Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiiizz canm sen nasılsınnn :

iyiyim canımm sağoll..bi kaç zamandır fazla kalamıyorummm.....sayfa açık oluyo çoğu zaman TAKİPTEYİM YANİİ

ama bakıp çekiliyorumm başından:)))buhafta böyle oldu haftaya inşallah daha uzun beraberiz:)))

gelişmeleri bekliyorummm herkestann

bennn pzartesii akşamııı peniss denemesııı yapıyorummm canımm umutlaa dönermm inşll burayaa

bennn pzartesii akşamııı peniss denemesııı yapıyorummm canımm umutlaa dönermm inşll burayaa

olacka canımmm merak etmee kendine güvennn....yöne dikkat et bol bol jel sürrr kuru olduğu zaman yanar vajinn acırr ama jellersen hiiiiiçççç bişey hissetmeden kayaaarrr giderrr.. güzel haberlerini beklicem canımmm...

cecemcimm inan sitede fazla faal olmayınca eksik hissediyorummm kendimi sanki birileri pc başında umut ediyo biri bişi yazsa diyeee ve cevapsız kalıyosa die içim içimi yiyo eşim 8-16 dü bu hafta ve pazartesi 16-24inşallahhh bol bol beraber oluruzz:)))öpüyorum hepinizi fırsat oldukçaa yine takipteyimm haberiniz olsunn yaramazlık yapıp egzersiz ihmali yapmayınn çekerim kulaklarınızıı:)))))

senin eşinde benimki gibiymiş benim eşimde şimdi 16:24 gidiyor pazetesi: 8.16 gidicek :) gerçekten zor oluyor ozaman böyle baya vakit oluyor burda oturmaya canım :))

keşke hepicinizle buluşma imkanımız olsaydııı

Evet ya bende cok istiyorum birde bir huyum var konustugum kisilari merak ediyorum ya burda konusuyoz ama gormuyoz birbirimizi kafamizda hayal insanlar yaratiyoruz keske bir topic olsa ayni facebook gibi herkes resmini koysa gorsek birbirimizi gercek hayatta olmasa da burdan gorsek merakimiz giderilse

ben koydum ya

merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 1 yıllık evliyim eşimle hala birlikte olamadım çok araştırdım sanırım bende vajinismusum.her denememizde eşimi itiyorum,ağlıyorum,korkuyorum acıyor diyorum ve olmuyor işte.eşim bu konuda çok anlayışlı davranıyor ama böyle nereye kadar bilmiyorum o kadar kötü bi durum ki anca beni yaşayanlar anlar.doktora gidelim diyorum ama bir türlü gidemedik hep tamam diyo eşim ama daha hiç gitmiş değiliz ne yapıcam bilmiyorum nasıl yenicem bunu nasıl atlatıcam......sadece böyle netten araştırıyorum o kadar.İstanblda saygın bey varmış çok da profesyonel olduğnu öğrendm çokda pahalı telfnda da konuştum kendisiyle ama eşim burda doktor yokmu diyor tamam gidelim hadi deyincede gelmiyor her zaman bir işi mutlaka oluyor.sesimi duyan varsa bana yardım edinnnnn.... (

bana da eşim doktora gdelim diye yalvarmıştıda gtmemiştim burda kendi kendine yenen arkadaşları gördüm hele hiç gtmek gelmedi içimden canım sen egzersizlere başla hiç vakit kaybetmeden egzersiz dediğim parmak egzersizi yani. serçe parmağınla başla . orta parmak başparmak, iki parmak... zaten sen serçe parmağını al sonra biz yönlendircez seni. hiç mi alamıyosun penisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…