Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bu arada care1 ikinci deneme için gitti sonra da daha görmedim ben haberiniz var mı çıkamadı galiba denemeden

bunaltılarla basım dertte hıcbısey yıyemıyorum bıran once gecse ıyı olur tavsıye dıyebılecegınız bısey varmı zor durumdayımm annemı cagırdım cuma gunu gelıcek yanıma hastaneye felan mı gıtsem ya serum verseler

canımm maşallahh çok ilerlemişsin tebrik ederim seni 9 cmde rahatsan 10 a geçebilirsin canım harikasınnnnnn

daha kolay alışabilmek için aparatlarla yavaş yavaş gitgeller yapmaya çalışın.uzanıp dinlenirken aparat içinizde kalabilir bu esnetmek için ciddi işe yarıyor.salatalık yerine beyaz bakkal mumundan 2 adet edirseniz 2 boy aparat hazırlayıp böylece geçişleri hızlandırırsınız.şimdilik mum bulamam derseniz göz kalemi,rimel ya da kulak pamuklarını birleştirerek aparat hazırlayabilirsiniz.jeli bol kullanmaktan çekinmeyin.aparat çıkarken gıcık bir his yaratıyor biraz rahatsız edici ama ıkınırsanız kendiliğinden yavaşça çıkıyor bu da o yapışma hissini biraz olsun azaltıyor.kasıldığınız zaman aparatı çıkartmayın derin nefes alıp verip gevşemeye çalışın hazır hissetmeden de deam edip kendinizi zorlamayın

aparatla çalışan arkadaşlarım; aparatla biraz gitgel yaptıktan sonra içinizde bekletin,bu sırada tv izleyin,müzik dinleyin,gevşeyin orayı düşünmemeye çalışın.cm atlamada ciddi faydası oluyor.kendimden örnek verecek olursam 4 saatte 7 cmden 10 cme bu şekilde geçtim.2 boy mum ayarladım.7yi çıkartınca 8e geçmek çok kolay oldu.iç çamaşırınızı giymeyi de unutmayın yoksa pıt diye çıkıveriyormumla olan anılarım canladı yaaaiç çamaşırı giymeden beklettiğim bir gün gülerken dışarı fırladığı da oldu,yorgunluktan mum içimde uyuya kaldığım da...,mumla yürüycem derken sünnet olmuş çocukları gibipaytak paytak yürüyüp ev işi yaptığım da ....neler neler

Son düzenleme:
kızlar 10 cm genişlik girdi ama sadece uzunluk olarak 5-6 cm si anca giriyor zorluyorum devamı olmuyor ne yapmalıyım öyle bekleteyim mi??

ahahahaha koptummmm gülerken fırladı demen mahvetti beni

slm arkadaşlar ben dün yapamadım parmak egzersizini. çok kötü oldum olmadı ama sabah erkenden denedim bir bogum serçe parmagımı aldı biraz acıdı ama genede yaptım 2 kere. sonrası gelmedi doktorum yarım saat yapıcaksın demişti ama olmadı sinir oluyorum kendime.

şimdi mesela bugün kalem alıyım ve iyice selpar dolayım ve jelatin sarıyim peki kalıngı boyu nasıl olmalı. ayrıca bişey diycem sanki çıkarken etimide sürükleyip çıkıyor girerkende gelgit yapamıyorumki milim milim offf aslında koca salatalık koydum yaptım başardım ama gelgelelim ertesi gün yine takıldım 1 kez yapabildim .ve oda agrılı.ben de çok çektim artık ölüm olsada başarmam lazım.yani pratik yapmam lazım. ama agrı ve ıkınmaylamı heop olcak eşimledemi hep ıkıncam ooffff beni bitirdi bu illet

eşim dedi ki senden ne yemek istiyorum ne de ev temizliği.. hiç bir iş yapma yeter ki bu işi hallet.. çocuk istiyorum..

çok zor.. bu anlayış karşısında bile eziliyor insan.. inşallah ona söz verdim ve bugün 10 cm ye kadar ilerledim.. kendime inanamıyorum..

başta Allah ım nasip etti sonra eşim ve tabi ki de sizin sayenizde..
halayımı da çekeriz inşallah.. herkese çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…