- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.801
iyiyim canım sen nasılsın artık daha iyiyim biliyo musungün geçtikçe herşey güzel oluyo daha da güzel olacak da inş Allahın izniyle alışıyo vaji de herşeye pis vaji nasılda bize oyun oynamış acıyacak diye halbuki yalan kızlar inanmayın vajinin oyununa gelmeyin eşinizle mutluluğa bakın
Allah ım keyif sigarası da içermiş :) cimcime seni :) canım çokk sevindim Allah ım daim etsin inşaallah, ben regl oldum ve öncesinde pek yapamadık 4-5 kere yaptık inşallah reglden sonra herşey yolunda gider ( bebek istiyoruz biliyosun regl olunca biraz üzüldüm ama kocam daha dur dün bir bugün iki diyo haklı da sanırım ama işte geç geldi biraz da umutlanmıştım)
evet arkadaşlar elabın dediği gibi vajinin oyununa gelmeyin , hele ki bu sizin üstesinden gelebileceğiniz bişeyken...yanı herşey sizin elinizde uzatırsanız bu sizin suçunuz kimsenin değil çünkü çaresi başkasının elinde bi durum değil çaresi önce Allah ın izniyle sizin avuçlarınızın içinde, yüreğinizde yeşerteceğiniz umut, cesaret ve azmin elinde....
arkadaşlar yardım edin lütfen egzersizlere nasıl başlamam gerekio herkes çocuk olsun artık demeye başladı başlarda umursamıodum ama artık bnde istiorum yardım edin lütfenn(
Merhaba arkadaslar gunlerdir okuyup duruyorum ayni zamanda dr a da gidiyorum sizlerin yaptigi egzersizleri yapiyorum. Daha dogrusu yapamiyorum .dokunma egzersizinden sonra ilk denememde isaret parmagimin tamamini sokabildim sonra es parmagiylada aynini yaptim.icerdeyken sorun yok ama girerken ve cikarken giristeki 1 2 cmlik yer inanilmaz yaniyo ve aciyor. 6 aylik evliyim ve bu yanmayi egzersizlerden once deneme yaptigim zamanda yasadim.kayganlastirmak amali ne sursem yaniyor jel,be eyagi vs. en son parmak egzersizinde cok rahattim ama yanma com fazlaydi 2 gundurde devam ediyor.bu yanmayi nasil onleyebilirim
kızlarrrr ben bu sorunu yendim bilionuz.. şincik ben 13 ekim.11 kasım.9 aralık adet oldum bu ay günüm ne mzna oluo hamile olabilrmiyim acaba
GELİNKIZ8, DİNMEYEN, DURU2020 kızlar sizin yendiğinizi görmemiştim hatta hatırladığım kadarıyla hiç tanışmadık ama sizin adınıza çok sevindiimbelki çok uğraştınız belki çok kısa sürede yendiniz ama olsun bitti gitti Allah ın izniyle halaya geç kaldığım için üzgünüm geç de olsa ben de kutlamak istiyorum ve halayınızı çekmek istiyorum
GELİNKIZ8, DİNMEYEN, DURU2020 kızlar sizin yendiğinizi görmemiştim hatta hatırladığım kadarıyla hiç tanışmadık ama sizin adınıza çok sevindiimbelki çok uğraştınız belki çok kısa sürede yendiniz ama olsun bitti gitti Allah ın izniyle halaya geç kaldığım için üzgünüm geç de olsa ben de kutlamak istiyorum ve halayınızı çekmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?