Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlarımm Ben Geldimm

Sorusu Olan Varsaa Hemen yanıtlamaya Çalışırımm

Efettttttt sorummmm varrrrr;(( eşim kaç gündür yaklaşmıyor bendede aslında çok istek yok o öle yaptıkları uzaklaşıyorum orta parmağımı rahat alıyorum en son ilk kez eşimle denediğimde tamda dediğin gibi pozisyon aldım ve tam giriyordu hemde rahat ama eşimin pns indi ;( iki uç gündürdee bile yapmıyoruz bu akşam kesin dedi giderken o gelene kadar neler yapim nasıl hazırlanim egzersiz olarak?

Canım Öncelikle Ne şekilde Egzersiz yapıyosan bugünde aynısını Yap..

Sakin Olman gerekiyor. Dediğimiz şeyleri aynen Uygula Zaten.. Nefes egzersizlerini ve Ikınmayı unutmaa..

Artık Bitir Şu İşi. Yılbaşına Yepyeni bir senle Gir. Acı yokk ! Bunu aklından Çıkarmaa

Cokkkkkkk guzellllll haberlerle gelicem inşallahhhh)))

canım benim yaa :) nasıl mutlusun rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah yenen arkadaşların hepsine çom sevindim ama sana bam başka daha çok sevimdim :) topiğe girince ilk sana bakıyodum gelin haberini okumak için :) rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallah 2 cihan saadeti nasip etsin :) kısa zaman da bebiş de varsin hayırlısındann ama :)

süpersinn şairlik de var maşallah

kızlar hepinizin şimdiden yeni yılı kutlu mutlu olsun ben bir kaç günlük şehir dışına gidiyom belki giremem ama gizli takipçiniz olurum inş yeni yıla kadar gelinlerimiz çoğalır care1 yaseminA cecemm best ve diğerleri haydi bakalım yeniyıl gelini olun halaysız girmeyelim yeni yıla hepinizi öpüyorum muckk iyi akşamlar.

seninde canım yeni yıl hepimize hayırlı gelir inşallah.... kendine dikkat et ve hiç birşeyi kafana takma çünküüü sennnn BAŞARDIN :)

ve sakın sakın bizler için dua etmeyi unutma canım öpüyorum

hoşgeldin canımmm :))

hopefor hikayen beni çok etkilediiiiiiiiii böyle birr gittim geldim Allah mutluluğunuzu daim eylesin 2 3 kez okuyorum ben bazen bu başarı hikayelerini yinede etkileniyorum

h.buıldukkk canımmm ayyyyyyyyyyyyy bugun bende bir mutlulukkkkkkkk varrrrrrrr yaa eşimdee ses sistemii kurduu acayip bir ses çıkıyoo süperrrr sabahtan beriii kapıyaaa çocuklarr gelıyoo abla kıscakmısnzzzz bıraz annem kızıyoo diyoo ayyy kim takarrrrrrrrrrr bugun mutluyum :)))))))))))))))))))))))

ayyy cnm benım güzell dileklerınnn için çok teşekkür edrımmm senınde yenı kutluu olsunnn sağlık mutluluk hzuurr hiç eksik olmasınnn

sen yenmişmiydin cnım :)

deliiiii hadi bu mutlulukla bu gece vajiyi at git hayatından hadi göreyim seni kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…