelerden azra_nur la konuşmuştuk o ne yaptı bilen varmı elabcım yenmiş hadi bakalımmmm tebrikler zaen mufimi tebrik etmiştim... ama bakıyorum da yeni yeni kişiler varrr allah herkesi kurtarsın bu dertten kiiiiii emin olun bu sitede bu sıkıntıyı yenmiş biri olarak burda olmak bence yolun %85i geri kalan sabırla egzersiz:) hadi kızlar hoşçakallınnnn
bende bilmiyom ne acaba kolay kaysın diyedir sanırım kuru olursa acıtır çünkü bol sürün diyorlarki acı duymayalım kayıp gidiversin
bende bilmiyom ne acaba kolay kaysın diyedir sanırım kuru olursa acıtır çünkü bol sürün diyorlarki acı duymayalım kayıp gidiversin
ahhhhhhh içindeee geçenleriii söylee cecemm benn pazartsii yenebilcekmymmm
inşallah canım yeniceksin öyle hissediyorum hislerimde yanılmamb kolay kolay sende bu pazartesi kurtuluyorsun hiçç aklına kötü şeyler getirme tamamı çünkü sen egzersizde bu illeti yendin geriye pns işi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?