Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inş.msne pek takılmıyosun galiba ne zaman girsem kapalı

verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.aparatları kendimiz nasıl hazırlıcaz?

canım 1 kulak cubuğuna 2 kat pecete sar sonra bir kat da havlu kağıt sar enlemesine sıkıca sar bunları üstüne strethc film sar ve prezarvatife geçir en son da jel sürerek başlayabilirsin egzersizlere. aparatları inceden kalına yap ki zorllaanma alırken

ya dünden beri nette dekorasyonla ilgili bişeyler bakıyorum ondan pek yazamıyorum.ya yatak odam siyah ve karanlık duruyoda orayı nasıl aydınlatabilirim die bakıyorumama takipteyim
ü

bende perdelerimi koyu kahve diktirmiştim gündüz çok hoş oluyo içerisi hafif loş bir ışık ben aydınlık sevmiyorum valla güneşi gördümmü tepem atıyo uyurken

ü

bende perdelerimi koyu kahve diktirmiştim gündüz çok hoş oluyo içerisi hafif loş bir ışık ben aydınlık sevmiyorum valla güneşi gördümmü tepem atıyo uyurken

ya ben aydınlık seviyorum eşim beğenmişti yatak odası mobilyasını bende olsun beraber kalcaz nasıl olsa onunda istediği olsun demiştimama karanlık oluyo

verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim.aparatları kendimiz nasıl hazırlıcaz?

ben beyaz bakkal mumlarıyla çalıştım,bunlardan iki adet ednirsen ilerledikçe etrafını kağıt havluyla sarıyorsun streçle sabitleyip kendine istediğin ölçüde aparat hazırlıyorsun.burda ölçü dediğimiz şey aparatın çevresi.2 adet mum dememin sebebi 2 farklı ölçüde hazırlarsan aynı dilatördeki gibi,bir boydan ötekine geçiş çabuk olur ve ara vermezsin.bunun dışında kulak pamuklarını birleştirip yine sabitleyerek ve istediğin kadar kalınlaştırarak,ya da rimel,göz kalemi gibi nesenlerle kendine aparatlar hazırlayabılırsın oarası sana kalmış.ayrıca hıjyen acısından prezervatıf kullanman ve tahriş olmamak için su bazlı jeller kullanmanı öneririm.beyaz mumun çevresi 5 cmdir.eş denemelerine geçmek için çevresinin 10 cm olduğu aparata geçene kadar egzersiz yapılıyor bunu da şimdiden belirteyim dedim

ayberk ece sen hamılemısın degılmısın senden duymak ıstedım de hamıle degılsen takvım koymaya ne gerek var hamıle ol oyle koy bence ben hamıleyken koymadım ınsanları yanıltma

Aaa aaa Niyee eşin Öyle Yapıyoki ??

Canım2 Hafta olmuş. Neden Konuşmuyosun eşinlee ??
Konuşmayı denee sor neyi olduğunu?? Niye Böyle Yapıyorr Güzelce Konuşun bebekim..
Sende Egzersize devam et. Niye Orta Parmakta Kaldınn hemen 2 parmağa geçç. 2 parmak yanyana yapacaksınn!!

baska bılen varmı ayberk hamılemı degılmı ınsanları yanıltmasın uyarınn

niye bu kadar tepki veriyorsun ki bi kaç sayfadır aynı şeyi yazıyorsun sana ne zararı var ayrıca açıklamasını yazmıştı gözden kaçırmışsın. hamile değil sadece kendince özenmiş ve kendine göre totem yapmış. niye yanılsın ki insanlar. senin ve herkesin düşüneceği şeyin cevabını da veriyim hayır avukatlığını yapmıyorum sadece senin bir iki sayfadır değilsen yapma etme diye ısrarın benim tuhafıma gitti dayanamadım en sonunda yazdım

kendi kendime bişeyler sokmak çok garip geldi ama bunu yapıcam denicem en azından ilk işim yarın mum ve prezervatif almak olucak bunu eşime söylemelimiyim teşekkürler...

slm yaa hiç egzersiz yapmadan penisi alamazmıyız acaba

slm yaa hiç egzersiz yapmadan penisi alamazmıyız acaba

hiç egzersiz yapmadan yenen arkadaşlar var bunlardan biri seiss bi kere kulak çubuğu aldı bir daha egzersiz yapmadan yendi. başka var mı bilmiyorum inşaallah sen de yapmadan yenersin ama egzersiz yaparak yenenler daha çok. egzersizi kendinize bir yük gibi görmeyin arkadaşlar (bu arada sen öyle görüyorsun demiyorum) egzersiz sizi duruma alıştırıyor ve kendinize güveni artırıyor. vajinannın içiyle ilgili size hissedebilecegğiniz tecrübeler yaşşatıyor. ama en nihayetinde karar sizin arkadaşlar bizler elimizden geldiiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…