Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ama şöyle bişi var o esnek kanama olmayabilir dedikçe eşi yanlış şeyler de düşünebilir. bence dr git ve yanında eşinde olsun canım belli ki eşin takıntılı birisi kan da kan dediğine göre..

care bunları söylemişti daha önce diye hatırlıyorum, ama yukarda da dediğim gibi kocasını en iyi o tanır, aparatla da egzersiz yaptığını da gözönünde bulundurursak bozulma gibi bi durumu varsa o şekilde de bozulabilir. o yüzden yeni gelen ve gelecek olan arkadaşlar hasbelkader bu yazımı okurken yaptığınız ya da yapacağınız egzersizlerden, neyle ve nasıl yaptığınızdan eşlerinizi haberdar edin ki hoş olmayan durumlarla karşı karşıya gelmeyin!!!!!!!!!!!!!

canın deneme yaptınız olmadı mı? oldu da koku da mı oldu? bu arada biz anormal bi koku hissetmedik

biraz önce de deneme yaptık :)
üşütmüş olabilirim canım çorapsız falan geziyorum :)
e o zaman güzel haber gelsin emin olduk Gİ Rİ YORRRR
YENDİM YENDİMMM BENDE YENDM ARTIK :119: :119: :119: :119:

HIJYENE DE DİKKAT EDIYORUM CANIM VAJINA temızleyıcılerle yıkıyorum falan üşütmüş olabilirim.

biz artık yeni geliniz dikkat etmeliyiz böyle şeylere:))üşütmemek lazımmış bu zamanlarda halk arasında çocuk olmaz falanda diolar

canım çok sevindim:) inşaallah mutluluğun ilkbahar tadında başlar yaz gibi uzun ve hissedilir olur :) inşaallah ilk denemende başarılı olursun bize de halay çekmek için gün doğar

birde şöyle bi durum var kişi kendini kasmayınca kanama pnsdede olmuyo.egzersiz yaparken kasmadığı için olmaz.

çok iyisinn sen çok allah herşeyii gönluncee versn

ve 2013 ilk gelini ben oluyorum galiba liste nerde liste görelim
oldu ya oldu ohh RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN
seiss artık vajılı değildir saygıyla sunar

Allaaaaaaaaaaaaah canım benim nasıl sevindim anlatamam :119: :119: :119: :119: :119: :119: ay inanamıyorum yendin mi şimdi sen:) şu anda gülüyorum sanki yanımda biri varmış gibi. senin de mutluluğunu anlayabiliyorum..fıstığım güzel kardeşim Allah ım bi daha yaşatmasın inşaallah, halayların en coşkulusu sana gelsin tatlım benim

kızlarr bana yardımmm ettdnz bbu zman kadr bugnde yardmızıı eksık etmeyınn bendenn bugun deneme yapıcıammm ve bugun bıtıcek allah kısmeeltt ederseee lütfen son rutuşlarınızı yapın nelere dıkkatt edıyım ne yapıyım hadı paylaşın fikrlerınızııı.

ALLAH razı olsun canım benim senin yazdığını görünce gözlerim doldu rabbim cümlemize başka dert sıkıntı vermesin :124: :124: :124: :124:
ayy benim gariban kocişim de artık rahat rahat yapcaz mı dedi
bağırıp çağırmak istiyorummmmm

kızlarr bana yardımmm ettdnz bbu zman kadr bugnde yardmızıı eksık etmeyınn bendenn bugun deneme yapıcıammm ve bugun bıtıcek allah kısmeeltt ederseee lütfen son rutuşlarınızı yapın nelere dıkkatt edıyım ne yapıyım hadı paylaşın fikrlerınızııı.

çok iyisinn sen çok allah herşeyii gönluncee versn

:))) şımartma beni:) canım benim amiiin hepimizin.
canım kendini kasmamaya rahat olmaya özen göster, ılık bi duş al alamazsan da belinden aşağısına duş aldır, en rahat olduğun pozisyonu al. ama şart değil olmadı mı butun pozisyonları dene, kendine güüven ama çok fazla yüklenme, herşey normal akışındaymış gibi davranmaya çalış germe kendini, ilkinde olmadı mı hemen pes etme ve denemeye devam et, yarısına kadar geldiğinde gitmicek gibi olursa çıkma bekle kendini kasmışsın demmektir rahatlamaya çalış, nefes al ver kendine telkinlerde bulun, yöne çok dikkat et herşeyin başı rahat olmak ve yönü bulmak aslında kasmadığn zaman yönü aramana da gerek kalmıyo kendiliginden gidiyo penis. bunların hiçbirine gerek kalmayacak sen bu işi bugün bitireceksin Allah ın izniyle ve 2013ün 2. gelini olarak adını yazdırıcaksın :)

offf kızlarr ya nerdesınzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ksıa bır özetle anltsana cnm

carem canım benim ben evleneli 1 sene oldu ilk dokunamıyodum bakmadım bile hç dr aynada incele dedi ve ben 6 7 ay sonra ilk defa vajinama baktım
tabi dr egzersiz de vardi ben yapamadım ve bıraktım dr gitmeyi..
her gün vajına resmi incelerdim vajınısmusla ilgili yazılar okuyodum burayı buldum hemen üye oldum..
tabi arkadaşlar da egzersiz dedi ben yine yapamadım..
svd85 arkadaşım beni acayip gaza getirdi kulak çubuğu aldım onunla kaldım..
yani bu zaman sürecinde biz şekilden şekle giriyodduk nasıl yapsak diye
eşimin üstünde yapmaya çalışırken eşim yaptı ve girdi 2. kez ne kadar bilmiyorum. biraz kanama oldu..
hala egzersiz yok tabi nasıl oldu bilmiyorum bende oldu şükürler olsun :118:
ben ne üstte yapabiliyodum ne altta yatıyodum eşim üstümde yatar şekilde öyle başı giriyodu ilk başının girdiğini o pozisyonda anladdım..
ben kasılıyodum o yuzden bacaklarımı açamadım için bu pozisyonda yapıyoduk hep bi kaç gün önce yine böyle yaptık ama hiç kasılma ttitreme yok olacakmıs demek kı
olmus yanı buraya yazdım kımseden net bı cvp gelmedı bugun yıne denedık ve emın oarak yazdım
ben ne egzersiz yaptım ne başka bişi bu söyledim pozisyonda alışa alışa yavaş yavş bacaklarımı açarak yaptım :)

kızımmm sen çoktaaaannnn gelindin zatennn:))))))ama işte dünde dediğim gibi her yeni vajiyi yenen genç kadının başına gelir olsunnn madem içine sindi biz bi daha kutlarızzzzzz oturmaya gelmedik zati.))))))

haydeeee

ya insan emin olamıyo canım yendim yendim bende yandim çok şükür RABBİME HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH :123: :123: :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…