- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.341
kızlar bugun yardımıza ıhtıcm vr bgn eşilmn doğum gunu ve ben ona kendı ellermle bi hedye hazırlamk ıstyrm sızce ne yapablrm
kızlar bugun yardımıza ıhtıcm vr bgn eşilmn doğum gunu ve ben ona kendı ellermle bi hedye hazırlamk ıstyrm sızce ne yapablrm
uzunlugu 10 cm kalınlıgında 5-6 falan ama olsun canım genede çok mutluyum ben hergün yazıcam lütfen bana yardım etmeye devam edin allahım iyiyki sizi bulmuşum
off kızlarrrrrrrr yadım ble etmıyosnz küstüm hııhhhhhhhhh
içokkkkkkkkkkkkk güzelll bişeyyy bu peki başka bi fikrın varmı yoksaa küserim hebence biisürü balon al onları şişir ve hepsinin içine seni seviyorum çünkü... yazılı kağıtlar koy.ve odanızı böyle doldur.eşin böyle renk renk bisürü balonu görünce hoşuna gidecek ve eline bi iğne ver tek tek patlatsın ve içindeki notları okusun ben yaptım çok hoşuna gitmişti
hadii bakalım bi dşünnnnnnnnnnnnnn canımmm:18:dışarı çıkıp bişey alamıyosan bir pasta yap kendi ellerinle sonra güzel giyin süslen o içerdeyken pasta elinde gir başka ne olabilir bir düşneyim
peki eş denemelerini nasıl yapmalıyım onuda anlatırmısınız arkadaşlar
içokkkkkkkkkkkkk güzelll bişeyyy bu peki başka bi fikrın varmı yoksaa küserim he
hadii bakalım bi dşünnnnnnnnnnnnnn canımmm:18:
guzelce suslen nevresım takımlarını degırtr canlı renkler olsun hosuna gıder kulagına senı sevyorum de bıraz romantık bı muzık hos bı yemek veya sevdıgı bı sey yap cokmu romantık oldu bunun sonu yataga gıderrr yanlıs anlamayın da sakın
uzunlugu 10 cm kalınlıgında 5-6 falan ama olsun canım genede çok mutluyum ben hergün yazıcam lütfen bana yardım etmeye devam edin allahım iyiyki sizi bulmuşum
dışarı çıkamam diyosan aynı şeyi bi kavanozada yapabilirsin yani kavanozu süslersin içine yine o notlardan koyarsındüşüneyim aklıma başka bişi gelirse yine yazarım
off kızlarrrrrrrr yadım ble etmıyosnz küstüm hııhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?