Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar 10 cm genişlik girdi ama sadece uzunluk olarak 5-6 cm si anca giriyor zorluyorum devamı olmuyor ne yapmalıyım öyle bekleteyim mi??

ahahahaha koptummmm gülerken fırladı demen mahvetti beni

slm arkadaşlar ben dün yapamadım parmak egzersizini. çok kötü oldum olmadı ama sabah erkenden denedim bir bogum serçe parmagımı aldı biraz acıdı ama genede yaptım 2 kere. sonrası gelmedi doktorum yarım saat yapıcaksın demişti ama olmadı sinir oluyorum kendime.

şimdi mesela bugün kalem alıyım ve iyice selpar dolayım ve jelatin sarıyim peki kalıngı boyu nasıl olmalı. ayrıca bişey diycem sanki çıkarken etimide sürükleyip çıkıyor girerkende gelgit yapamıyorumki milim milim offf aslında koca salatalık koydum yaptım başardım ama gelgelelim ertesi gün yine takıldım 1 kez yapabildim .ve oda agrılı.ben de çok çektim artık ölüm olsada başarmam lazım.yani pratik yapmam lazım. ama agrı ve ıkınmaylamı heop olcak eşimledemi hep ıkıncam ooffff beni bitirdi bu illet

eşim dedi ki senden ne yemek istiyorum ne de ev temizliği.. hiç bir iş yapma yeter ki bu işi hallet.. çocuk istiyorum..

çok zor.. bu anlayış karşısında bile eziliyor insan.. inşallah ona söz verdim ve bugün 10 cm ye kadar ilerledim.. kendime inanamıyorum..

başta Allah ım nasip etti sonra eşim ve tabi ki de sizin sayenizde..
halayımı da çekeriz inşallah.. herkese çok teşekkürler..

ahahahaha koptummmm gülerken fırladı demen mahvetti beni

sorma canım ya,eşimle komedi filmi izliyorduk,ben iç çamaşırımı giymeyi akıl edemedim.o an bir yerde koptuk,tabi mum pıt diye birazcık fırlayıverdi dışarı.ama en komiği mumla uyuyakalmamdı,insan hiç mi rahatsız olmaz ama yorgunluktan ağzım açık içimde mum uyumuşum 2 saat kadar

bunu bende denicem içime aparat koyup öyle gezinmeyi çok merak ediyorum nasıl bişiymiş bu

canım aslında bence en güzeli beyaz mum al 2 adet.örneğin birini 6cm ayarla diğeri 7cm olsun.önce 6cmle çalış rahat ettiğinde hemen onu çıkartıp 7 cmi yolla içeri.salatalık olduğuna görebence durumun gayet iyi.beyaz mumun çevresi 5cm,önce onunla çalış(prezervatif kullanmayı unutma)onunla gitgeller yap eğer sorun yoksa diğer muma geç.mumun çevresini kağıt havlu,peçeteyla kalınlaştırıp streçle sabitle,sonra tekrar prezervatife geçir bol jel kullan.ilk başlarda alışana kadar yanma oluyor,zamanla azalıyor ve geçiyor.burada kendini sıkmazdan canın yanmaz hatta içinde olduğunu bile hissetmezsin.umudunu yitirme kurtulacaksın bu illetten.

bende öle sünnet olmuş gibi geziyodumhatta eşime gel deneyelim dedim sünnetlik çocuk gibi yürüyerek odaya gidiyorum eşim arkamdan geliyodu yaptıktan sonra dioki odaya giderken sanki yaşlı bi teyze çağırıyo gibi hissettim diobirde başımda yazma vardı üzerimede eşimin hırkasını giymiştim düşünün artık gerisini

inşallah ben ne umutsuzlukar yaşadım ama artık umudum var başardıktan sonra bende burda yazıcam destek vericem bunun bizim hayatımızı mahfetmesine izin vermeyelim. bugün deniycem yarın tekrar yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…