- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.781
Merhaba canım yeni gördüm mesajı sağol iyiyim bu akşam yine yaptım egzersiz ama aparat kalınlaştıkça baskı hissi artıyor ve zorlanıyorum ama yine de olacağına inanıyorum 9 cm'e geldim zor da olsa, herhalde birkaç hafta bununla devam ederim çabuk geçemem 10 cm'e gibi geliyor sende durumlar nasıl?
canım ben cok zor ilerliyorum ama bırakmıcam allahın izniyle bende 4cm alabilbim zorda olsa biraz önce bitti egzersiz hergün yapmaya calışıyorum bakalım neler olcak sen cok yakınsın 9cm müthiş pen.s denemesine geçsen bence halledersin arkadaşım ama yinede sen bilirsin tabi
Umarım dediğin gibi olur eşim şu an uzakta gelsin de deneriz inşallah, ben O gelene kadar iyice çalışayım da ona sürpriz yapayım diyorum. Bu arada sen de iyi gidiyorsun bak dün 3 cm diyordun şimdi 4 tesin çok iyi inşallah yarın 5 olacak:) Yılmadan devam...
kızlar ben buğün 10 santime geçtim ve içeme aldım ancak yanma oluyo yanma olmasa girmesinde sorun olmucak zaten ben vazalin sürüyorum... yaa peniste daha rahat oluyo deniyo ama şimdi ben 10 santim alabildiysem penisi alabilir miyim acımaz mı acaba yaaa. yanmasa alırım gibi ama bilmiyorum.. önceki denemelerimde buğünkü kadar yanma olmamıştı..
Merhaba arkadaslar gunlerdir okuyup duruyorum ayni zamanda dr a da gidiyorum sizlerin yaptigi egzersizleri yapiyorum. Daha dogrusu yapamiyorum .dokunma egzersizinden sonra ilk denememde isaret parmagimin tamamini sokabildim sonra es parmagiylada aynini yaptim.icerdeyken sorun yok ama girerken ve cikarken giristeki 1 2 cmlik yer inanilmaz yaniyo ve aciyor. 6 aylik evliyim ve bu yanmayi egzersizlerden once deneme yaptigim zamanda yasadim.kayganlastirmak amali ne sursem yaniyor jel,be eyagi vs. en son parmak egzersizinde cok rahattim ama yanma com fazlaydi 2 gundurde devam ediyor.bu yanmayi nasil onleyebilirim
Bol kullanmiyorum parmagimi saracak kadar suruyorum sadece. Parmagim icerdeyken oynatabiliyorum oturup yatabiliyorum ama o girise degen yer yaniyo icerde bise yok.rahatim yani guya
canım bide bakk parmağını öyle kullanma bence ne kadar dikkat etsende mikrop kapabilir vajin .prezervatife geçir parmağını hem daha kaygan olur elin emer ne sürsen kuruyabilir ama prezer. daha çok uzun tutar jel yada ne kullanıyosan...bide ulrtason jeli temin etsen ondan çok memnun kalan var...
Heyyyy kızlar 7 ocak 2013 de benim tarihim oldu bende gelin oldum halayıma katılırmısınız ???
Günaydın hopefor
günaydın elabcım :) nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?