Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr lütfen yardım hani yön sorunu vardı ya biraz aştık gibi ne kdarı giriyo bilmiorum amaoluyo ... ama neden kan gelmedi ya canım sıkılıo (( az bişi girsede kan gelmez mi sizde ne zman geldi

onun için ne kadar girdiğini bilmek lazım canım ama bilmiyorum egzersiz yaparak mı bu duruma geldin, egzersiz yapanların çoğundan kan gelmedi

hiç egzersiz yapmadım 3 aylık evliylim tam ilişki olmadı canım çok yanıodu yön sorunu vardı şincik az düzeldi ama kan gelmio ya ne kdar girmesi lazım ki

canım çok şanslısın gezersize gerek kalmadan aşmışsın:) ne kadar girdiki ne biliyim mesela yarısı girdi mi? gerçi kimisinin önde oluyo o kadara bile gerek kalmadan geliyo, kimisinin ki ise geri de oluyo, belki seninki öyledir. bi de öyle aman aman gelmiyo, bi kaç damla bişey incelediniz mi belki gelmiştir bulaşmıştır bir

yok incelemedikk yaa

kızlarr merhabalarr ....ben 7 yıldan sonraa eşimin önce bir parmağını sonra iki parmağın yarısını aldım..şimdii ise bu akşam tekrar egzersiz ve eş denemesi yapmak istiyorumm..artıkkendime güvenimm var allahımaşükürler olsunn...bana fikir verin lütfen sizcee dee olurmuu :))) çoook teşekkür ediyorumm herkesee..ve banada artık halay çekilsin istiyorum:))

evet ya bacımmm demekk sesizce tanıyon bizi vallaaa pek denk gelmedik merhaba saliha ama demek ankaradan salihaaa ii hoşgeldin bacımm nasılsın ne aşamadasınn

kızlarrr lütfen yardım hani yön sorunu vardı ya biraz aştık gibi ne kdarı giriyo bilmiorum amaoluyo ... ama neden kan gelmedi ya canım sıkılıo (( az bişi girsede kan gelmez mi sizde ne zman geldi

canım ben egzersiz yapmadan yendim ama ne ilk ilişkide ne de vajiyi yendikten sonra kan gelmedi esime sordum niye kan gelmedi diye kanamak zorunda mı zarın yapısı ile ilgili olabilir dedi sonuçta o beni ben onu tanıyoruz kana takılma bu kadar

Kızla ıyı aksamlar sızı cok ozledım vallahı . Giremedim Egzersıze ara verms gıbı oldm ama 3 gun ızınlyz malum ve ben cok cocuk ıstıorum cok ısteklıyım pes etmeyn bakın ben o kdr karamsar o kdr duygusal bı ınsanm kı hep pes etmstm gecıktm smdı basladm yapmadgm seylerı yaptm parmak sokulurmu hc dıodum soktm yapıcaz ya yapıcaz Biz bayanlar bazn cınsellıgı degıl sadece ılgıyı on planda tutarız bzm ıcın olsa da olr olmasa da derız ama erkekler ole degıl Bi zaman snra sevgı bıter saygı da klmaz cnk onun dogasına aykırı bı durumdur bu . İster yuzeysel sevısmeler de bı erkek ıcın sadece egzersız ısınmadır hele evlıyse bırde o yuzden dayanalım sabredelım ve asıl ılgıyı onu yapınca gorucez ve bız sanslıyız kızlar vajı hastalıgı oldugu ıcın eslerımızı cok bklettk bunu ılk gun yasayanlar suan cogu mutsuz bıle olabılıo ama bız gec de olsa yasatcagmz ıcın evlılıgımz tazelenıcek ve yenıden bırbrmze asık olucaz belkı bebıslerımız bıle olur. ALLAH IM SEN YAR VE YARDIMCIMIZ OL....

evet ya bacımmm demekk sesizce tanıyon bizi vallaaa pek denk gelmedik merhaba saliha ama demek ankaradan salihaaa ii hoşgeldin bacımm nasılsın ne aşamadasınn

Hoşgördüük.. İki gün önce ilk defa almıştım ben ikinciden çok korkuyosm, az evvel de azcık gitgeller felan ayyy araba mı istemedim gidemediğimiz balayını mı istemedim eşimden

canım biz evleneli 1 sene oldu benim eşim de sıkıldı artık :) yaptırmadın neden korkuyosun giriyo senin haberin yok şunu beynin de bitir yap artık vs vs demedik şey bırakmadı oda isteksizdi hiç bişi yapmıyodu hadi deneyelim dedim de duşa girmek zoruma gidiyo bişi yapmıyoz zaten diyodu :) madem öyle dedim bende deneyelim demedim :) şimdi kendisi geliyo ben demeden :) kendine bırak biraz

Kızlarrrr ağlamaktan canım çıkıcakmneredeyse ya eşimle çok mutlu bi evliliğimiz var herşey süper ya bende okadar ilerleme var ama yaklaşmıyor kaç geçedir bugün yarın diye diye neredeyse bir haftamgeçti ya bu gece yemeğe gittik geldik yaklaştım biraz dediki biraz müzik falan dinlicem;((( sonra aradan zaman geçti yine yaklaştım odamıza gittik saçma sapan şeylerden (abajuru yaktım herzaman yakarız) bağırmaya başladı kızdım çıktım salona geçtim geldi peşimden bağırdı çağırdı dedimki ne bekliyordun okadar bağırmasan sonra ne yapmalıydım sonra diğer odaya gitti ya şuan gitmek kapım olsa çıkıp gidedim var artık gücüm kalmadı hep sorun tek bende diyodum ama artık eşiğinde ilk ilişkisi olduğuma eminim çünkü oda korkuyor;( ben neyapıcam ya bikaçkezdir pns iniyo ilişki sırasında o yüzdende istemiyo ama nasıl yenicez ya tamamen soğudum ya ağlamaktan bıktım artık ya tek başıma nasıl yenebilirimki bıktım artık kalmadı gücüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…