Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amın canım bzenn hayttn çok bıkıyorum bazenn bu konuu yuzundenn artık sıkılıyorum boguluyrum ya

canım herşey biz insanlar için hayırlısını istemek önemli. hepimiz zaman zaman boğuluyoruz sandık. ama bu durumdayken bile seni ayakta tutacak güç ve inanç senin içinde, hiç bi zaman pes etme, zorlukların seni alt etmesine izin verme, hepsinin bi çıkış yolu vardır Allah ın izniyle :) bi de bakıcaksın ki herşey istediğin gibi gelişmiş ve hiç bi sıkıntı olmmamış:) tüm kalbimle bunu istiyorum.

bende çok istiyorum şuan yazıyorum aama gözlermden yaş suzuluyoo emın olll bu konuda benıı sıktıı bogduu

valla ısın zor care1 sey yap doktora gıdın beraber doktora soyle tek konusabılıyorsan esımın takıntısı var kanama olmasını ıstıyo felan de doktorda ona desın esnek yanı boyle basının etını yer tavsıye sana

zorkii ne zorr yanı benıı yedı bıtrıdııııııı penisin hepsini alayım bakalım durum ne oluyo

bende çok istiyorum şuan yazıyorum aama gözlermden yaş suzuluyoo emın olll bu konuda benıı sıktıı bogduu

kıyamam tatlım benim ağlama demicem ağla ve rahatla akıt içindeki olumsuzlukları. belliki senin konuşmanla değişcek bişey yok. o zaman duamız şu ki inşaallah ilk normal birleşmenizde kan gelsin gelmezse de üzülme birlikte olmadan konuş eşinle neden gelmeyebileceğini bi kez daha anlat, gelmediği takdirde dr a gitceğinizi söyle (biliyorum bu durum seni üzcek ama artık biliyoruz ki kocan başka şekilde ikna olmayacak) en azından ilişki bittikten sonra buna dair bi tartışma ya da sıkıntı yaşamazsın tatlım

nasıl bır konuşma yapayım ona ben bırazda bunda yardımcı olurmsn cnm bnm

canım yazdıklarını yeni gördümde bence eşin bu kadar takıyosa yaptıktan sonra değil yapmadan önce git doktora daha rahat olur.yaptıktan sonra bozulmuş olacak aklında soru işareti kalabilir.inan ozaman pns denerkende daha rahat olursun acaba gelecekmi diye düşünmezsin

nasıl bır konuşma yapayım ona ben bırazda bunda yardımcı olurmsn cnm bnm

canım eşinin huyunu sen bilirsin, nasıl bir ses tonunda ya da nasıl bi havada konuşman gerektiğini de bilirsin. sen gergin olsan da bunlara dikkat etseni anlayışla dinleyecegi kıvama geldiğinde belki daha önce defalarca söylemişsindir ama bi kez daha sıkmadan uzatmadan anlat ona tatlı tatlı :) kızlık zarının herkesde aynı olmadığını, farklı şekillerinin olduğunu, kanayıp kanamamasının biraz da bu şekle bağlı olduğunu....bu arada burdan haberi vardır heralde dimi? bizlerden bahsedebilirsin, aparatla egzersiz yapan arkadaşların bi kaç istisna dışında hiçbirinden gelmedi diyebilirsin. buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum herkes evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmiş olamaz dimi :) (ayrıyetten bu bir tercih meselesidir) sana tavsiyem kimsenin eşi sen gibi tutturmadı falan deme erkekler mukayase edilmekten hoşlanmazlar...canım inşaallah faydalı olabilmişimdir ve inşallah eşinin eşref saatine denk gelir ve bu sıkıntı kendiliğinden ortadan kalkar :)

aaa karamsar süper fikir dedim ama sonradan aklıma şu geldi eğer egzersiz yaptığı sürede zar ortadan kalkmışsa ve dr da buna dair bişey söylerse ne olcak

bak ayrıca şunu buldum care: kızlık zarının özgün yapısı bazı kadınlarda penis girişine izin verir ve birden fazla defa ilişkide bulunsa bile zarda yırtık meydana gelmez. bu tür zarlara "duhule (geçişe) müsait zar" adı verilir. halk arasında ise "elastik zar" olarak adlandırılır. bu taktirde zar ancak normal doğum sonrasında yırtılacaktır.
bazen de ilk ilişkide yırtılmanın olduğu bölgede hiç damar olmayabilir veya bulunmakta olan çok ufak damarlar esnasında pıhtılaşabilir, böylelikle de hiç kanama izlenmeyebilir.
bazı durumlarda zarda yırtık meydana gelmesine karşın hiç kanama olmayabilir.

inşallah yardımcı olur :)

ama şöyle bişi var o esnek kanama olmayabilir dedikçe eşi yanlış şeyler de düşünebilir. bence dr git ve yanında eşinde olsun canım belli ki eşin takıntılı birisi kan da kan dediğine göre..

Selam kızlarrrr, nasılsınız???
harika haberlerim var sonunda deneyeceğiz sanırım
Eşimle aramızdaki soğukluk dün itibari ile bitmiş bulunuyor , bugün ya da yakın deneme yapmayı planlıyorum inşallah ilk denemede kurtulurum bende

canım çok evindim senin adına adına mutlu haberlerini bekliyoruz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…