- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.761
pekii bişey daha sorucam bıraz gırdıgındede gidiyomuu
canım özelden msj attım bakar mısın huuu
söyledım kanama olmassa dr.gıdıcezz bakalım
sen yarısına kadar alıyordun penisi senin kızlık esnekte olabilir .. egzersiz yapanların kanaması da olmuyor ayrıca vajina esnediği için canım.
kanaman olmayabilir yani
mesaj kutun dolu bebişim ya o kadar yazdım boşa gttiiii
sana katılıyorum ama benım eşimdee yanı sorun bunu takıntıı yapıyoo defalrca konuşş konuşş bunu algılamıyo o beynıı herşeyii algılıyo bunu algılamıyoo beynı ...ne olacak yani doktora gideceksinizde
sen penisi yarıya kadar al , egzersiz yap sonra doktora git doktor sana zarın yırtılmış diyecek büyük ihtimal ayrıca sen doktora yarısına kadar aldığını ve egzersiz yaptığını söyleyince sana ilk söyleyeceği zarın esnek kanama olmaması normal diyecek..
nedir eşinin bu kanamayla ilgisi sen foruma ilk geldiğinde de kan kan diyip duruyordun yine aynı mesele eşinle konuş durumu.
kanaman olmazsa boşanacak mı senden
ne garip bi durum yarabbim akıl fikir versin herkese
ne olacak yani doktora gideceksinizde
sen penisi yarıya kadar al , egzersiz yap sonra doktora git doktor sana zarın yırtılmış diyecek büyük ihtimal ayrıca sen doktora yarısına kadar aldığını ve egzersiz yaptığını söyleyince sana ilk söyleyeceği zarın esnek kanama olmaması normal diyecek..
nedir eşinin bu kanamayla ilgisi sen foruma ilk geldiğinde de kan kan diyip duruyordun yine aynı mesele eşinle konuş durumu.
peki 5 6 kre gel git yapsakk kanama flan olurmu bu konu benm için önmli
hoşgeldin canımm
ne olacak yani doktora gideceksinizde
aman be yorgunmus beyfendı ya deneme yapamıcaz emın olmak ıcın sabırsızlıkla beklıyorum
zeyneeeep kızz sakin :)))
zar esnek olduktan sonra şstediğin kadar gitgel yap fayda etmez ... ama belkide esnek değil zarın. sen bi penisi al tamamen de o zaman zaten göreceksin kanayıp kanamyacağını..
yani bunları sorman merake tmen normal ama haftalardır kanayacak mı kanamayacak mı diye boşuna kendini yıpratıyorsun
bu kadar kafana takarsan vajiyi nasıl yeneceksin
evet ya bende çok kzıyorum ona çokkkkkkkkkkkkkk ama onun dedgi gibi olsun kan gelsn seyretsın bu saatden sonra olucklarısakinim bebişim ama bu çarenin ilk sorusu değil zaten vajili bide kanamyı kafasına takıyor allah böyle eşleri ıslah etsin.
insan eşini niye kanamadı acaba???? diye doktora götürür mü ??
belli ki güvenmiyoo
gelde kızma gelde sinirlenme
sakinim bebişim ama bu çarenin ilk sorusu değil zaten vajili bide kanamyı kafasına takıyor allah böyle eşleri ıslah etsin.
insan eşini niye kanamadı acaba???? diye doktora götürür mü ??
belli ki güvenmiyoo
gelde kızma gelde sinirlenme
doğru tatlım sıkıntı üstüne sıkıntı Allah yardımcısı olsun. ama insanların yetiştiği çevre, alldığı eğitim, yaşayış tarzı, değer yargıları çoook farklı. careciğimizi üzmeyelim güveniyodur da işte nasıl biz bilinçaltımızın oyununa gelip vajinusmusu yaşadıysak artık kimbilir o neler duyyduki bunu sorun ediyor. bi taraftan da şükretmek lazım, bu duruma önem veren bu insan aynı zamanda carenin yasadığı bu vajili haline anlayış gösteriyo.
carecim Allah her iki sorunu da başetmek için sana güç versin yardım etsin canım
kızlar mesai bitti ben çıkıyom size iyi akşamlar yasemincim 10 dk bir msj atabildiğim için yazamadım burdan teşekkür ederim o dediğin diğer durumda normaldir yani korkma muckkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?