Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kgökce çok yaşa emiii :) iyiyiz valla nolsuuun işte
sende çok yaşa bacımmmmmm iyi iyi ol bakalımmm

evet cecemmm yazışında şu sloganı gördümmm "DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM"

hadi cecemm eskilerden bi sen kaldın.sende yen bak yenmeden ne güzel şeyler sölüyosun yensen daha güzel olur

kahvemi aldım fikrimin ince gülü keman solosunu açtımm lapa lapa yağan karı seyrediyorum yok böyle bi güzellikkk

ohhhh sefam olsun,afiyet bal şeker olsun.burda kar yok ama soğuğu var donduuuuuukkkk resmen.ben iş olarak da açık alanda olmama rağmen bugün attım kendimi ofise burnumu çıkartacak halim yok çok üşüdüm

kahvemi aldım fikrimin ince gülü keman solosunu açtımm lapa lapa yağan karı seyrediyorum yok böyle bi güzellikkk
OHHH OHHHHH NE ALAAAAA ben de de birrr üşüme bir erteleme durumu varrrr evi temizlesem iyi olucak ama....

Sağol canım senden naber

Ben birazdan temizlik yapacağım da forumu bırakamıyorum
hmmmm ehhhh işteee bendende ne olsun asıl senin moraller nasılll ne yaptınnn

jel olrak bepanthen kullanıyımmı arkadaşlar

herşeyden önce durex okey gibi cinselliğe yönelik su bazlı kayganlaştırıcıları tavsiye ederim... çok tahriş hissedince bepanthen kremi kullandım ben bacımmmmmmm ama kayganlaştırıcı daha ii

anaaaam hep eskiler burdayız ne güzel ecriiiiiiiiiiiiin sen eksiksin tatlım kopup geliveer... bi de beray bi de zeynep bi de ayberk_ece ....

yeni gelen arkadaşlar foruma ilk üye olduğumda ben de sizler gibiydim. sudan çıkmış balık gibiydim kendi adıma :) biri dönse de bişey yazsa diye yanıp tutuşurdum... inşaallah siz de bizler gibi vajinin hakkından geleceksiniz ve bizler gibi bi zamanlar aynı dertden muzdarip vajidaşlarınızla birarada olduğunuzda sizde bu sevinci yaşayacaksınız:)) hepimiz size yardımcı olmaya hazırız Allah bu yolda yürürken önünüzdeki taşları, çıkıntıları yok ediversin inşaallaaah :))

hadi cecemm eskilerden bi sen kaldın.sende yen bak yenmeden ne güzel şeyler sölüyosun yensen daha güzel olur

İNŞ. kuzum ya inş. ben yenicem inş. kafam oyönde rahat acı yok onada inandım işte o anı yakaladımmı tamamdır hani vucut öyle birşeyki bazen ummadığım anda hazır oluyor işte ozaman olacak kendime gün verdim hazırladım olmadı bu seferde hazırlıksız yapıcam

yenmedim daha canım ama az kaldı inşallah Rabbim sağlık sıhhat nasip etsinde valla az kaldı az inanıyorum çünkü kafam rahat eksik olan bilgilerimide aldım zamanı gelince olacak inş.

kızlar bugun baslıcam hatta okey jelimide aldım prezervatifn ucuna sürücem ıkınırken direkmi sokcam yoksa elimle masaj yapıpmı sokcam nasıl yapayım sokarken kulak çöpü nereye kadar girerse sokayımmı bi sakınca olmaz demi o acılan deliğe sokup popoya dogruu ittiricem degilmi ? sizlere basa bi sorum daha var bu egzersizi yaptıktan sonra gusul abdesti almamıza gerek varı zevk almıyoruz ama ne bileyim içimde süphe duymamak adına alsakmıki soguk ya cok üşüyorum ona göre aksam yaparım diye düşündümde

ben bugün yine iki parmak çalışacağım ama bir sorunum var. giriş mi dar bilmiyorum ittiriyorum önü açık ama yukardan ilerlemiyor. yani parmaklarımın ucu içerde ama gerisi ilerlemiyor

canım önemli olan vaji kaslarını rahat geçmesi orayı geçince fazlasına gerek yok ama istersen sokabilrsinde.sakıncası olmaz.evet popoya ittireceksin.o sırada kegel ve nefes egzersizi yap ve ıkın.kulak çöpünü vajinin çevresinde biraz gezdir ve yavaşça içeri al çok kolay olacak bak görürsün.canım ben gusül alıyodum yani içim rahat etmiyodu namaz kılarken ama dini olarak nedir bilmiyorum.alo fetva die bi yer var istersen orayı ara sor hem bizde öğreniriz

iyi akşamlar demeden çıkamadım arkadaşlar, burda tanıştığım ve bi şekilde dilimizin, gönlümüzün, derdimizin kesiştiği sizleri önemsiyor ve seviyorum çünkü :))) egzersizi olanlara, denemesi olanlara kolaylıklar diliyorum yenenlere keyifli günler diliyorum

ben bugün yine iki parmak çalışacağım ama bir sorunum var. giriş mi dar bilmiyorum ittiriyorum önü açık ama yukardan ilerlemiyor. yani parmaklarımın ucu içerde ama gerisi ilerlemiyor

canım rahat ol kasıyosundur kendini.insanın bi anı diğerini tutmaz bi an 2 parmak alırsın bi an aynı egzersizde zorlanırsın.çünkü farketmeden kendini kasıyosundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…