Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mına13 eger durumun cok agır degılse kendınde yenebılırsın fızıksel bı sorun varmı hıc muayene oldunmu ıns yardım ederız bır oluruz senın ıcın bu sıtedekı arkadasların cok yardımı oluyor hemen yenıyorsun

ben 2aylık hamıleyım ama takvıme koymayı beceremedım koymasam da olur ayberk hamıle degılmıymıs bunun sakası olmaz

ayberk ece heveslenmiş o takvime koymuş çok hoşşş yaaaa bende heveslenyorum koysammı ne etsemm... ha bide totem yapmış biri koymuş takvimi hamile kalmış ayberkecede öyle yapyor o da hamil kalırsaaaa bende yaamcammm diyiö

nasılsın neden yazmıyosun

ölü gibiyim sanırım grip olucam :) vucudum bitkin kolumu kaldıramıyorum ay bu halimle yapsam olur heralde bedenimi oynatamıyorum birde başım ağrıyo hava buz uyku batırdı ay böyleyim işte ondan yazamıyorum okuyorum sadece şu anlık canım benim..

verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.aparatları kendimiz nasıl hazırlıcaz?

Son düzenleme:
heveslenıyordur ama neden koymus kı hamıle olmadan yanlıs bı sey bence once hamıle olsun oyle koysun ben koymadım takvıme gerek de gormedım herhalde bı sorun olurmu koymasam dallanıp budandırmak ıstemem hıcbı zaman

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inş.msne pek takılmıyosun galiba ne zaman girsem kapalı

verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.aparatları kendimiz nasıl hazırlıcaz?

canım 1 kulak cubuğuna 2 kat pecete sar sonra bir kat da havlu kağıt sar enlemesine sıkıca sar bunları üstüne strethc film sar ve prezarvatife geçir en son da jel sürerek başlayabilirsin egzersizlere. aparatları inceden kalına yap ki zorllaanma alırken

ya dünden beri nette dekorasyonla ilgili bişeyler bakıyorum ondan pek yazamıyorum.ya yatak odam siyah ve karanlık duruyoda orayı nasıl aydınlatabilirim die bakıyorumama takipteyim
ü

bende perdelerimi koyu kahve diktirmiştim gündüz çok hoş oluyo içerisi hafif loş bir ışık ben aydınlık sevmiyorum valla güneşi gördümmü tepem atıyo uyurken

ü

bende perdelerimi koyu kahve diktirmiştim gündüz çok hoş oluyo içerisi hafif loş bir ışık ben aydınlık sevmiyorum valla güneşi gördümmü tepem atıyo uyurken

ya ben aydınlık seviyorum eşim beğenmişti yatak odası mobilyasını bende olsun beraber kalcaz nasıl olsa onunda istediği olsun demiştimama karanlık oluyo

ben beyaz bakkal mumlarıyla çalıştım,bunlardan iki adet ednirsen ilerledikçe etrafını kağıt havluyla sarıyorsun streçle sabitleyip kendine istediğin ölçüde aparat hazırlıyorsun.burda ölçü dediğimiz şey aparatın çevresi.2 adet mum dememin sebebi 2 farklı ölçüde hazırlarsan aynı dilatördeki gibi,bir boydan ötekine geçiş çabuk olur ve ara vermezsin.bunun dışında kulak pamuklarını birleştirip yine sabitleyerek ve istediğin kadar kalınlaştırarak,ya da rimel,göz kalemi gibi nesenlerle kendine aparatlar hazırlayabılırsın oarası sana kalmış.ayrıca hıjyen acısından prezervatıf kullanman ve tahriş olmamak için su bazlı jeller kullanmanı öneririm.beyaz mumun çevresi 5 cmdir.eş denemelerine geçmek için çevresinin 10 cm olduğu aparata geçene kadar egzersiz yapılıyor bunu da şimdiden belirteyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…