Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl bi mum alim? Şu büyük olanmı beyaz mum;(ayrıca çokkkkgteşekkür ederimmmm

Nasıl bi mum alim? Şu büyük olanmı beyaz mum;(ayrıca çokkkkgteşekkür ederimmmm

rica ederim , evet o büyük beyaz mumlardan bir parmak kalınlığında falan oluyorlar , dediğim gibi hazırla jelle ve o mumla dene zaten ilk denemede yaparsın inanıyorum sana, tıkandığın yerde nefes egzersizi yap rahatla ve ittir

Doğumgünü mumu olucak dimi? Birde yarın yaperyapmaz yazıcam mutlaka çok öpüyorum tekrar teşekkür ediyorum))

Doğumgünü mumu olucak dimi? Birde yarın yaperyapmaz yazıcam mutlaka çok öpüyorum tekrar teşekkür ediyorum))

yok yok doğum günü mumu değil hani eskilerde kullanırdık bakkalardan alırdık ya elektrikler kesildiğinde kullanmak içn biraz kalın beyaz büyük mum onlardan canım .
Rica ederim bekliyorum haberlerini

canım benim ya çok üzüldümm sakın bozma moralini tamamı bak ilk evlendiğimde yapamazsak bile eşim dibimdeydi ama şimdi artık birbirimize yakınlaşmamız denemelerimiz haftada 1 e düştü erkekleride anlamak lazım olmayacak düşüncesiyle birşey hissedemiyorlar zamanla kolay değil ne olur üzülme herşey yoluna girecek sen üstüne gitme ve bu işi başarmaya bak çünkü sana yanaştığı zaman bu iş artık olmalıki onunda morali yerine gelsin senindee herşey düzelicek inşallah rahat bırak eşini kafana takma hazır olduğun vakit güzel geceliklerini giy öyle yat yatağa tatlı ve sevimli ol bu işten bahsetmeden sev öp eşini sarıl sıcaklığını hisset ama ileriye götürme belliki oda iyi değil düzelicek normal bunlar canım benim...

canım pes etmek yokkkkkktv karşısında yap film izle oraya odaklanma.olacak inş bi şekile

ya tek parmağım çok alışmış o kadar rahat giriyor ki..
iki parmak için de emla kullandım. rahatladı bayağı, belki de ben rahatladım çünkü etkisini yarım saatte falan gösteriyor ben hemen soktum. tam alamadım iki parmağımı ama 3 kez üst üste tek boğum aldım rahat bir şekilde. artık olsunnn çok sıkıldım

kızlarr uyuyamadım hemen yazayım istedim.. çok şükür 10 cm ye kadar ilerledim.. aparatın 6 cm sine kadar girdi onu orada tutarak biraz evin içinde gezindim.. tabi baya zor oldu acıdı ama çıkarmadım..
öğlen 12 den akşam 6 ya kadar bununla uğraştım.. ileriye doğru itiyorum ama girmiyor yarın inşallah girer..
bilen varsa eğer birşey soracağım emlanın etkisi ne kadar sürüyor??

süpersin bravo sanakendini zorlayıp canını acıtmana gerek yok uzandığın yerde öyle bekleyebilirsin,iyice rahat etmeden hareket etme canım.emlanın uyuşturması biraz geç oluyor ama etkisi uzun süre,onun yerine anestol kullan bence daha çabuk uyuşturuyor ve fiyat olarak emladan çok çok ucuz

slm arkadaşlar bende vajunusmusum çok üzgünüm okuyorum herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor lütfen biride bana yardımcı olsun lütfen

merhaba canım hoşgeldin.kendinden biraz behsedebilir misin?jinekoloğa muayne oldun mu?ne kadar süredir evlisiniz?daha önce bununla ilgili egzersiz yaptın mı?kısacası ne durumdasın anlatırsan ona göre daha iyi yardımcı oluruz.

bana cevap verdigin için gerçekten teşekkür ederim hiç jınokolojık muayene olmadım 8 aylık evligim egzersiz yapıyorum 2 parmak girebiliyorum kegel egzersizlerine basladım durum bu kısacası

bana cevap verdigin için gerçekten teşekkür ederim hiç jınokolojık muayene olmadım 8 aylık evligim egzersiz yapıyorum 2 parmak girebiliyorum kegel egzersizlerine basladım durum bu kısacası

rica ederim canım ne demek.egzersize başladığına göre bence en zor olan aşamayı geçmişsin tebrikler.bundan sonraki aşamalar parmak ya da aparat kalınlaşarak gidiyor biliyorsundur.peki takıldığın ya da zorlandığın bir şey var mı?bu aşamada moral çok önemli,başaracağına inanmalısın,pes etmemelisin.forumda geldiğin aşamaları bizlerle paylaşırsan bu şekilde kısa sürede kurtulacağını düşünüyorum.sen zaten iyi gidiyorsun bundan sonrası daha kolay olacak

amin canim inşallah bende iyi gittigimi düşünüyorum yapacagımı biliyorum sadece zamanın uzaması beni yordu ama çok çalısıyorum eşim çok ama çok destek peki aparattan sonra hangi aşama gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…