Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın canım valla kurtuldun ya nasıl sevindim anlatamam yönü bende iyi ezberledimde ama maalesef dün deliğe tutturamadım ucu girseydi bırakıcaktım kendi haline neyse olcak inş. çok sevindim çokkkk

bak sen girişe yerleştir birazda ittir otur sonra gerisi gelioo valla bak

Canım ilk doktor vaj. oldugumu bildigi için hiç alttan ultrasyonla bakmadı. Sonda idrar çıkışı için sezeryanda takılıyor.Benim bahsettigim 8 yıl önce şimdi birçok hastane takmıyor.ALTTAN ULTRASYONLADA 2 DEFA MUYNE OLDUM . Özellikle aparatla egzersiz yapanların çok alışkın oldugu bir durum.Aşınca her şey çok kolay.Şimdi nasıl bakamıyormuşum nasıl dokunamıyordum diye insan hayret ediyor............Bazen doktorlarbile bizi bu noktada anlamıyor bizde bu drumu yaşamasaydık vaj. eminim hiç anlayamazdık..............

Heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???

CANIMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMMMM NASIL SEVİNDİMMM BUGÜNN OKADAR BAKTIMMM HEP BU HABERİ DUYMAK İSTEDİMMM.......OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ ANLATAMAMMM YAAAAAAAAA...................:119::119::119::119::119:MUTLULUĞUN DAİM OLSUNNNN RABBİM BAŞKA DERT VERMESİNN haydi kızlarrrr koşun halayaaaa gerçi ben geç kaldımmm siz çoktan çekmişsinizdirrr:9 kupa mızı kaldıralııııııımmmmmmmm ve halaya koşalııııııııııımmmmmmmm artık özgürsünn canımmm benimmm Allah herşeyi gönlüne göre versinnn yolunuz açık olsuuunnnnnn

merhaba arkadaşlar. bende egzersize başlayacağımda bu aparat dediğiniz şeyler ne anlayamadım
o aparat dediğimz şeyler mesela ilk başlamak için bu bir kulak çubuğu varya(temizliği için bildiğin ince ucu pamuklu) onu kullanıyoruz....vajinin deliğini ıkınarak açıldığını görüp sonra bu çubuğu prezervatife geçirip bol kayganlaştırıcı sürüp derin nefes aldıktan sonra vaji deliğine yerleştiriyoruz sonrada popo yönünde ilerletince cupp diye içine giriyoo...işte bu egzersizler böylelikle balşıyor ve dahada kalınlaştırarak 10 cm e kadar devam ediyo..sonrada p...ss aşaması ve kurtuluş ile program son buluyor

teşekkür ederim . ama kulağa çok korkunç geliyo ne kadar sürer bir bilginiz varmı

teşekkür ederim . ama kulağa çok korkunç geliyo ne kadar sürer bir bilginiz varmı

sen nekadar egzersizlere sarılırsan okadar az sürer canımmm...hepimizin kulağına öğle geldi ama merak etme zannettiğin gibi kötü değil....ordan 4 kilo çocuk çıkıyor kulak çubuğu yada 10 cm lik aparat nedirki:)))

çok teşekkür ederim gerçekten moral veriyosunuz. inşallah olur ne diyelim Allah herkesin yardımcısı olsun

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çooook teşekkür ederimmmm sizlerin sayesinde gerçekten , çok içten samimiyetimle söylüyorum gerçekten hepinizin yardımı ile oldu buu çok teşekkürrrr ederimmm hepinizeeee

kızlar morleım çok bozukk ınanın şuan aglayarak yazıyorumm gözlerımden yaş süzüluyo bı yandanda sızlze paylaşıyım dedm çunku sızle konuşunca rahtlıyorum eşime dedm denemickmyz bgn yok dedı çok yrgnm dedı ama kaynanmla otrdgm için eşmn 7 yaşında erkek kardeşı var eşim bende çok onla ilgileniyo hepp o varsa yoksa o yemekde o dşrda o otrken o artık onla yanlız kalmak içn yatak odamza gdlm dyrum sırf benle ılglnsın dye oda dyo benı kardşmden kıskanma flan en sonunda bugun yemekten sonra baktım ne suratıma bakıyo ne bşy bende morlı bozktr dedm ustne gtmedım aaa baktım kardeşye oyunlar oynuyo guluyo eglenıyo bnaaa gelınce hıç ılgısızz oluyoo npym kızlarr bna akıl verınnn

kızlar morleım çok bozukk ınanın şuan aglayarak yazıyorumm gözlerımden yaş süzüluyo bı yandanda sızlze paylaşıyım dedm çunku sızle konuşunca rahtlıyorum eşime dedm denemickmyz bgn yok dedı çok yrgnm dedı ama kaynanmla otrdgm için eşmn 7 yaşında erkek kardeşı var eşim bende çok onla ilgileniyo hepp o varsa yoksa o yemekde o dşrda o otrken o artık onla yanlız kalmak içn yatak odamza gdlm dyrum sırf benle ılglnsın dye oda dyo benı kardşmden kıskanma flan en sonunda bugun yemekten sonra baktım ne suratıma bakıyo ne bşy bende morlı bozktr dedm ustne gtmedım aaa baktım kardeşye oyunlar oynuyo guluyo eglenıyo bnaaa gelınce hıç ılgısızz oluyoo npym kızlarr bna akıl verınnn

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çooook teşekkür ederimmmm sizlerin sayesinde gerçekten , çok içten samimiyetimle söylüyorum gerçekten hepinizin yardımı ile oldu buu çok teşekkürrrr ederimmm hepinizeeee

bizi mutlu ettin bizde sana teşekkür ederizzz canıımmm

canım bilemedim bende ya neden öle yapıyoki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…