Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

GELİNKIZ8, DİNMEYEN, DURU2020 kızlar sizin yendiğinizi görmemiştim hatta hatırladığım kadarıyla hiç tanışmadık ama sizin adınıza çok sevindiim belki çok uğraştınız belki çok kısa sürede yendiniz ama olsun bitti gitti Allah ın izniyle halaya geç kaldığım için üzgünüm geç de olsa ben de kutlamak istiyorum ve halayınızı çekmek istiyorum

Allah ım keyif sigarası da içermiş :) cimcime seni :) canım çokk sevindim Allah ım daim etsin inşaallah, ben regl oldum ve öncesinde pek yapamadık 4-5 kere yaptık inşallah reglden sonra herşey yolunda gider ( bebek istiyoruz biliyosun regl olunca biraz üzüldüm ama kocam daha dur dün bir bugün iki diyo haklı da sanırım ama işte geç geldi biraz da umutlanmıştım)
evet arkadaşlar elabın dediği gibi vajinin oyununa gelmeyin , hele ki bu sizin üstesinden gelebileceğiniz bişeyken...yanı herşey sizin elinizde uzatırsanız bu sizin suçunuz kimsenin değil çünkü çaresi başkasının elinde bi durum değil çaresi önce Allah ın izniyle sizin avuçlarınızın içinde, yüreğinizde yeşerteceğiniz umut, cesaret ve azmin elinde....

gunaydin kizlar bayadir bu topige ugrayamadim gelinlerimiz baya çoğalmış hepsini tebrik ediyorum Allah başka dert vermesin inşallah :) best ciw seni de tebrik ediyorum sen eskilerdensin gözün aydın inşallah bebis haberini de verirsin bize
cecemm seni cok merak ediyorum ne asamadasin yendin mi :44::44:

sigara içmem aslında ama keyfimi belirtmek istedim canım zaten reglden sonra daha kolay oluyo ben öyle yenmiştim yani yoluna girer hamilelik için de sıkma canını olur inş Allahın izniyle vaji gitti bitti ya herşey düzelir inş

arkadaşlar ben çıkıyorum güzel haberler almak ve vermek ümidi ile ayrılıyorum :) görüşmek üzre kendinize dikkat edin

arkadaşlar yardım edin lütfen egzersizlere nasıl başlamam gerekio herkes çocuk olsun artık demeye başladı başlarda umursamıodum ama artık bnde istiorum yardım edin lütfenn(

Elmascım senle tanışmadık galiba...ben de uzun zamandır yenmeye çabalayanlardanım...martta 1 yıllık evli olucam...evliliğimizin ilk ayında jinekoloğa gittik...benim de aşırı yanmalarım vardı...doktor balayı sistiti olduğumu söyledi...ilaç verdi ve bir kaç güne yanmalarım azaldı...bir de bebe yağı kullanıyormuşsun, o da mantara sebep oluyo genelde...mantar enfeksiyonun da olabilir...o nedenle bir doktora görün bence...

herşey kafada bitiyor....1.5 senelik evliyim cumartesi günü bu soruna son verdim..üstümden dünya yükü kalktı sankiii....hiç doktora gitmeden yendim....Allaha şükürler olsun...

önceden bu sorunu nasıl aşacağımı bilemiyordum nerden başlasam neresinden tutmazsam bilemiyordum..şans eseri burayı buldum en başından okumaya başladım yazdan beri bu forumu okuyorum yavaş yavaş kafama iyice kazıdım bunu halletmeliyim diye o egzersizleri nasıl yaparım diye düşündüm bir cesaret topladım ve yavaş yavaş başladım....sonra emla aldım bir parmak egzersizi ve p..ns denemesine gectim ışık hızıyla ilkten başını ertesi gün tamamını aldım veeee mutlu son....burdaki eskiiiii arkadaşlara cok teşekkürler onların sayesinde yendim acaip bir mutulukk var:)))))))))))))))))

kızlarrrr ben bu sorunu yendim bilionuz.. şincik ben 13 ekim.11 kasım.9 aralık adet oldum bu ay günüm ne mzna oluo hamile olabilrmiyim acaba

mantıken 28 gun suruyor sıklus ve 6sında olman gerekıyordu ama bazen gecıkme olabılıyor stres hava kosulları 1-2 gun daha beklemenı onerırım sonra bır test yaparsın

OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

best_ ve hooper yehuuuuuuuuuuuuuuuuu tlililililililililililililililiililililililililililili

Ayrıca sahsenem listemize 20. sıradan giriş yaptı

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.seloccan[/td]
[td]9,5 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.azygosvein[/td]
[td]8 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.gelinkiz8[/td]
[td]7 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]7.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]

[tr]

[td]10.cecemm[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]

[td]14.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]

[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.sahsenem[/td]
[td]Eş serçe parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
ARALIK: 21 GELİN

best_ bebekimmmmmm sana özel halay çekmemek olmazdı hakettin sen bunu, bizi çok beklettin

Son düzenleme:

Anammm onlar yenmiş mi ne zaman yenmiş Geçmişi gezmedim bu sefer kaçırmışım hemen ekleyim listeye

bu sorunla uğraşan arkadaşlar sakın korkmayın kafamda o kadar büyütüyordumki bunu asla ama asla yapamam diyordum neler kuruyordum kafamda ama yaptım ve cok şükür herşey Allahın izniyle cok güzel gelişti sonrasında ne bir kanama ne bir acı yada ağrı hiç bir şey hissetmedim ve hala sorarım eşime biz gercekten yaptıkmı hiç olmuş gibi gelmiyor bana diye....bumuydu yani 1.5 senemin içineeeee eden sorun gülüyorum kendime....sizde güleceksinizzzz...sakın ertelemeyin...

nerelerdesin ya sensiz topik olmuyo koçlarımız artık pek girmiyo berayy sen althea ecrinx pek yoksunuz artık özletiyonuz kendinizi

hopeforummmm ben geçmişi gezdim ama yendiklerini göremedim? Hangi sayfada yaf:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…