Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uzunlugu 10 cm kalınlıgında 5-6 falan ama olsun canım genede çok mutluyum ben hergün yazıcam lütfen bana yardım etmeye devam edin allahım iyiyki sizi bulmuşum

kızlar bugun yardımıza ıhtıcm vr bgn eşilmn doğum gunu ve ben ona kendı ellermle bi hedye hazırlamk ıstyrm sızce ne yapablrm

bence biisürü balon al onları şişir ve hepsinin içine seni seviyorum çünkü... yazılı kağıtlar koy.ve odanızı böyle doldur.eşin böyle renk renk bisürü balonu görünce hoşuna gidecek ve eline bi iğne ver tek tek patlatsın ve içindeki notları okusun ben yaptım çok hoşuna gitmişti

içokkkkkkkkkkkkk güzelll bişeyyy bu peki başka bi fikrın varmı yoksaa küserim he

peki eş denemelerini nasıl yapmalıyım onuda anlatırmısınız arkadaşlar

canım ben nasıl yendiğimi anlatayım.yüzüm eşime dönük çok yorulduğum için dizlerimin altına inca yastık koydum.eşime aynayı tutturdum ve deliği öle daha rahat buldum.yavaşça oturdum.popoya doğru ittirdim ve yarısından sonra bıraktım kendiliğinden kaydı girdi

guzelce suslen nevresım takımlarını degırtr canlı renkler olsun hosuna gıder kulagına senı sevyorum de bıraz romantık bı muzık hos bı yemek veya sevdıgı bı sey yap cokmu romantık oldu bunun sonu yataga gıderrr yanlıs anlamayın da sakın

Son düzenleme:
uzunlugu 10 cm kalınlıgında 5-6 falan ama olsun canım genede çok mutluyum ben hergün yazıcam lütfen bana yardım etmeye devam edin allahım iyiyki sizi bulmuşum

olsun canım bu da çok iyi.bundan sonra mumu kalınlaştırarak devam edeceksin.içinde bekletirsen bir sonraki aparatta daha rahat edersin.aklına takılan bişey olursa biz burdayız.yaptıklarını bızımle paylaşmaya çalış

canım o zaman iş degisti 10 cm deyince ben kalılığı 10cm sandım. ama olsun bu da çok ilyi aynı sekilde rahat alana dek devam et ve yavaş yavaş kalınlaştır. 10 cm rahat aldığında eş denemesine geçersin

kızlarr merhabalarr..yazmıyorum ama hala takipteyim..bişiy sorcamm ben eşimin iki parmağğını alıyorum henüz 10 cm varmıdır oo..bu akşam bi eş denemesi yapmak istiyorum bakalım :2::2:

off kızlarrrrrrrr yadım ble etmıyosnz küstüm hııhhhhhhhhh

kalp şeklinde pasta ve sevdiği yemekleri yapabilirsin.ne de olsa erkeğin kalbine giden yol midesinde geçer.ayrıca doğum günü için fotoğraflarınızdan oluşan slayt hazırlayabilirsin.evin çeşitli yerlerine notlar bırakabilirsin.zamanın olsaydı atkı falan ör diyecektim ama artık çok geç:)ama baş başa romantik bir ortam bir erkek için yeterli olacaktır,onlar bizim kadar detaycı değil sonuçta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…