- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.741
haklısın canım valla kurtuldun ya nasıl sevindim anlatamam yönü bende iyi ezberledimde ama maalesef dün deliğe tutturamadım ucu girseydi bırakıcaktım kendi haline neyse olcak inş. çok sevindim çokkkk
ay ne cahilim sonda yı ilk defa duyuyorum oda ne ya aman hamilelikde sıkıntı vajiliykenyok alttan ultrason yok bilmem ne peki sen hamilyken hiç alttan ultrasonla bakılmadınmı canım bunu nasıl halletiniz bildiğim kadarıyla bakılıyor sondayıda sezeryan oluncamı takıyorlarmış ay çok zor valla tuaf oldum ALlah çocuğunu size bağışlasın inş.
Heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???
merhaba arkadaşlar. bende egzersize başlayacağımda bu aparat dediğiniz şeyler ne anlayamadım
o aparat dediğimz şeyler mesela ilk başlamak için bu bir kulak çubuğu varya(temizliği için bildiğin ince ucu pamuklu) onu kullanıyoruz....vajinin deliğini ıkınarak açıldığını görüp sonra bu çubuğu prezervatife geçirip bol kayganlaştırıcı sürüp derin nefes aldıktan sonra vaji deliğine yerleştiriyoruz sonrada popo yönünde ilerletince cupp diye içine giriyoo...işte bu egzersizler böylelikle balşıyor ve dahada kalınlaştırarak 10 cm e kadar devam ediyo..sonrada p...ss aşaması ve kurtuluş ile program son buluyormerhaba arkadaşlar. bende egzersize başlayacağımda bu aparat dediğiniz şeyler ne anlayamadım
o aparat dediğimz şeyler mesela ilk başlamak için bu bir kulak çubuğu varya(temizliği için bildiğin ince ucu pamuklu) onu kullanıyoruz....vajinin deliğini ıkınarak açıldığını görüp sonra bu çubuğu prezervatife geçirip bol kayganlaştırıcı sürüp derin nefes aldıktan sonra vaji deliğine yerleştiriyoruz sonrada popo yönünde ilerletince cupp diye içine giriyoo...işte bu egzersizler böylelikle balşıyor ve dahada kalınlaştırarak 10 cm e kadar devam ediyo..sonrada p...ss aşaması ve kurtuluş ile program son buluyor
Heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???
tamam ozaman korkuyu bırakıyoruz bi kenara hemen egzersize başlıyoruz okeeey...herkes korktuğu için yapamıyo zaten ama sen burda okuduklarında hiç acıdı falan diyeni duydunmu yok.e ozaman neymiş acımıyo bak gerçekten.erteleme hemen başla.ne zaman bitireceğin sana bağlı.ben 14 günde halletmiştim ama 4 günde halledende var.tek yapman gereken istemek ve başlamak.hadi başla hemen...yarın değil şimdi
sağol :) yarın başlıcam inşallah cesaretimi toplayıp
teşekkür ederim . ama kulağa çok korkunç geliyone kadar sürer bir bilginiz varmı
sen nekadar egzersizlere sarılırsan okadar az sürer canımmm...hepimizin kulağına öğle geldi ama merak etme zannettiğin gibi kötü değil....ordan 4 kilo çocuk çıkıyor kulak çubuğu yada 10 cm lik aparat nedirki:)))
regl iken egzersiz yapma konusunda ne düşünüyorsunuz? Son günlerinde tabii ki kan falan gelmiyorken?
CANIMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMMMM NASIL SEVİNDİMMM BUGÜNN OKADAR BAKTIMMM HEP BU HABERİ DUYMAK İSTEDİMMM.......OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ ANLATAMAMMM YAAAAAAAAA...................:119::119::119::119::119:MUTLULUĞUN DAİM OLSUNNNN RABBİM BAŞKA DERT VERMESİNNhaydi kızlarrrr koşun halayaaaa gerçi ben geç kaldımmm siz çoktan çekmişsinizdirrr :9 kupa mızı kaldıralııııııımmmmmmmm ve halaya koşalııııııııııımmmmmmmm artık özgürsünn canımmm benimmm Allah herşeyi gönlüne göre versinnn yolunuz açık olsuuunnnnnn
Canım ya çok sevindim eşim yanımda şimdi çok fazla tepki gösteremeyeceğim hemen tebrik edip çıkacağım çok mutlu oldum yuppiii
tebrik ederim canım ya çok sevindim e hadi oazaman halaya
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çooook teşekkür ederimmmm sizlerin sayesinde gerçekten , çok içten samimiyetimle söylüyorum gerçekten hepinizin yardımı ile oldu buu çok teşekkürrrr ederimmm hepinizeeee
kızlar morleım çok bozukk ınanın şuan aglayarak yazıyorumm gözlerımden yaş süzüluyo bı yandanda sızlze paylaşıyım dedm çunku sızle konuşunca rahtlıyorum eşime dedm denemickmyz bgn yok dedı çok yrgnm dedı ama kaynanmla otrdgm için eşmn 7 yaşında erkek kardeşı var eşim bende çok onla ilgileniyo hepp o varsa yoksa o yemekde o dşrda o otrken o artık onla yanlız kalmak içn yatak odamza gdlm dyrum sırf benle ılglnsın dye oda dyo benı kardşmden kıskanma flan en sonunda bugun yemekten sonra baktım ne suratıma bakıyo ne bşy bende morlı bozktr dedm ustne gtmedım aaa baktım kardeşye oyunlar oynuyo guluyo eglenıyo bnaaa gelınce hıç ılgısızz oluyoo npym kızlarr bna akıl verınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?