- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.161
Berayyyyyyy artıkkkkk kimsecikler yokkkkk bıraktınızmııı biziiiii;((((
kızlar ben geldim çalıştım da geldim
saat 12 de başladım önce 1 saat boyunca parmak egzersizi yaptım.. küçük parmaktan başladım en son orta parmak ve sonra iki parmak veeee 3 parmak..D
saat 13.30 dan beri de aparatla uğraşıyorum önce 8cm sonra 9 cm yi denedim...oldu çok şükür..(hatta 9 cmlikle birlikte evin içinde gezindim bile
artık 10 cm ye geçeyim mi ne dersiniz?????
Berayyyyyyy artıkkkkk kimsecikler yokkkkk bıraktınızmııı biziiiii;((((
berayyyyy;(((ağlıyorummmmmmm yaaaaaaa;((((( eşim hiç yaklaşmıyor 2haftadan fazla oldu ama aramızda hiçbir sorun yok;(( ama hiçbir ilişkide yok;( ben üstüne gitmiyim o gelsin biraz kendine bıraktım dedim ama olmadı;(((( hiç yaklaştığı falan yok;(( içime atıyorum boğuluyorum bugün yarın diye hep erteliyor en son deneyelim dedik Ozaman pns inmişti sonrasındada yaklaşmıyor;((((( bende orta parmakta kaldım;(;((((( ne yapim bilmiyorum acaba ilaç aksamda çaktırmadan yemeğine falamı katsam diyorum sonra korkuyorum bile olur diyeAaaa Yok Canımm Niye Bırakalım..
Bak Burdayımm bennVaktim Olmuyo O yüzden giremiyorum pekk
selam kızçeler nabersiniz
berayyyyy;(((ağlıyorummmmmmm yaaaaaaa;((((( eşim hiç yaklaşmıyor 2haftadan fazla oldu ama aramızda hiçbir sorun yok;(( ama hiçbir ilişkide yok;( ben üstüne gitmiyim o gelsin biraz kendine bıraktım dedim ama olmadı;(((( hiç yaklaştığı falan yok;(( içime atıyorum boğuluyorum bugün yarın diye hep erteliyor en son deneyelim dedik Ozaman pns inmişti sonrasındada yaklaşmıyor;((((( bende orta parmakta kaldım;(;((((( ne yapim bilmiyorum acaba ilaç aksamda çaktırmadan yemeğine falamı katsam diyorum sonra korkuyorum bile olur diye
ecrinx neolurrr yardım edinnnn artık bi bebeğim olsun bende kadın olim istiyorum arkadaşlarımı görüyorum benden aylar sonra evlenen onların bile bebeği oldu;((((((aşkol emi gncemrfırsat buldukça burdayım kendi adımaa senn ne olursa olsun yazz geçmiş sayfaları kontrol ediyoruz girdikçe gözden kaçan olmasınn diee girdikçe cevaplarız foruma merak etme canımmmm
ben iyiyim şahsım adına benim yine akşam akşam temizliğim geldisen nasılsın?
Best cnm konuşuyoruz ama bahaneleri bitmiyor;( ihracatım var işler yoğun falan yarın yok bikaç gün evde kaplıcam sende şirkete gitmezsin elemanlar idare ederler seni diyo;((((ama bunlar hep bahane yaklaşıyorum hep erteliyo ağlıyorum ya ben nasıl yenicemmmm;(((( ben kesin eminim artık bende eşimin ilk ilişkisiyim ve oda çok korkuyo ve pns son zamanlarda bi süre sonra iniyo;((( yaklaşıyorum bahane üretiyor bende nasıl utanıyorum sonrasında anlatamam çok özür dilerim ama bazen eşimi istiyorum yaklaşıyorum açıkça söylüyorum ama yine aynı;(((
canım bizde öyleydik hatta sana yazmıştım hatırlarsın bir ay hiçbirşey yaşamadık bizdebende birşey yapmamıştım sorna bir ay geçtikten sonra biraz konusunu açtım gibi oldu sonra düzeldik
sen biraz adım atmayı dene istersen belki senden bekliyordur
Best cnm konuşuyoruz ama bahaneleri bitmiyor;( ihracatım var işler yoğun falan yarın yok bikaç gün evde kaplıcam sende şirkete gitmezsin elemanlar idare ederler seni diyo;((((ama bunlar hep bahane yaklaşıyorum hep erteliyo ağlıyorum ya ben nasıl yenicemmmm;(((( ben kesin eminim artık bende eşimin ilk ilişkisiyim ve oda çok korkuyo ve pns son zamanlarda bi süre sonra iniyo;((( yaklaşıyorum bahane üretiyor bende nasıl utanıyorum sonrasında anlatamam çok özür dilerim ama bazen eşimi istiyorum yaklaşıyorum açıkça söylüyorum ama yine aynı;(((
ALLAHIM RAZI olsunnn içime su serptin;((( kendimi okadar kötü hissediyordumki anlatamam ama bi ben değilmiştim ya giyinippppp hazırlanıyorum üstünü giy üşürsün diyo;( ben orta parmaktayım şimdi nasıl devam edicem peki;(
canım öncelikle sakin ol , eşini istemen çok normal o senin bi parçan artık seviyorsun tabiki istiyeceksin bundan doğal olan birşey yok , benimkininde bahaneleri çoktu hatta bana artık bana çekici gelmiosun bile dedi istemiyorum ilişkiden soğudum dedi bende hiçbirşey demedim çok üzüldüm senin gibi çok içime attım hep burda kızlara falan söyledim başkada birşey yapamazdım bir gün bi gecelik aldım sevdiği renkte hevesle gösterdim tamam dedim düzeliriz bu olaydan sonra yine başladı işte baskı yapıosun bana iyice uzaklaşıyorum farkına değilsin bırak kendi halime falan dedi tmm dedim bende yenemessem yenemim napim ne hali varsa görsün, egzersiz yapmayıda bırakmıştım hatta o dönem, sonrasında ne oldu bilmiyorum yakınlaştık bir anda oldu işte , sende bırak birazcık daha canım sabret sık dişini egzersizlerini ihmal etme ama benim gibi yapma ne kadar esnetirsen o kadar rahat edersin deneme sırasında da unutma
ALLAHIM RAZI olsunnn içime su serptin;((( kendimi okadar kötü hissediyordumki anlatamam ama bi ben değilmiştim ya giyinippppp hazırlanıyorum üstünü giy üşürsün diyo;( ben orta parmaktayım şimdi nasıl devam edicem peki;(
Ben aslında bakamadım bile ama ilk işaret parmağımı sonrasındada orta parmağımın tamamını hemde bikaç kez aldım sonuna kadar hiçbirşey hissetmedim jelden dolayı (okeyin sıcaklık veren jelini aldım)ama şimdi nasıl devam ediyim bilmiyorum aparat hazırla deniyo ama onu bitürlü beceremiyorum anlamıyorum;(ahh kuzum rahatlamana sevindim gerçekten işe yarayabildiysem ne mutlu bana
işte antikalıkları tutuo ama çoğu insanda oldu bu ondan içini ferah tut sen olur mu ???
orta parmağın tamamını alabiliyormusun içine peki ?
Ben aslında bakamadım bile ama ilk işaret parmağımı sonrasındada orta parmağımın tamamını hemde bikaç kez aldım sonuna kadar hiçbirşey hissetmedim jelden dolayı (okeyin sıcaklık veren jelini aldım)ama şimdi nasıl devam ediyim bilmiyorum aparat hazırla deniyo ama onu bitürlü beceremiyorum anlamıyorum;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?