- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.141
bende yazımı renklı ypmak ıstıyorum yasevindim canım senin adına.zamanla düzelir herşey bir anda çok ii olacak değilya.
bende yazımı renklı ypmak ıstıyorum ya
beray göstermişti bizede dur nasıl yaptım bakayım sana söyleyeyim
bulamadım canım beray eski sayfalarda yazmıştı nasıl olduğunu hatırlayamadım ben
hadii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söyleeeeeeeeeeeeeeee :) :) :)
buldum buldum bak şimdi kullanıcı kontrol paneline tıkla ordan seçenekleri düzenleye tıkla.aşağı inince çeşitli seçenekler var orda mesaj editörü var ordan gelişmiş düzenleyici yazısını işaretle ve değişiklikleri kaydet de
tamam btnm denıcem şimdiii
bulamadınmı tekrar anlatayım istersen[/QUOTE]
saol canım yaptım ama sürekli her yazdgmda bu degişyo tekrar yapıyom
bulamadınmı tekrar anlatayım istersen
saol canım yaptım ama sürekli her yazdgmda bu degişyo tekrar yapıyom
bende öle sünnet olmuş gibi geziyodum hatta eşime gel deneyelim dedim sünnetlik çocuk gibi yürüyerek odaya gidiyorum eşim arkamdan geliyodu yaptıktan sonra dioki odaya giderken sanki yaşlı bi teyze çağırıyo gibi hissettim dio birde başımda yazma vardı üzerimede eşimin hırkasını giymiştim düşünün artık gerisini
Berayyyyyyy artıkkkkk kimsecikler yokkkkk bıraktınızmııı biziiiii;((((
kızlar ben geldim çalıştım da geldim
saat 12 de başladım önce 1 saat boyunca parmak egzersizi yaptım.. küçük parmaktan başladım en son orta parmak ve sonra iki parmak veeee 3 parmak..D
saat 13.30 dan beri de aparatla uğraşıyorum önce 8cm sonra 9 cm yi denedim...oldu çok şükür..(hatta 9 cmlikle birlikte evin içinde gezindim bile
artık 10 cm ye geçeyim mi ne dersiniz?????
Berayyyyyyy artıkkkkk kimsecikler yokkkkk bıraktınızmııı biziiiii;((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?