Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlarım Hepinizee Merhaba..

Giremiyorum ne zamandır Doğru düzgün..

Fırsatım Olmuyo Bir Türlü

Hep aklımdasınız amaa. Şimdilik Burdayım sorusu olan varsaa sorsun.cevaplamaya çalışırım hemencik

süper gelişmeler bunlar. çok sevindim senin adına cnm. bir günde bu kadar gelişme bence harika! baksana, direk 9 bitti. bence de 10 a geçebilirsin artık. ondan sonra da direk penis artık... darısı başımıza cnm. ama çooook sevindim inan. gelişmeleri bekliyoruz cnm.. kolay gelsin :)

Berayyyyyyy artıkkkkk kimsecikler yokkkkk bıraktınızmııı biziiiii;((((

Aşkol emi gncemr fırsat buldukça burdayım kendi adımaa senn ne olursa olsun yazz geçmiş sayfaları kontrol ediyoruz girdikçe gözden kaçan olmasınn diee girdikçe cevaplarız foruma merak etme canımmmm

Aaaa Yok Canımm Niye Bırakalım..

Bak Burdayımm benn Vaktim Olmuyo O yüzden giremiyorum pekk
berayyyyy;(((ağlıyorummmmmmm yaaaaaaa;((((( eşim hiç yaklaşmıyor 2haftadan fazla oldu ama aramızda hiçbir sorun yok;(( ama hiçbir ilişkide yok;( ben üstüne gitmiyim o gelsin biraz kendine bıraktım dedim ama olmadı;(((( hiç yaklaştığı falan yok;(( içime atıyorum boğuluyorum bugün yarın diye hep erteliyor en son deneyelim dedik Ozaman pns inmişti sonrasındada yaklaşmıyor;((((( bende orta parmakta kaldım;(;((((( ne yapim bilmiyorum acaba ilaç aksamda çaktırmadan yemeğine falamı katsam diyorum sonra korkuyorum bile olur diye

canım bizde öyleydik hatta sana yazmıştım hatırlarsın bir ay hiçbirşey yaşamadık bizde bende birşey yapmamıştım sorna bir ay geçtikten sonra biraz konusunu açtım gibi oldu sonra düzeldik
sen biraz adım atmayı dene istersen belki senden bekliyordur

aşkol emi gncemr fırsat buldukça burdayım kendi adımaa senn ne olursa olsun yazz geçmiş sayfaları kontrol ediyoruz girdikçe gözden kaçan olmasınn diee girdikçe cevaplarız foruma merak etme canımmmm
ecrinx neolurrr yardım edinnnn artık bi bebeğim olsun bende kadın olim istiyorum arkadaşlarımı görüyorum benden aylar sonra evlenen onların bile bebeği oldu;((((((

Best cnm konuşuyoruz ama bahaneleri bitmiyor;( ihracatım var işler yoğun falan yarın yok bikaç gün evde kaplıcam sende şirkete gitmezsin elemanlar idare ederler seni diyo;((((ama bunlar hep bahane yaklaşıyorum hep erteliyo ağlıyorum ya ben nasıl yenicemmmm;(((( ben kesin eminim artık bende eşimin ilk ilişkisiyim ve oda çok korkuyo ve pns son zamanlarda bi süre sonra iniyo;((( yaklaşıyorum bahane üretiyor bende nasıl utanıyorum sonrasında anlatamam çok özür dilerim ama bazen eşimi istiyorum yaklaşıyorum açıkça söylüyorum ama yine aynı;(((

canım öncelikle sakin ol , eşini istemen çok normal o senin bi parçan artık seviyorsun tabiki istiyeceksin bundan doğal olan birşey yok , benimkininde bahaneleri çoktu hatta bana artık bana çekici gelmiosun bile dedi istemiyorum ilişkiden soğudum dedi bende hiçbirşey demedim çok üzüldüm senin gibi çok içime attım hep burda kızlara falan söyledim başkada birşey yapamazdım bir gün bi gecelik aldım sevdiği renkte hevesle gösterdim tamam dedim düzeliriz bu olaydan sonra yine başladı işte baskı yapıosun bana iyice uzaklaşıyorum farkına değilsin bırak kendi halime falan dedi tmm dedim bende yenemessem yenemim napim ne hali varsa görsün, egzersiz yapmayıda bırakmıştım hatta o dönem, sonrasında ne oldu bilmiyorum yakınlaştık bir anda oldu işte , sende bırak birazcık daha canım sabret sık dişini egzersizlerini ihmal etme ama benim gibi yapma ne kadar esnetirsen o kadar rahat edersin deneme sırasında da unutma

canımm bak önce sakinn ol inan oluyor böyle bazı erkeklerde biz bile yaşadık:))(yaklaşmamaları) şöyle düşün erkekler bu konuda inannn bizdende hassas çünkü onlar için yapamamak gibi bi düşünce oluyor ve bu onlar için çok gurur kırıcı...yani onlar kendi içinde böyle düşünüyorlar ve o inme olayıda ereksiyon problemii yani olabilirr ama bunu kendisi çok sorun ediyor olabilir( ve senle paylaşmaz bunu)) çünkü incitir bu konu onu...ve haliyle kaçar ilişkiden....üzülmee ergeç olacakk moralini bozmaa tatlım...

ALLAHIM RAZI olsunnn içime su serptin;((( kendimi okadar kötü hissediyordumki anlatamam ama bi ben değilmiştim ya giyinippppp hazırlanıyorum üstünü giy üşürsün diyo;( ben orta parmaktayım şimdi nasıl devam edicem peki;(

ahh kuzum rahatlamana sevindim gerçekten işe yarayabildiysem ne mutlu bana
işte antikalıkları tutuo ama çoğu insanda oldu bu ondan içini ferah tut sen olur mu ???
orta parmağın tamamını alabiliyormusun içine peki ?

Ben aslında bakamadım bile ama ilk işaret parmağımı sonrasındada orta parmağımın tamamını hemde bikaç kez aldım sonuna kadar hiçbirşey hissetmedim jelden dolayı (okeyin sıcaklık veren jelini aldım)ama şimdi nasıl devam ediyim bilmiyorum aparat hazırla deniyo ama onu bitürlü beceremiyorum anlamıyorum;(

tamam ben senin koçun olurum , tam destek benden sana
bak ben hiç parmak egzersizi yapmadım direk aparat denedim, kendine beyaz mumlardan edin ilk olarak 2 tane olsun , streçde vardır evinde zaten.
mumu streçle sar iyice sonra jelle ve parmak egzersizi yaptığın gibi bu sefer mumu dene inan çok kolay hele orta parmağı aldıysan mumda zorlanmıcaksın , nasıl yapabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…