Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahahahaha koptummmm gülerken fırladı demen mahvetti beni

sorma canım ya,eşimle komedi filmi izliyorduk,ben iç çamaşırımı giymeyi akıl edemedim.o an bir yerde koptuk,tabi mum pıt diye birazcık fırlayıverdi dışarı.ama en komiği mumla uyuyakalmamdı,insan hiç mi rahatsız olmaz ama yorgunluktan ağzım açık içimde mum uyumuşum 2 saat kadar

bunu bende denicem içime aparat koyup öyle gezinmeyi çok merak ediyorum nasıl bişiymiş bu

canım aslında bence en güzeli beyaz mum al 2 adet.örneğin birini 6cm ayarla diğeri 7cm olsun.önce 6cmle çalış rahat ettiğinde hemen onu çıkartıp 7 cmi yolla içeri.salatalık olduğuna görebence durumun gayet iyi.beyaz mumun çevresi 5cm,önce onunla çalış(prezervatif kullanmayı unutma)onunla gitgeller yap eğer sorun yoksa diğer muma geç.mumun çevresini kağıt havlu,peçeteyla kalınlaştırıp streçle sabitle,sonra tekrar prezervatife geçir bol jel kullan.ilk başlarda alışana kadar yanma oluyor,zamanla azalıyor ve geçiyor.burada kendini sıkmazdan canın yanmaz hatta içinde olduğunu bile hissetmezsin.umudunu yitirme kurtulacaksın bu illetten.

bende öle sünnet olmuş gibi geziyodumhatta eşime gel deneyelim dedim sünnetlik çocuk gibi yürüyerek odaya gidiyorum eşim arkamdan geliyodu yaptıktan sonra dioki odaya giderken sanki yaşlı bi teyze çağırıyo gibi hissettim diobirde başımda yazma vardı üzerimede eşimin hırkasını giymiştim düşünün artık gerisini

inşallah ben ne umutsuzlukar yaşadım ama artık umudum var başardıktan sonra bende burda yazıcam destek vericem bunun bizim hayatımızı mahfetmesine izin vermeyelim. bugün deniycem yarın tekrar yazıcam

hadii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söyleeeeeeeeeeeeeeee :) :) :)

buldum buldum bak şimdi kullanıcı kontrol paneline tıkla ordan seçenekleri düzenleye tıkla.aşağı inince çeşitli seçenekler var orda mesaj editörü var ordan gelişmiş düzenleyici yazısını işaretle ve değişiklikleri kaydet de

delüüüü ahahaha bugün çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…