Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben cok zor ilerliyorum ama bırakmıcam allahın izniyle bende 4cm alabilbim zorda olsa biraz önce bitti egzersiz hergün yapmaya calışıyorum bakalım neler olcak sen cok yakınsın 9cm müthiş pen.s denemesine geçsen bence halledersin arkadaşım ama yinede sen bilirsin tabi

Umarım dediğin gibi olur eşim şu an uzakta gelsin de deneriz inşallah, ben O gelene kadar iyice çalışayım da ona sürpriz yapayım diyorum. Bu arada sen de iyi gidiyorsun bak dün 3 cm diyordun şimdi 4 tesin çok iyi inşallah yarın 5 olacak:) Yılmadan devam...

canım eşin askerde mi yoksa? inşallah canım ama 4cmde zorlandım 5cmi alabilirmiyim acaba ya sen hangi aparatı kullanıyodun buarada

iki parmak bir boğum aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
ya ama giriş kısmı ilerlemiyor önü açık parmağımın ama yukardan ittiremiyorum daha çok alacaktım yoksa.

kizlar yardim ben vajinismusum bildiginiz gibi ama yinede hap kullaniyorum. bugun hapimin son gunuydu. yani yarin 7 gunluk aranin ilk günü olacak.
ben 15dk önce hapimi aldim ve biraz evvel affedersiniz tuvalete kosmak zorunda kaldim. büyük tuvaletim biraz sivi oldu ( ya kusura bakmayin daha kibar nasil olur bilemedim). buna ishal demiyoruz herhalde? cunku sadece az önce oldu.
bana doktorum ishal olundugunda hemen bir hap daha kullanmami söylemisti. simdi bende baska hap yok. bu durumda napicam? 7 gun sonra normal olarak baslayabilir miyim? yoksa 6 gun mu ara vermeliyim (bugun eger hap etkisini kaybetmisse)???

kızlar ben buğün 10 santime geçtim ve içeme aldım ancak yanma oluyo yanma olmasa girmesinde sorun olmucak zaten ben vazalin sürüyorum... yaa peniste daha rahat oluyo deniyo ama şimdi ben 10 santim alabildiysem penisi alabilir miyim acımaz mı acaba yaaa. yanmasa alırım gibi ama bilmiyorum.. önceki denemelerimde buğünkü kadar yanma olmamıştı..

canım ben 10cm den sonra pns denemiştim.belki deneyeceğini düşününce psikolojik loarak yanıyodur.ama biraz devam et istersen 10cm e rahatlayınca yapabilirim deyince yap

Merhaba arkadaslar gunlerdir okuyup duruyorum ayni zamanda dr a da gidiyorum sizlerin yaptigi egzersizleri yapiyorum. Daha dogrusu yapamiyorum .dokunma egzersizinden sonra ilk denememde isaret parmagimin tamamini sokabildim sonra es parmagiylada aynini yaptim.icerdeyken sorun yok ama girerken ve cikarken giristeki 1 2 cmlik yer inanilmaz yaniyo ve aciyor. 6 aylik evliyim ve bu yanmayi egzersizlerden once deneme yaptigim zamanda yasadim.kayganlastirmak amali ne sursem yaniyor jel,be eyagi vs. en son parmak egzersizinde cok rahattim ama yanma com fazlaydi 2 gundurde devam ediyor.bu yanmayi nasil onleyebilirim

bol jel kullandıysan ve yanma var diyosan kendini çok sıkıyosun demektir...bu durumda kendini rahatlat yani yanma olduğunda sal kendini gevşee bacakların dahil serbest bırak...zaten bütün acı ve yanmanın asıl sebebi bu...çok sıkılıyor farkında olmadan belkide ama kendini ne kadar çok sıkar ve kasarsan okadar acı yanma hissedersin....kendini gevşet canımm....

Bol kullanmiyorum parmagimi saracak kadar suruyorum sadece. Parmagim icerdeyken oynatabiliyorum oturup yatabiliyorum ama o girise degen yer yaniyo icerde bise yok.rahatim yani guya

Bol kullanmiyorum parmagimi saracak kadar suruyorum sadece. Parmagim icerdeyken oynatabiliyorum oturup yatabiliyorum ama o girise degen yer yaniyo icerde bise yok.rahatim yani guya

canım bide bakk parmağını öyle kullanma bence ne kadar dikkat etsende mikrop kapabilir vajin .prezervatife geçir parmağını hem daha kaygan olur elin emer ne sürsen kuruyabilir ama prezer. daha çok uzun tutar jel yada ne kullanıyosan...bide ulrtason jeli temin etsen ondan çok memnun kalan var...

Steril ameliyat eldoveni kullaniyorum. Bi denemedigim ultrason jeli var umarim ondada o yanmayi yasamam bu gunde dra gidicem enfeksoyonmu die surekli ayni yer ve ayni aci cunku

canımmmm çok çok tebrik ederimmmm sen olmasan ben daha yenemezdim belki. beraber yaptığımız egzersiz programları , bana verdiğin destekler... :79:seni çok seviyorummm ve artık sende gelinsinnnnn:123::123::123: yupppiiii haydi halay çekelimmmmmm

Heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???

oooo canım gözün aydın valla çok sevindim bekliyoduk heyecanla haberlerini sabah sabah bu haberi okumak iyi geldi eskilerden kimse kalmadı galiba eeeee o zaman ne yapıyoruz tabi ki de halayın ucundan tutuyoruz :118::118::118::118::118:

günaydın elabcım :) nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın artık daha iyiyim biliyo musun gün geçtikçe herşey güzel oluyo daha da güzel olacak da inş Allahın izniyle alışıyo vaji de herşeye pis vaji nasılda bize oyun oynamış acıyacak diye halbuki yalan kızlar inanmayın vajinin oyununa gelmeyin eşinizle mutluluğa bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…