- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.181
Nasıl bi mum alim? Şu büyük olanmı beyaz mum;(ayrıca çokkkkgteşekkür ederimmmmtamam ben senin koçun olurum , tam destek benden sana
bak ben hiç parmak egzersizi yapmadım direk aparat denedim, kendine beyaz mumlardan edin ilk olarak 2 tane olsun , streçde vardır evinde zaten.
mumu streçle sar iyice sonra jelle ve parmak egzersizi yaptığın gibi bu sefer mumu dene inan çok kolay hele orta parmağı aldıysan mumda zorlanmıcaksın , nasıl yapabilir misin?
Nasıl bi mum alim? Şu büyük olanmı beyaz mum;(ayrıca çokkkkgteşekkür ederimmmm
Doğumgünü mumu olucak dimi? Birde yarın yaperyapmaz yazıcam mutlaka çok öpüyorum tekrar teşekkür ediyorumrica ederim , evet o büyük beyaz mumlardan bir parmak kalınlığında falan oluyorlar , dediğim gibi hazırla jelle ve o mumla dene zaten ilk denemede yaparsın inanıyorum sana, tıkandığın yerde nefes egzersizi yap rahatla ve ittir
Doğumgünü mumu olucak dimi? Birde yarın yaperyapmaz yazıcam mutlaka çok öpüyorum tekrar teşekkür ediyorum))
Tmm ALLAHIMINDA izniyle yarın güzel haberlerle gelicemyok yok doğum günü mumu değil hani eskilerde kullanırdık bakkalardan alırdık ya elektrikler kesildiğinde kullanmak içn biraz kalın beyaz büyük mum onlardan canım .
Rica ederim bekliyorum haberlerini
ALLAHIM RAZI olsunnn içime su serptin;((( kendimi okadar kötü hissediyordumki anlatamam ama bi ben değilmiştim ya giyinippppp hazırlanıyorum üstünü giy üşürsün diyo;( ben orta parmaktayım şimdi nasıl devam edicem peki;(
slm kızlar nasılsınız
a.s canım iyiz oturuyoruz herzamanki gibi hoşgeldin sen nasılsın
ya ben iki parmakta zorlanıyorum, ondan hiç egzersiz yapasım gelmiyor. üstten ilerlemiyor hiççgevşetemiyorum kendimi. (((((((
canım pes etmek yokkkkkktv karşısında yap film izle oraya odaklanma.olacak inş bi şekile
kızlarr uyuyamadım hemen yazayım istedim.. çok şükür 10 cm ye kadar ilerledim.. aparatın 6 cm sine kadar girdi onu orada tutarak biraz evin içinde gezindim.. tabi baya zor oldu acıdı ama çıkarmadım..
öğlen 12 den akşam 6 ya kadar bununla uğraştım.. ileriye doğru itiyorum ama girmiyor yarın inşallah girer..
bilen varsa eğer birşey soracağım emlanın etkisi ne kadar sürüyor??
slm arkadaşlar bende vajunusmusum çok üzgünüm okuyorum herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor lütfen biride bana yardımcı olsun lütfen
bana cevap verdigin için gerçekten teşekkür ederim hiç jınokolojık muayene olmadım 8 aylık evligim egzersiz yapıyorum 2 parmak girebiliyorum kegel egzersizlerine basladım durum bu kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?