Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım pes etmek yokkkkkktv karşısında yap film izle oraya odaklanma.olacak inş bi şekile

ya tek parmağım çok alışmış o kadar rahat giriyor ki..
iki parmak için de emla kullandım. rahatladı bayağı, belki de ben rahatladım çünkü etkisini yarım saatte falan gösteriyor ben hemen soktum. tam alamadım iki parmağımı ama 3 kez üst üste tek boğum aldım rahat bir şekilde. artık olsunnn çok sıkıldım

kızlarr uyuyamadım hemen yazayım istedim.. çok şükür 10 cm ye kadar ilerledim.. aparatın 6 cm sine kadar girdi onu orada tutarak biraz evin içinde gezindim.. tabi baya zor oldu acıdı ama çıkarmadım..
öğlen 12 den akşam 6 ya kadar bununla uğraştım.. ileriye doğru itiyorum ama girmiyor yarın inşallah girer..
bilen varsa eğer birşey soracağım emlanın etkisi ne kadar sürüyor??

süpersin bravo sanakendini zorlayıp canını acıtmana gerek yok uzandığın yerde öyle bekleyebilirsin,iyice rahat etmeden hareket etme canım.emlanın uyuşturması biraz geç oluyor ama etkisi uzun süre,onun yerine anestol kullan bence daha çabuk uyuşturuyor ve fiyat olarak emladan çok çok ucuz

slm arkadaşlar bende vajunusmusum çok üzgünüm okuyorum herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor lütfen biride bana yardımcı olsun lütfen

merhaba canım hoşgeldin.kendinden biraz behsedebilir misin?jinekoloğa muayne oldun mu?ne kadar süredir evlisiniz?daha önce bununla ilgili egzersiz yaptın mı?kısacası ne durumdasın anlatırsan ona göre daha iyi yardımcı oluruz.

bana cevap verdigin için gerçekten teşekkür ederim hiç jınokolojık muayene olmadım 8 aylık evligim egzersiz yapıyorum 2 parmak girebiliyorum kegel egzersizlerine basladım durum bu kısacası

bana cevap verdigin için gerçekten teşekkür ederim hiç jınokolojık muayene olmadım 8 aylık evligim egzersiz yapıyorum 2 parmak girebiliyorum kegel egzersizlerine basladım durum bu kısacası

rica ederim canım ne demek.egzersize başladığına göre bence en zor olan aşamayı geçmişsin tebrikler.bundan sonraki aşamalar parmak ya da aparat kalınlaşarak gidiyor biliyorsundur.peki takıldığın ya da zorlandığın bir şey var mı?bu aşamada moral çok önemli,başaracağına inanmalısın,pes etmemelisin.forumda geldiğin aşamaları bizlerle paylaşırsan bu şekilde kısa sürede kurtulacağını düşünüyorum.sen zaten iyi gidiyorsun bundan sonrası daha kolay olacak

amin canim inşallah bende iyi gittigimi düşünüyorum yapacagımı biliyorum sadece zamanın uzaması beni yordu ama çok çalısıyorum eşim çok ama çok destek peki aparattan sonra hangi aşama gelecek

amin canim inşallah bende iyi gittigimi düşünüyorum yapacagımı biliyorum sadece zamanın uzaması beni yordu ama çok çalısıyorum eşim çok ama çok destek peki aparattan sonra hangi aşama gelecek

sen parmak çalışıyorsun sanırım 2 parmak tam olduktan sonra 3 parmağa geçiliyor,ben parmakla yapamadım mumla çalıştım seni de yanlış yönlendirmek istmeme ama bildiğim kadarıyla böyle.aparat çalışabilirsen içinde bekletmen açısından daha kolay ve faydalı.parmak çalıştıktan sonra mumdan aparat yapıp içinde bekletebilirsin.nasıl çalışacağın sana kalmış nasıl rahatsan öyle devam et

canım olur öyle şeyler bigün hepsini alırsın başka bigün zorlanırsın.bu senin kendini kasmamanla ilgili rahat ol girebileceğine inan

teşekkür ederim peki daha kolay olması için başka önerebileceyin şeyler varmı varsa anlatırsan yada bilen bir arkadaş anlatırsa çok sevinirim

daha kolay ve daha hızlı bişey bana göre aparat.dün de yazmıştım kendimden örnek verecek olursam 4 saatlik çalışmayla 7 cmden 10 cme geçtim.nacizane tavsiyem kendine 2 adet beyaz bakkal mumlarından al.önce mumun( çevresi 5cm oluyor) birine sadece prezervatif geçirerek çalış,ileri geri hareketler yap 10 dak .kadar içinde beklet.diğer mumun etrafını da kağıt havluyla sarıp streçle sabitle o mumun çevresi de 6 cm olsun.5cmi cıkarttıktan hemen sonra 6 cmle çalış onu da içinde beklet.ben örnek için 5-6 cmden bahsettim sen 2 parmak yapabildiğine göre çevresi daha kalın olabilir.(7-8 cm gibi)onu kendin rahat çalışabilceğin şekilde ayarla ve bu şekilde peçetelerle sararak kalınlaştır.mumun biri çalıştığın ölçü diğeri bir üst ölçü olsun.ve içinde beklet arada bir git geller yaparak hareket ettir ki iyice esnesin.aparatla rahat çalışana kadar bir üst aşamaya geçme.

slm arkadaşlar bende vajunusmusum çok üzgünüm okuyorum herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor lütfen biride bana yardımcı olsun lütfen

hoşgeldin bacım 8 aylık evliyim demişin inşlh 9. ayda halletmiş olursun athela baya yazmış bencede egzersize ve kararlı duruşa devam et... parmak egzersizi ile ilerliyorsun ya daha hızlı olması için mumları al ve bir kat kağıt havlu sar streçle 2 kat havlu sar diğerne derken diğerine 3 kat vs... kalınlığı artırarak giden aparatlar yapp.. ha mum yoksa bence yine durma allık fırçası kalem vs..ile başla canım... prezervativ al kullan bunlarda sonraaa jel şart.... sen aşamalarnı yaz her daim cvblarını alırsın bacımmm... erkenden kendini tespit edip kabullenmiş aşamalara başlamışın yaaaa kesinlikle ocak gelini olabilirsin.....

herkese selam. umarım tecrübeli arkadaşlar vardır. kasımda vajiyi yendiğim halde hala acı çekiyorum. bu normal mi??? iki günde bir birlikte oluyoruz diyemem aksıyor tabii. yani düzenli yapın sık sık yapın diyeceksiniz diye baştan söyledim yani sık ve düzenli yapmıyoruz :)) bu işi yoluna koymanın çaresi nedir?

merhaba; sizlere arkadaşlar, kardeş, abla, en iyi arakadaş ya da vb. nasıl hitap etmem konusunda bir yakıştırma bulamadım ama siz bunların hepsisiniz. Allah hepinizden razı olsun bana çok yardımcı oldunuz ben 2 yıllık evliyim ve sizin deneyimlerinizi paylaşmanız sayesinde 2 haftadır eşimle çok yol katettik. Bende herkese yardımcı olmak isterim fakat benim birazdaha deneyime ihtiyacım var özelden bu sorunu yenmiş tecrübeli bir arkadaş bana ulaşırsa çok sevinirim hepinizi çok seviyorum.

slm canım.acı demeyelim de yanma oluyor ama o da zamanla geçiyor.onun dışında akıntın falan varsa enfeksiyon ,mantar vs. yüzünden de canın acıyor olabilir.ama daha alışma sürecinde olduğundan normaldir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…