- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.761
kızlar morleım çok bozukk ınanın şuan aglayarak yazıyorumm gözlerımden yaş süzüluyo bı yandanda sızlze paylaşıyım dedm çunku sızle konuşunca rahtlıyorum eşime dedm denemickmyz bgn yok dedı çok yrgnm dedı ama kaynanmla otrdgm için eşmn 7 yaşında erkek kardeşı var eşim bende çok onla ilgileniyo hepp o varsa yoksa o yemekde o dşrda o otrken o artık onla yanlız kalmak içn yatak odamza gdlm dyrum sırf benle ılglnsın dye oda dyo benı kardşmden kıskanma flan en sonunda bugun yemekten sonra baktım ne suratıma bakıyo ne bşy bende morlı bozktr dedm ustne gtmedım aaa baktım kardeşye oyunlar oynuyo guluyo eglenıyo bnaaa gelınce hıç ılgısızz oluyoo npym kızlarr bna akıl verınnn
kızlar bişey merak diyorum hani egzersizler yapıyosunuz ya önce kulak çöpü , mum vs. bunları yaptıktan sonra vaji deliğinde bi değişme oldumu ? yani büyüyormu iyice ? yani cinsel ilişkiye girince büyüdüğünü biliyorum ama egzersizler sayesinde o delik genişliyomu merak ettim yani giriş daha kolay oluyor diyosunuz ya görünüş aynımı yada giriştemi kolaylık oluyor aparatlarla alıstırma yapıldıgı için anlayamadım ??????????????
kızlar bişey merak diyorum hani egzersizler yapıyosunuz ya önce kulak çöpü , mum vs. bunları yaptıktan sonra vaji deliğinde bi değişme oldumu ? yani büyüyormu iyice ? yani cinsel ilişkiye girince büyüdüğünü biliyorum ama egzersizler sayesinde o delik genişliyomu merak ettim yani giriş daha kolay oluyor diyosunuz ya görünüş aynımı yada giriştemi kolaylık oluyor aparatlarla alıstırma yapıldıgı için anlayamadım ??????????????
şöyle oluyo şimdi aynayla bakınca bi et görünüyo sanki değilmi.ama egzersiz yapınca özellikle apartla yani ben apartla gördüm.orda bi delik oluyo egzersiz yaptıkça görüyosun
konuşmayı denesenn...kardeşini hiç sokma cümlelerine ama....deki ben yokken daha iyi eğleniyosun sanki öyle gözlemliyorumm hayatımm sorunmu var falan de....nebilimm mesela ben senin gelmeni beklerken sen beni aynı evin içinde yalnız bırakıyosun falan desen böleee masumm masummm....
yani cnm egzersiz yaptıkca orada ıkınmadanda görebilceği bi delik oluyo degilmi ? peki apartlarla egzeersizler bitince p... ile deneyimmi acı verici yoksa en büyük boy aparatmı vede zevk alabiliyomusunuz daha yeni olsakta zevk alınıyomu yanii ?
canımm şöyle izah edeyimm orası öylee egzersiz yapınca yayla gibi genişlemio öyle olsa her denemede genişlese ıyyyyyy sarkar hider yahuu:)))) sadece egzersizlerle elastikiyeti artıyor yani oraya bişey girdğinde mesela p.....s onun şeklini alıyor gibi düşün....genişleme tamamen ıkınmaylaaa kendini serbest bırakmayla alakalı...sonra tekrar normal oluyor...Allahın hikmeti canım buu ilişki sırasında genişliyor oradayı bazı kaslar falan sonra normal oluyo...
çok güzel iştee canımm:))) devam et hepsi olacak zamanla p....s de olacakk merak etmee ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır!!!! ozaman yarısını bitirdin diğer yarısı içinde gayret et sık sık egzersize zaman ayır ve vazgeçme...egzersizi eğlenceli hale getirr müzik dinlee film izleee onu yaparkenn:)))akşam yapabildim bugün egzersiz, 4 kez işaret parmağımı aldım üst üste, çok alışmış çok sevindim. ara verdim birazdan başlıcam yine :) gaz verin bana lütfen iki parmak içinn :)
akşam yapabildim bugün egzersiz, 4 kez işaret parmağımı aldım üst üste, çok alışmış çok sevindim. ara verdim birazdan başlıcam yine :) gaz verin bana lütfen iki parmak içinn :)
canım bilemedim bende ya neden öle yapıyoki:44:
ıkınırken parmagı yada aparatı sokcaz cıkartırken ıkınmamıza gerek oluyomu ? bide ıkındık soktuk diyelim orda bi süre beklicekmiyiz bi zararı olurmu bide bebe yagı vermişti dr ama onla deneme yapabilirmiyim ? bebe yagı cildime alerji yapmıstıda vajiyede yaparmı diye sürmedim hiç.bide mesela kulak cöpüyle basladım kac günde bi aparat değiştirmel gerek ? ya bende artık drç moktor çözüm elde edemicemi anladıgımdan soruyorum kafama koydım yarın akslk olmazsa egzersizlere baslıcam aglasamda kussamda :18: ondan soruyorum öncelikle kulak çöpü ii olur sanırım bstan zorlamıyım kendimi.
ıkınırken parmagı yada aparatı sokcaz cıkartırken ıkınmamıza gerek oluyomu ? bide ıkındık soktuk diyelim orda bi süre beklicekmiyiz bi zararı olurmu bide bebe yagı vermişti dr ama onla deneme yapabilirmiyim ? bebe yagı cildime alerji yapmıstıda vajiyede yaparmı diye sürmedim hiç.bide mesela kulak cöpüyle basladım kac günde bi aparat değiştirmel gerek ? ya bende artık drç moktor çözüm elde edemicemi anladıgımdan soruyorum kafama koydım yarın akslk olmazsa egzersizlere baslıcam aglasamda kussamda :18: ondan soruyorum öncelikle kulak çöpü ii olur sanırım bstan zorlamıyım kendimi.
bılmyrum ama ne yapım bn ya
canımm çıkartırken ıkınmana gerek yok çek çıkar....içinde biraz beklet canımm alışsın biraz...bebek yağı kullanma canımm orası için kayganlaştırıcı jeller var veya ultrason jeli onlardan temin et...sonraa aparatı prezervatifle kullan ve prezervatifi hergün yenilee..eğer kalınlaştırmayı soruyosan istediğin zaman sen nezaman kalınlaştırmak istersen ozaman ..kendimden örnek vereyim ben ilk gün kegel egzersizi aynı zamanda kulak çöpü aynı zamanda da ince bi rimel vardı onu denedimm...sen istersen dahada fazla denersin tamamen sana kalmış canımmm sormaktan çekinme eğer yenmişsek ve hala burdaysak gerçekten yardım etmek istiyoruz ve oyüzden kimsenin sorusu abzürt yada saçma gelmez çünkü bizde geçirdik bu durumları...Allah hepinize yenmeyi nasip etsin...
nasılasın canım neler yaptın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?