- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.121
ay bugün hava çok soğuk donuyorum
kızlar ben geldim çalıştım da geldim
saat 12 de başladım önce 1 saat boyunca parmak egzersizi yaptım.. küçük parmaktan başladım en son orta parmak ve sonra iki parmak veeee 3 parmak..D
saat 13.30 dan beri de aparatla uğraşıyorum önce 8cm sonra 9 cm yi denedim...oldu çok şükür..(hatta 9 cmlikle birlikte evin içinde gezindim bile
artık 10 cm ye geçeyim mi ne dersiniz?????
banada yardımcı olurmusunuz. bende dediklerinizi yaptım. ben vajinal kayganlaştırı jel sürüyorum aparata ,dün biraz yanlız bazen takılıyorum yaptıgım halde mesela kasıyo kendini kasım derin nefes alıyorum ve iyice ıkınıyorum .ayrıca aparatı çıkarırken sanki aparat vajiye yapişıyo.ve acıyo milim milim çıkarıyorum.ayrıca dün özür dileyerek artık napim çaresizlik salatalık prezervatif geçirip denedim.ama dogru yapıyorum bilmiyorum çıkarken feci yapışıyo. girerkende iyice nefes almADANgirmiyor. sizin tavsiye edecekleriniz neler yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var
kızlar bu arada care1 ikinci deneme için gitti sonra da daha görmedim ben haberiniz var mı çıkamadı galiba denemeden
kızlar10 cm genişlik girdi ama sadece uzunluk olarak 5-6 cm si anca giriyor zorluyorum devamı olmuyor ne yapmalıyım öyle bekleteyim mi??
yavaş yavaş gitgeller yap bu sırada gevşemeye çalış o yavaşça yolunu buluyor
10 cmlikte çok hafif yanma oldu bu normal di mi??
valla tebrikler bacımmmm bizimki bir bulaşık dizdi tencereler düz konumda keza tabaklarda öyle sonra açtık boşalt dedimm açtı bu makine temiz yıkamıyor demeleri haa çamaşırı as bari dedim odaya kurmuş askıyı ve bizimki yatay konumda sen tut as dedim ya çamaşırları kovayla dök ee kurur bişey olmaz demeleri uffffffffff bu sıkıcı durumlar eğitilemiyorrr yahuuu yoksa sabırlıyımdır bu noktalardaaaa neyse sen taktikleri ver yine bacımyok canım est yani eşimi ii tanıyorum gerçi bütün erkekler öledir emredince yapmıyo ama sen daha güzel yaparsın deyince herşey oluveriyoeşim normalde öle ayak yıkama falan istemez ama benim hoşuma gidiyo bakıyo ben onun için bişiler yapıyom oda yapıyo kendince.mesela evlendiğimizden bu yana(birbuçuk yıl)10 kere bulaşık makinesi boşaltmamışımdır o eşimin işi mesela deki aşkım ya salatayı se daha güzel yaparsın bi yapta yiyelim de.böle başla sonradan ilerletirsin.birde çok nazlanırım ben eşim zaten çocuk olup bana benzeyecek die korkuyo naz yap
ha bide başkalarının yanında sanki herşeyi ben yapıyorum eşim sadece hizmet görüyomuş gibi davranıyorum:))
geçmiş olsun bacımmm herkesebizde 4.kattatyızzz eşimde 99depremini yaşamış ben nerdeyse dışarı fırlıcaktım eşimde tık yok onun sakinliği beni sinir etti :18:
ilahi ayberk ece profilinde 1 haftalık hamile yazyorrrr tebrik edecektim hani nerdeyseeeeebizde çocuk istiyoruz geçen ay calistik ama olmadı dün regl oldum eşim benden daha çok uzuldu bi türlü kabullenemedi adet olduğumu regl bitsin tekrar çalışmalara başlicaz bakalım inşallah ikimizde hamis oluruz ve isteyen herkeshadi bakalım dileyen isteyen herkese versin allahım
aparatla çalışan arkadaşlarım; aparatla biraz gitgel yaptıktan sonra içinizde bekletin,bu sırada tv izleyin,müzik dinleyin,gevşeyin orayı düşünmemeye çalışın.cm atlamada ciddi faydası oluyor.kendimden örnek verecek olursam 4 saatte 7 cmden 10 cme bu şekilde geçtim.2 boy mum ayarladım.7yi çıkartınca 8e geçmek çok kolay oldu.iç çamaşırınızı giymeyi de unutmayın yoksa pıt diye çıkıveriyormumla olan anılarım canladı yaaa iç çamaşırı giymeden beklettiğim bir gün gülerken dışarı fırladığı da oldu,yorgunluktan mum içimde uyuya kaldığım da...,mumla yürüycem derken sünnet olmuş çocukları gibipaytak paytak yürüyüp ev işi yaptığım da ....neler neler
daha kolay alışabilmek için aparatlarla yavaş yavaş gitgeller yapmaya çalışın.uzanıp dinlenirken aparat içinizde kalabilir bu esnetmek için ciddi işe yarıyor.salatalık yerine beyaz bakkal mumundan 2 adet edirseniz 2 boy aparat hazırlayıp böylece geçişleri hızlandırırsınız.şimdilik mum bulamam derseniz göz kalemi,rimel ya da kulak pamuklarını birleştirerek aparat hazırlayabilirsiniz.jeli bol kullanmaktan çekinmeyin.aparat çıkarken gıcık bir his yaratıyor biraz rahatsız edici ama ıkınırsanız kendiliğinden yavaşça çıkıyor bu da o yapışma hissini biraz olsun azaltıyor.kasıldığınız zaman aparatı çıkartmayın derin nefes alıp verip gevşemeye çalışın hazır hissetmeden de deam edip kendinizi zorlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?