- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.321
bana da eşim doktora gdelim diye yalvarmıştıda gtmemiştim burda kendi kendine yenen arkadaşları gördüm hele hiç gtmek gelmedi içimdencanım sen egzersizlere başla hiç vakit kaybetmeden egzersiz dediğim parmak egzersizi yani. serçe parmağınla başla . orta parmak başparmak, iki parmak... zaten sen serçe parmağını al sonra biz yönlendircez seni. hiç mi alamıyosun penisi
Hayır hiç alamıyorum hala kızım anlayacağın inşallah olur ya. peki bu egzersizeri nasıl yapıcam ?
Canim anestol kullanabilirsin ama arkasimizinda dedigi gibi tamamen uyusturmuyo sadece agri hissini azaltiyo ben yendim ama hala kullaniyorum
nasıl yendin canım ya bide daha hızlı irtibatı nasıl kurabiliriz lütfen yardım
canım ben o kremleride denedim olmuyo daha çok kasıyosun kendini.egzersileri düzenli yap hiç ihtiyacın olmayacak
canım ben egzersizi yapamam ama bikere denesem uyuşuk halde kendime güvenim gelir bana yardım edin bebek istiyorum artık
merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 1 yıllık evliyim eşimle hala birlikte olamadım çok araştırdım sanırım bende vajinismusum.her denememizde eşimi itiyorum,ağlıyorum,korkuyorum acıyor diyorum ve olmuyor işte.eşim bu konuda çok anlayışlı davranıyor ama böyle nereye kadar bilmiyorum o kadar kötü bi durum ki anca beni yaşayanlar anlar.doktora gidelim diyorum ama bir türlü gidemedik hep tamam diyo eşim ama daha hiç gitmiş değiliz ne yapıcam bilmiyorum nasıl yenicem bunu nasıl atlatıcam......sadece böyle netten araştırıyorum o kadar.İstanblda saygın bey varmış çok da profesyonel olduğnu öğrendm çokda pahalı telfnda da konuştum kendisiyle ama eşim burda doktor yokmu diyor tamam gidelim hadi deyincede gelmiyor her zaman bir işi mutlaka oluyor.sesimi duyan varsa bana yardım edinnnnn....(
,canım ben egzersizi yapamam ama bikere denesem uyuşuk halde kendime güvenim gelir bana yardım edin bebek istiyorum artık
canım ne demek yapamam bende yapamam diyordum diğerleride yapamam diyordu ne demek yani ben bunu kendime söylüyordum ilk sonra burda onca insan yapmış etmiş yenmiş sonra kendimden utandım ya ben yapamam diyemiyorum anlıyormusun sende diyemezsin bunca insandan ne farkı nvar senin onca sayfalar dolusu bilgi mükemmel ya daha ne istiyon ki halen yazdığında sana cvp verecek birsürü insan var sakın bu yapamam lafını hafızandan sil yeni sayfa başlıyorsun hemennnn..
ne istiyorsan sor öğren ve başla birdaha duymicaz yapamam edemem sende BAŞARACAKSIN !!!
,canım ben egzersizi yapamam ama bikere denesem uyuşuk halde kendime güvenim gelir bana yardım edin bebek istiyorum artık
canım ne demek yapamam bende yapamam diyordum diğerleride yapamam diyordu ne demek yani ben bunu kendime söylüyordum ilk sonra burda onca insan yapmış etmiş yenmiş sonra kendimden utandım ya ben yapamam diyemiyorum anlıyormusun sende diyemezsin bunca insandan ne farkı nvar senin onca sayfalar dolusu bilgi mükemmel ya daha ne istiyon ki halen yazdığında sana cvp verecek birsürü insan var sakın bu yapamam lafını hafızandan sil yeni sayfa başlıyorsun hemennnn..
ne istiyorsan sor öğren ve başla birdaha duymicaz yapamam edemem sende BAŞARACAKSIN !!!
Ay ben SYDMR yazdı sandım meğer karamsarrı alıntı yapmış ee senin yazdığın nerde anlamadımki öncesindede aynısını yapmışssın töbe töbee bedne sana cvp veriyorum sanıyorum
bacım kayganlaştırmak amaç.... ama bunu bir çok yolla yapanlar oldu bebe yağı bebanten krem emla anestol gibi uyuşturan kremlerrr bunları şiddetle tavsiye etmiyorummmmmmmmmmmmmmm..... mantar enfeksiyon kaşıntı ph bozukluğu yapmaktaaa sakın haaaa... peki ne mi ? tabiki okey durex vb kayganlaştırıcı cinselliğe yönelik ph dengeleyici olan jeller... ha bazı arkdşlar su bazlı ultrasan jeli kullansa bile inannın o kayganlaştırıcı jellere göre inanılmazzz kuruyor ve kurutuyorrrr yıllarca vajili kalan biri olarak bir çoğunu kullanmış test etmiş ama onaylamamış biri olarak yazıyorummmm bacılarkızlarrrrrrr bol jellin avantasıı neee
katılıyorum ve biz henüz yenememiş olanlarında sizlerin dualarınıza ihtiyacı var canım...
vallaaa kızlarrrr özendiryonuzzzzz benimde tanışmak istediğim bir kaç arkdş varrrr:)bestle buluştuk harika bi gün geçirdikkkkkkkk
vallaaa kızlarrrr özendiryonuzzzzz benimde tanışmak istediğim bir kaç arkdş varrrr:)
ohh oh ne güzelde gezmişiniz harikaaaaa egzersize devam ama bacılarrrr.... Ankarada yokmu kimseee kızlar:d
merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 1 yıllık evliyim eşimle hala birlikte olamadım çok araştırdım sanırım bende vajinismusum.her denememizde eşimi itiyorum,ağlıyorum,korkuyorum acıyor diyorum ve olmuyor işte.eşim bu konuda çok anlayışlı davranıyor ama böyle nereye kadar bilmiyorum o kadar kötü bi durum ki anca beni yaşayanlar anlar.doktora gidelim diyorum ama bir türlü gidemedik hep tamam diyo eşim ama daha hiç gitmiş değiliz ne yapıcam bilmiyorum nasıl yenicem bunu nasıl atlatıcam......sadece böyle netten araştırıyorum o kadar.İstanblda saygın bey varmış çok da profesyonel olduğnu öğrendm çokda pahalı telfnda da konuştum kendisiyle ama eşim burda doktor yokmu diyor tamam gidelim hadi deyincede gelmiyor her zaman bir işi mutlaka oluyor.sesimi duyan varsa bana yardım edinnnnn....(
vallaaa kızlarrrr özendiryonuzzzzz benimde tanışmak istediğim bir kaç arkdş varrrr:)
ohh oh ne güzelde gezmişiniz harikaaaaa egzersize devam ama bacılarrrr.... ankarada yokmu kimseee kızlar
ben hep diyorum yakın olan arkadaslar bulusabiliriz diye ama nerdeee best ve sen nerde oturuyosunuz
ankara'da cadikedi var bildiğime göree tatlımm
best ve yasemina istanbul'da oturuyorlar. Kgokce'de ankara'da oturuyor..
Ben ise antalya'daa
canım ben egzersizi yapamam ama bikere denesem uyuşuk halde kendime güvenim gelir bana yardım edin bebek istiyorum artık
Canim bende egzersiz yapamam diyodum ve yapamadim da zaten esim bile parmagini skunca geriliyodum icim bi garip oluyodu ve en son dr. a gittim bana anestol yazdi fiyatida 2lira tabi ben arastrmak istedim anestol nasil bisey diye ve bu suredeki denemelerimizde de hep basarisiz oluyodum krem hakkinda yakiyo ediyo nilmem ne bi suru sey soylendi ve kapagini bile acmadim bir ay boyunca ve sonra baktim bu boyle olmayacak vakit geciyo en son bi cesaret surdum anestolu hafiften yakiyo aaaa dedim yandim anam dedikleri bu muymus bide benim canjm cok tatlidir dusun yani ve anestolu kullandigim ilk gun ben bu illetten kurtuldum ve su an bebek calismalari yapiuoruz sende dene denemekten zarar gelmez oyle de yapamazsan mecburen egzersiz
Kıazlaaaaaarrrrrrr çıldırıcammmmmmm inanın çıldırıcammmm yaaaaaa ühüffffff yaaaaa;((((((( eşimle denemeyi bırakın hiçbişe yapamıyoruz yaaaaa;(((((kaç gündür delirtti beniiii kaç gündür erteliyo bu vaji durumundanda bıktı tabi artık;((( anlıyorum ben onu ama bişeleride sık sık yapmazsak araya zaman girdikte tamamen uzaklaşıyoruz cinselliktennnn;((( ne yapıcammmmm yada ne yapmalıyım bilmiyorum ya birde benimde canım istemiyo ya acaba bi ilaç falan varmıdırrr;((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?