- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.141
ahahahaha koptummmmgülerken fırladı demen mahvetti beni
sorma canım ya,eşimle komedi filmi izliyorduk,ben iç çamaşırımı giymeyi akıl edemedim.o an bir yerde koptuk,tabi mum pıt diye birazcık fırlayıverdi dışarı.ama en komiği mumla uyuyakalmamdı,insan hiç mi rahatsız olmaz ama yorgunluktan ağzım açık içimde mum uyumuşum 2 saat kadar
şimdi mesela bugün kalem alıyım ve iyice selpar dolayım ve jelatin sarıyim peki kalıngı boyu nasıl olmalı. ayrıca bişey diycem sanki çıkarken etimide sürükleyip çıkıyor girerkende gelgit yapamıyorumki milim milim offf aslında koca salatalık koydum yaptım başardım ama gelgelelim ertesi gün yine takıldım 1 kez yapabildim .ve oda agrılı.ben de çok çektim artık ölüm olsada başarmam lazım.yani pratik yapmam lazım. ama agrı ve ıkınmaylamı heop olcak eşimledemi hep ıkıncam ooffff beni bitirdi bu illet
valla tebrikler bacımmmm bizimki bir bulaşık dizdi tencereler düz konumda keza tabaklarda öyle sonra açtık boşalt dedimm açtı bu makine temiz yıkamıyor demeleri haa çamaşırı as bari dedim odaya kurmuş askıyı ve bizimki yatay konumda sen tut as dedim ya çamaşırları kovayla dök ee kurur bişey olmaz demeleri uffffffffff bu sıkıcı durumlar eğitilemiyorrr yahuuu yoksa sabırlıyımdır bu noktalardaaaa neyse sen taktikleri ver yine bacım
yok canım ne taktiği eminim burdaki çoğu kişini eşi böyledir.bence senin eşin ona yaptıracaksın die korkudan beceriksiz gösteriyo kendini
ben eşimin yaptığını bildiğim için yani beni kandıramaz öğrenciykende yapıyodu sonuçtaya tabi zorla yapmıyo beni sevdiği için yapıyo
aparatla çalışan arkadaşlarım; aparatla biraz gitgel yaptıktan sonra içinizde bekletin,bu sırada tv izleyin,müzik dinleyin,gevşeyin orayı düşünmemeye çalışın.cm atlamada ciddi faydası oluyor.kendimden örnek verecek olursam 4 saatte 7 cmden 10 cme bu şekilde geçtim.2 boy mum ayarladım.7yi çıkartınca 8e geçmek çok kolay oldu.iç çamaşırınızı giymeyi de unutmayın yoksa pıt diye çıkıveriyormumla olan anılarım canladı yaaa iç çamaşırı giymeden beklettiğim bir gün gülerken dışarı fırladığı da oldu,yorgunluktan mum içimde uyuya kaldığım da...,mumla yürüycem derken sünnet olmuş çocukları gibipaytak paytak yürüyüp ev işi yaptığım da ....neler neler
canım aslında bence en güzeli beyaz mum al 2 adet.örneğin birini 6cm ayarla diğeri 7cm olsun.önce 6cmle çalış rahat ettiğinde hemen onu çıkartıp 7 cmi yolla içeri.salatalık olduğuna görebence durumun gayet iyi.beyaz mumun çevresi 5cm,önce onunla çalış(prezervatif kullanmayı unutma)onunla gitgeller yap eğer sorun yoksa diğer muma geç.mumun çevresini kağıt havlu,peçeteyla kalınlaştırıp streçle sabitle,sonra tekrar prezervatife geçir bol jel kullan.ilk başlarda alışana kadar yanma oluyor,zamanla azalıyor ve geçiyor.burada kendini sıkmazdan canın yanmaz hatta içinde olduğunu bile hissetmezsin.umudunu yitirme kurtulacaksın bu illetten.
evet ben de onu soracaktım bugün,care1den haber alan yok mu?
yok yok kızz çıktımda koştum geldım sorunsuzzz guzel geçti sadece 2 kere git gel yapabldık :)
bende yazımı renklı ypmak ıstıyorum yasevindim canım senin adına.zamanla düzelir herşey bir anda çok ii olacak değilya.
bende yazımı renklı ypmak ıstıyorum ya
beray göstermişti bizede dur nasıl yaptım bakayım sana söyleyeyim
bulamadım canım beray eski sayfalarda yazmıştı nasıl olduğunu hatırlayamadım ben
hadii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söyleeeeeeeeeeeeeeee :) :) :)
buldum buldum bak şimdi kullanıcı kontrol paneline tıkla ordan seçenekleri düzenleye tıkla.aşağı inince çeşitli seçenekler var orda mesaj editörü var ordan gelişmiş düzenleyici yazısını işaretle ve değişiklikleri kaydet de
tamam btnm denıcem şimdiii
bulamadınmı tekrar anlatayım istersen[/QUOTE]
saol canım yaptım ama sürekli her yazdgmda bu degişyo tekrar yapıyom
bulamadınmı tekrar anlatayım istersen
saol canım yaptım ama sürekli her yazdgmda bu degişyo tekrar yapıyom
bende öle sünnet olmuş gibi geziyodum hatta eşime gel deneyelim dedim sünnetlik çocuk gibi yürüyerek odaya gidiyorum eşim arkamdan geliyodu yaptıktan sonra dioki odaya giderken sanki yaşlı bi teyze çağırıyo gibi hissettim dio birde başımda yazma vardı üzerimede eşimin hırkasını giymiştim düşünün artık gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?