- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.201
amin canim inşallah bende iyi gittigimi düşünüyorum yapacagımı biliyorum sadece zamanın uzaması beni yordu ama çok çalısıyorum eşim çok ama çok destek peki aparattan sonra hangi aşama gelecek
ya tek parmağım çok alışmış o kadar rahat giriyor ki..
iki parmak için de emla kullandım. rahatladı bayağı, belki de ben rahatladım çünkü etkisini yarım saatte falan gösteriyor ben hemen soktum. tam alamadım iki parmağımı ama 3 kez üst üste tek boğum aldım rahat bir şekilde. artık olsunnn çok sıkıldım
teşekkür ederim peki daha kolay olması için başka önerebileceyin şeyler varmı varsa anlatırsan yada bilen bir arkadaş anlatırsa çok sevinirim
slm arkadaşlar bende vajunusmusum çok üzgünüm okuyorum herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor lütfen biride bana yardımcı olsun lütfen
herkese selam. umarım tecrübeli arkadaşlar vardır. kasımda vajiyi yendiğim halde hala acı çekiyorum. bu normal mi??? iki günde bir birlikte oluyoruz diyemem aksıyor tabii. yani düzenli yapın sık sık yapın diyeceksiniz diye baştan söyledim yani sık ve düzenli yapmıyoruz :)) bu işi yoluna koymanın çaresi nedir?
ya ben iki parmakta zorlanıyorum, ondan hiç egzersiz yapasım gelmiyor. üstten ilerlemiyor hiççgevşetemiyorum kendimi. (((((((
merhaba; sizlere arkadaşlar, kardeş, abla, en iyi arakadaş ya da vb. nasıl hitap etmem konusunda bir yakıştırma bulamadım ama siz bunların hepsisiniz. Allah hepinizden razı olsun bana çok yardımcı oldunuz ben 2 yıllık evliyim ve sizin deneyimlerinizi paylaşmanız sayesinde 2 haftadır eşimle çok yol katettik. Bende herkese yardımcı olmak isterim fakat benim birazdaha deneyime ihtiyacım var özelden bu sorunu yenmiş tecrübeli bir arkadaş bana ulaşırsa çok sevinirim hepinizi çok seviyorum.
slm canım.acı demeyelim de yanma oluyor ama o da zamanla geçiyor.onun dışında akıntın falan varsa enfeksiyon ,mantar vs. yüzünden de canın acıyor olabilir.ama daha alışma sürecinde olduğundan normaldir bence.
herkese selam. umarım tecrübeli arkadaşlar vardır. kasımda vajiyi yendiğim halde hala acı çekiyorum. bu normal mi??? iki günde bir birlikte oluyoruz diyemem aksıyor tabii. yani düzenli yapın sık sık yapın diyeceksiniz diye baştan söyledim yani sık ve düzenli yapmıyoruz :)) bu işi yoluna koymanın çaresi nedir?
iyi ki burdaymışsın çok sevindim seni gördüğüme :) yani katlanılmayacak bir durum değil ama canım acıyor hala. git gel bazen yapabiliyoruz, bazen hiç gevşeyemiyorum yapamıyoruz. girişte hala kendimi kasıyorum elimde olmadan gün içinde kegele devam etmem lazım. ama kasımdan beri böyle olması normal mi???? olayın sonunda yaşamam gereken zevki yaşayamıyorum. alışma süreci ne kadar sürüyor ki...
kızlarr uyuyamadım hemen yazayım istedim.. çok şükür 10 cm ye kadar ilerledim.. aparatın 6 cm sine kadar girdi onu orada tutarak biraz evin içinde gezindim.. tabi baya zor oldu acıdı ama çıkarmadım..
öğlen 12 den akşam 6 ya kadar bununla uğraştım.. ileriye doğru itiyorum ama girmiyor yarın inşallah girer..
bilen varsa eğer birşey soracağım emlanın etkisi ne kadar sürüyor??
aynı sezonlarda yenmiş biri olarak yazıyorummmmm ki inannn bu yanmalardan dolayı doktora bile gittim çocukda düşünyoz diye ve doktorrra vajiliydim yeni yendim 1 ay oldu dediğimde bakmadı bile alttan ultrasonla üstten baktıı.... neden bakmadınız herkes illa bir bakar alttan dediğimde yok gerek yok en az 6 aylık cinsel ilişki hayatınız olmalıki daha rahat hissedebilesiniz kendinizi dedi... bu yüzden kasılmayın diye bakmıyorum şimdilik dedi... yanma hissi eğer virüsal enfeksiyon ve üşütme değilseeee sadece alışmadan dır dedi... çünkü benimkisi yaparken ve akabinde yanıyordu yok eğer sonrasında yatıp kalktın hala yanıyorsaaa o zaman enfeksiyondan olabilirmiş benimki yapma aşamasında ve akabinde olyor... henüz normalmiş.... ha bide yaparken yanma ve çiş hissi olması buda orgazma yaklaşma anıymış normalmiş....
canım ben emla kullanmadım sana bu konuda yardımcı olamıcam ama aparat konusunda çok iyisin 10 cm i rahat rahat alabildiğin ve kendini hazır hissettiğin anda penis denemelerine geçebilirsin :)) birazının girip kalanın girmemesinin sebebi kendini sıkıyor olman canım sana kendini sıkıyormuş gibi gelmez ama bak o durumda yani aparat içindeyken bi dinle kendini ne durumdasın ondan sonra hani yoruluruzda bir huuuuuuuuuu diye nefes veririz ya dışarı öyle yap ve sal kendini sonra aparatı popoya doğru yönledir bak nasıl da kolayyca gitcek bende yaşadım bunu bildiğim için bu kadar emin yazıyorum. bi de hangi pozisyonda deniyosun bilmiyorum ama sırtını duvara, koltuğa ya da yatak başlığına :)) nereye istersen yasla azcık poponu kaydır ve aparatı öyle almaya çalış bak nasıl yağ gibi gidiyo:) tabi bu kişiden kişiye değişir sen hangi pozisyonda rahat ediyorsan öyle dene canım
selam bacım emla dan medet ummuş biri olup emla alarak cinsel ilişki deneyimi yaşamı çabalamış biri olarakkkkkkkkk sakın sakın sakınnnnnn diyorum uzak dur... 1 tüpü denedim diğerleri kaldı haa keşke ulaşılabilir olsanda versemde denesen o zaman o acıyı yanmayı anlardın...uyuşturucak güya o bölgemi yaktı tutuşturduuuu... ben onunla yenemedim burası egzersizler vs... sayesinde kendimce yendimmm hala emla duruyorrr ama lazere gidince kullancammmm o bölgemin dış kısımalrındaaa....bana emla deme yani
sadece emlamı neler yaptım neler yenmek için burda onları yazmıyorum kimseleri yanlış yönlendirmek istemediğim için... hadiii kalın sağlıcaklaaa
hastaydım kaç gündür. bir süredir de aramız bozuktu. ondan önce de yılbaşında falan evde yoktuk. :))) yani epeydir beraber olmamıştık :) enfeksiyona ihtimal vermiyorum çünkü başka hiçbir enfeksiyon belirtisi yok. sadece giriş anında yanma var, ilerlediğinde acıya dönüşüyor. daha çıkmamışken de geçiyor. (çok açık oldu ama alıştım burda rahatlığa). doktor normal dedi yani öyle mi. iyi bari çok teşekkür ederim. düzene girmeli diye düşünmüştüm de endişelendim neden diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?