Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişey merak diyorum hani egzersizler yapıyosunuz ya önce kulak çöpü , mum vs. bunları yaptıktan sonra vaji deliğinde bi değişme oldumu ? yani büyüyormu iyice ? yani cinsel ilişkiye girince büyüdüğünü biliyorum ama egzersizler sayesinde o delik genişliyomu merak ettim yani giriş daha kolay oluyor diyosunuz ya görünüş aynımı yada giriştemi kolaylık oluyor aparatlarla alıstırma yapıldıgı için anlayamadım ??????????????

konuşmayı denesenn...kardeşini hiç sokma cümlelerine ama....deki ben yokken daha iyi eğleniyosun sanki öyle gözlemliyorumm hayatımm sorunmu var falan de....nebilimm mesela ben senin gelmeni beklerken sen beni aynı evin içinde yalnız bırakıyosun falan desen böleee masumm masummm....

şöyle oluyo şimdi aynayla bakınca bi et görünüyo sanki değilmi.ama egzersiz yapınca özellikle apartla yani ben apartla gördüm.orda bi delik oluyo egzersiz yaptıkça görüyosun

canımm şöyle izah edeyimm orası öylee egzersiz yapınca yayla gibi genişlemio öyle olsa her denemede genişlese ıyyyyyy sarkar hider yahuu:)))) sadece egzersizlerle elastikiyeti artıyor yani oraya bişey girdğinde mesela p.....s onun şeklini alıyor gibi düşün....genişleme tamamen ıkınmaylaaa kendini serbest bırakmayla alakalı...sonra tekrar normal oluyor...Allahın hikmeti canım buu ilişki sırasında genişliyor oradayı bazı kaslar falan sonra normal oluyo...

şöyle oluyo şimdi aynayla bakınca bi et görünüyo sanki değilmi.ama egzersiz yapınca özellikle apartla yani ben apartla gördüm.orda bi delik oluyo egzersiz yaptıkça görüyosun

yani cnm egzersiz yaptıkca orada ıkınmadanda görebilceği bi delik oluyo degilmi ? peki apartlarla egzeersizler bitince p... ile deneyimmi acı verici yoksa en büyük boy aparatmı vede zevk alabiliyomusunuz daha yeni olsakta zevk alınıyomu yanii ?

evet bencede kardeşini hiç karıştırmadan halletmeye çalış.yani odanıza geçince masum masum sor.hatta ağlabeni sevmiomusun falan de işte bişeyler

yani çok ıkınmadan görüyosun.ama tabi her egzersizde durmadan genişlemiyoama isteyince genişleyebileceğini görüyosunegzersizde boy çok önemli deil.kalınlık önemli.pns deneyimi o egzersizleri yapınca inan çerez gibi geliyo çok daha kolay oluyo.zevk durumu kişiye göre değişir ama genelde ilk başta kimse zevk almaz

öyle olmayacagını bende biliyorum benim demek istediğim egzersizlerden önceki delik ile sonraki delik arasında gözle görülür bariz fark varmı yani kolaylık oluyomu p... girerken acı veriyomu egzersizle yenenlere soruyorum vede orgazm olmasada zevk alabiliyomusunuz artık ?

akşam yapabildim bugün egzersiz, 4 kez işaret parmağımı aldım üst üste, çok alışmış çok sevindim. ara verdim birazdan başlıcam yine :) gaz verin bana lütfen iki parmak içinn :)

arkadaşlar mrb,
ben siteye yeni üye oldum vajinusmusla ilgili çok güzel şeyler paylaşmışsınız.bende 8 aylık ewliyim dr.a gidip muayene oldum vajinusmus olabilirsin kasma kendini filan dedi bu sorunu daha fazla ertelemek istemiorum banada yardımcı olurmusunuz?

ıkınırken parmagı yada aparatı sokcaz cıkartırken ıkınmamıza gerek oluyomu ? bide ıkındık soktuk diyelim orda bi süre beklicekmiyiz bi zararı olurmu bide bebe yagı vermişti dr ama onla deneme yapabilirmiyim ? bebe yagı cildime alerji yapmıstıda vajiyede yaparmı diye sürmedim hiç.bide mesela kulak cöpüyle basladım kac günde bi aparat değiştirmel gerek ? ya bende artık drç moktor çözüm elde edemicemi anladıgımdan soruyorum kafama koydım yarın akslk olmazsa egzersizlere baslıcam aglasamda kussamda :18: ondan soruyorum öncelikle kulak çöpü ii olur sanırım bstan zorlamıyım kendimi.

akşam yapabildim bugün egzersiz, 4 kez işaret parmağımı aldım üst üste, çok alışmış çok sevindim. ara verdim birazdan başlıcam yine :) gaz verin bana lütfen iki parmak içinn :)
çok güzel iştee canımm:))) devam et hepsi olacak zamanla p....s de olacakk merak etmee ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır!!!! ozaman yarısını bitirdin diğer yarısı içinde gayret et sık sık egzersize zaman ayır ve vazgeçme...egzersizi eğlenceli hale getirr müzik dinlee film izleee onu yaparkenn:)))

canım işaret parmağını almışsın yani zoru başarmış oraya bişeyler girebileceğini görmüşsün.şimdi iki parmak çok daha kolay olur.işaret ve orta parmağını üstüste koy ve hemen yap bi anda oluvermiş

canım bebeyağı alerji yapar diolar ok kayganlaştırıcı jelini al.bi süre orda bekletmende bi sakınca yok hatta oranın alışması bakımından rahat oluyo.apartı değiştirmek senin elinde yani bazıları bir haftada hallediyo bazıları bir ayda.ne zaman hazırsan rahatsan ozaman apartı büyüt.zaten olduğunu gördükçe hemen büyütesin gelio

canımm çıkartırken ıkınmana gerek yok çek çıkar....içinde biraz beklet canımm alışsın biraz...bebek yağı kullanma canımm orası için kayganlaştırıcı jeller var veya ultrason jeli onlardan temin et...sonraa aparatı prezervatifle kullan ve prezervatifi hergün yenilee..eğer kalınlaştırmayı soruyosan istediğin zaman sen nezaman kalınlaştırmak istersen ozaman ..kendimden örnek vereyim ben ilk gün kegel egzersizi aynı zamanda kulak çöpü aynı zamanda da ince bi rimel vardı onu denedimm...sen istersen dahada fazla denersin tamamen sana kalmış canımmm sormaktan çekinme eğer yenmişsek ve hala burdaysak gerçekten yardım etmek istiyoruz ve oyüzden kimsenin sorusu abzürt yada saçma gelmez çünkü bizde geçirdik bu durumları...Allah hepinize yenmeyi nasip etsin...

bu kez kararlıyım acıda ceksem aglasamda midemde kaldırmasa basımda dönse yapacam ıkınınca orda acılan deliğe sokcam kulak çöpünü oraya alıssın diye bekleticem biraz inşllah spkarım dr.a kalırsa 3-4 ay diyor nasıl beklerim onu cok zor beklemk :2: rabbim bu derde düşenlere yardm etsn inş.saolun kızlar iyi geceler yarın baslıcam yazarım gene fırsat buldukca

nasılasın canım neler yaptın bakalım

Merhaba canım yeni gördüm mesajı sağol iyiyim bu akşam yine yaptım egzersiz ama aparat kalınlaştıkça baskı hissi artıyor ve zorlanıyorum ama yine de olacağına inanıyorum 9 cm'e geldim zor da olsa, herhalde birkaç hafta bununla devam ederim çabuk geçemem 10 cm'e gibi geliyor sende durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…