- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #135.801
ama şöyle bişi var o esnek kanama olmayabilir dedikçe eşi yanlış şeyler de düşünebilir. bence dr git ve yanında eşinde olsun canım belli ki eşin takıntılı birisi kan da kan dediğine göre..
care bunları söylemişti daha önce diye hatırlıyorum, ama yukarda da dediğim gibi kocasını en iyi o tanır, aparatla da egzersiz yaptığını da gözönünde bulundurursak bozulma gibi bi durumu varsa o şekilde de bozulabilir. o yüzden yeni gelen ve gelecek olan arkadaşlar hasbelkader bu yazımı okurken yaptığınız ya da yapacağınız egzersizlerden, neyle ve nasıl yaptığınızdan eşlerinizi haberdar edin ki hoş olmayan durumlarla karşı karşıya gelmeyin!!!!!!!!!!!!!
canın deneme yaptınız olmadı mı? oldu da koku da mı oldu? bu arada biz anormal bi koku hissetmedik
biraz önce de deneme yaptık :)
üşütmüş olabilirim canım çorapsız falan geziyorum :)
e o zaman güzel haber gelsin emin olduk Gİ Rİ YORRRR
YENDİM YENDİMMM BENDE YENDM ARTIK :119: :119: :119: :119:
Selam kızlarrrr, nasılsınız???
harika haberlerim var sonunda deneyeceğiz sanırım
Eşimle aramızdaki soğukluk dün itibari ile bitmiş bulunuyor , bugün ya da yakın deneme yapmayı planlıyorum inşallah ilk denemede kurtulurum bende
care bunları söylemişti daha önce diye hatırlıyorum, ama yukarda da dediğim gibi kocasını en iyi o tanır, aparatla da egzersiz yaptığını da gözönünde bulundurursak bozulma gibi bi durumu varsa o şekilde de bozulabilir. o yüzden yeni gelen ve gelecek olan arkadaşlar hasbelkader bu yazımı okurken yaptığınız ya da yapacağınız egzersizlerden, neyle ve nasıl yaptığınızdan eşlerinizi haberdar edin ki hoş olmayan durumlarla karşı karşıya gelmeyin!!!!!!!!!!!!!
canın deneme yaptınız olmadı mı? oldu da koku da mı oldu? bu arada biz anormal bi koku hissetmedik
çok iyisinn sen çok allah herşeyii gönluncee versnbak ayrıca şunu buldum care: kızlık zarının özgün yapısı bazı kadınlarda penis girişine izin verir ve birden fazla defa ilişkide bulunsa bile zarda yırtık meydana gelmez. bu tür zarlara "duhule (geçişe) müsait zar" adı verilir. halk arasında ise "elastik zar" olarak adlandırılır. bu taktirde zar ancak normal doğum sonrasında yırtılacaktır.
bazen de ilk ilişkide yırtılmanın olduğu bölgede hiç damar olmayabilir veya bulunmakta olan çok ufak damarlar esnasında pıhtılaşabilir, böylelikle de hiç kanama izlenmeyebilir.
bazı durumlarda zarda yırtık meydana gelmesine karşın hiç kanama olmayabilir.
inşallah yardımcı olur :)
ve 2013 ilk gelini ben oluyorum galiba liste nerde liste görelim
oldu ya oldu ohh RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN
seiss artık vajılı değildir saygıyla sunar
ve 2013 ilk gelini ben oluyorum galiba liste nerde liste görelim
oldu ya oldu ohh RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN
seiss artık vajılı değildir saygıyla sunar
Allaaaaaaaaaaaaahcanım benim nasıl sevindim anlatamam :119: :119: :119: :119: :119: :119: ay inanamıyorum yendin mi şimdi sen:) şu anda gülüyorum sanki yanımda biri varmış gibi. senin de mutluluğunu anlayabiliyorum..fıstığım güzel kardeşim Allah ım bi daha yaşatmasın inşaallah, halayların en coşkulusu sana gelsin tatlım benim
çok iyisinn sen çok allah herşeyii gönluncee versn
kızlarr bana yardımmm ettdnz bbu zman kadr bugnde yardmızıı eksık etmeyınn bendenn bugun deneme yapıcıammm ve bugun bıtıcek allah kısmeeltt ederseee lütfen son rutuşlarınızı yapın nelere dıkkatt edıyım ne yapıyım hadı paylaşın fikrlerınızııı.
ksıa bır özetle anltsana cnm
kızımmm sen çoktaaaannnn gelindin zatennn:))))))ama işte dünde dediğim gibi her yeni vajiyi yenen genç kadının başına gelirolsunnn madem içine sindi biz bi daha kutlarızzzzzz oturmaya gelmedik zati.))))))
haydeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?