- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.361
kızlarr merhabalarr..yazmıyorum ama hala takipteyim..bişiy sorcamm ben eşimin iki parmağğını alıyorum henüz 10 cm varmıdır oo..bu akşam bi eş denemesi yapmak istiyorum bakalım :2::2:
benım kocanın dogum gunu olcak varya ben neler yaparım neler alırım evı suslerım muzıklı los bı ısıkta ymek yerım dans ederım ben cok romantık oldum son gunlerde ya cokda duygusalım ne oluyo bana ya aglıycam sımdı
kızlarr merhabalarr..yazmıyorum ama hala takipteyim..bişiy sorcamm ben eşimin iki parmağğını alıyorum henüz 10 cm varmıdır oo..bu akşam bi eş denemesi yapmak istiyorum bakalım :2::2:
evet bacım ben zaten yıllardır bağımlısıyımburası bağımlılık yapıyor di mi yaişe gelir gelmez hemen buraya bakıyorum benim de çıkmam lazım ama ben de senin gibi takıldım kaldım.ortam iyi ya gidesim gelmiyor
hobby85 al bakalım eminim 2.seferde halledersin sıkıntınıtamam canım nette gördüm alacağım inşallah teşekkürler.. bende gideyim de çalışayım biraz kızlar yazarım gelişmeleri
hoşgeldin bacımmmmmmmkızlar ben geldım
ilahi ayberk ece evvelki gün de dedim komik kız senikız ayberk erkek ismi ece de barievet ben reglim heves yaptım bu hamilelik takvimine o yüzden, bide başka bi topikte arkadaş da benim gibi heves için yapmıştı şimdi hamiş totem yaparız belki diye yaptım züğürt tesellisi gibi bişey benimki de
manevi olması şartmı bacımmmm benim için yani bizim adamaaaa yemek yemek yemek ..... bugun mesela çiğ köfte yapacamkızlar bugun eşimin doğum gunu ve ben ona manevi olark bşy yapmak ıstyrum ne yapablrm kızlar yardım edın bana:26:
wawwwwwwwwwwwww wawwwwwwwwwww wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwburdaki arkadaşların dedigini yaptım halen sokktayım mum 10 cm kadar girdi hiç acı falan hissetmedim çok rahattım inanamıyorum
benım kocanın dogum gunu olcak varya ben neler yaparım neler alırım evı suslerım muzıklı los bı ısıkta ymek yerım dans ederım ben cok romantık oldum son gunlerde ya cokda duygusalım ne oluyo bana ya aglıycam sımdı
bu arada beni buraya davet eden ilgilenen elab isimli arkadaşa çok teşekkür ederim
duygusallık bebege zarar vermez demı cunku hıssedıyor ya herseyı ben gulmeye calısıyorum
hamıleyım evet kocamın dogum gunu gelsın bende kutluycam ıns bebegımızle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?