Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet haklısın.ya ben benim gibi olmasın istiyorum belki zamanında biri bana korkunç bişey olmadığını falan anlatsaydı farklı olurdu.tam aksine düğün yakını bile gelen korkutuyo giden korkutuyo

canım kendi durumunu sakın anlatma ama işte sen ilk yapmış gibi konuş korkacak birşey yok falan de ilk yazdıklarım gibi şeyler söyle bence

cecemm ile aynı fikirdeyim ne kadar bilinçli olursa o kadar iyi bence

aslanım cecemim bee :) nerelerdesin tatlım neler yapıyosun

eşim öğlen 3 de işe gidiyor anca geldim :)) ay bugünde başım feci ağrıyor biraz durgunum ama biraz kendime geleyim biraz parmak egzersizi yapmayı düşünüyorum ve aparat hiç almadım denemek istiyorum belki olur içimden geliyor bugunü egzersiz yapmak hayret

Sevgili Cecemm, çok teşekkür ederim:)

evet olabilir ya susmak sanki ona kötülük gibi geliyo.konuşursam hatta dr a gitmek isterde götürürsem çok daha ii olur.uzmanlar evlenecek kişilerin bilgilenmeleri açısından gitmesi gerektiğini düşünüyoya.birde ayıp die konuşmuyoruz kimseyle evlenincede hala ayıp görüyoruz bilinçaltında.drlar buna ii kız sendromu diolarmış

hadi bakalım kolay gelsin inan aparat parmaktan çok daha kolay

burdaki arkadaşların dedigini yaptım halen sokktayım mum 10 cm kadar girdi hiç acı falan hissetmedim çok rahattım inanamıyorum

:) inan inan bunu sen başardın 10cm rahat rahat alıp çıkarana kadar 10 cm le devam et canım hatta içinde beklet bu denemelerde sonraaaaaaaaaaaaaaa eş denemelerinda hadı uzun zamandır kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar yendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye gelen olmadı yapıver de heyecanlandır bizi :)

uzunlugu 10 cm kalınlıgında 5-6 falan ama olsun canım genede çok mutluyum ben hergün yazıcam lütfen bana yardım etmeye devam edin allahım iyiyki sizi bulmuşum

kızlar bugun yardımıza ıhtıcm vr bgn eşilmn doğum gunu ve ben ona kendı ellermle bi hedye hazırlamk ıstyrm sızce ne yapablrm

bence biisürü balon al onları şişir ve hepsinin içine seni seviyorum çünkü... yazılı kağıtlar koy.ve odanızı böyle doldur.eşin böyle renk renk bisürü balonu görünce hoşuna gidecek ve eline bi iğne ver tek tek patlatsın ve içindeki notları okusun ben yaptım çok hoşuna gitmişti

içokkkkkkkkkkkkk güzelll bişeyyy bu peki başka bi fikrın varmı yoksaa küserim he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…