Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok daha başlamadım mum prezervatif jel falan edinmem lazım akşam eşime aldrıcam.ben 25 yaşımdayım 1.5 yıllık evliyim

yok daha başlamadım mum prezervatif jel falan edinmem lazım akşam eşime aldrıcam.ben 25 yaşımdayım 1.5 yıllık evliyim

iyi canım bir an önce al gerekli olan şeyleri ve başla buraya da yaz ilerlemelerini ben çok egzersiz yapmadan yendim ama burda tecrübeli arkadaşlar yardım eder bende elimden geldiğince yardım ederim destek olurum sen yeter ki yen azmet ama hatta kendine bir gün belirle ve o güne kadar bitirecem de ben öyle yaptım çoğu arkadaş da öyle yaptı ve yendi hadi bakalım canım vaji korksun senden inan yapınca bumuydu diyeceksin herkes öyle dedi çünkü

günaydın kızlar :)))))

minacım aklını karışştırmak istemem ama illa mum olacak diye bişey yok. kulak çubuğundan da aparat yapabilirsin, hatta mum da denemiş biri olarak söylüyorum mum bana sert geldi, aparat biraz daha penis e yakın. karar senin canım. sana belki itici gelebilir ama yapabilirsen gözüne kestirdiğin bi parmagınla bi dene hem içeriyi hem de yönü daha iyi hissedersi

günaydın sanada.şöyle söyleyim;ben eşimle denemelerimizde baş kısmından birazcık daha fazlasını alabiliyorum daha fazlası gitmiyo zorlayınca da çok acıyo.o yüzden mumla başlamak sanki daha iyi gibi.ama yinede sağol

bundan kaç günde kurtuldun

canım ben buraya kasım ayında üye oldum ve okudum okudukça şaşırdım mumlar parmaklar aman dedim nasıl oluyo sonra kendim birgün duşta serçe parmağımı aldım vee aaa dedim oluyomuş o gece eş denemesi yaptım ve olmadı tabi sonra eş denemesinden kalktım ve kendi orta parmağımı ardından işareti aldım amaç orda boşluk olduğunu anlamaktı sonra hiçbişey yapmadım devam etmedim erteledim hep zamanım olmadı sonra psikoloğa gideyim dedim hani o düzenli yaptırır yenerim dedim baktım oda burda kızların yaptığı herşeyi bana diyor onları veriyor 2. görüşmemden sonra gitmedim çünkü o çok uzatacaktı bir haftada bir boğum parmak diyodu neyse ben doktorla bu iş uzar dedim ve artık yencem dedim regliden sonra vaji daha geniş oluyo dedi kızlar bende regli oldum ve bittiği gün eşime dedim hadi önce senin parmakları deneyelim sonra önce onun bir parmağını sonra iki parmağını aldım sonra penis denemesi yaptım ve oldu inanamadım ben egzersiz yapmadım pek anlattığıma da bakılırsa pek sayılmaz orayı keşfetmekti amaç ama benim egzersiz yapacak zamanım yoktu ondan yapamadım hem çalışıyom ev iş derken erteliyodum burdaki arkadaşlarında destekleriyle yendim gün olarak hatırlamıyom ama çok sürmedi yani 23 aralıkta yendim senin zamanın varsa erteleme egzersiz yap

günaydın şekerim

sen bilirsin canım önemli olan sana sıcak gelen nesneyle yapman. elabın da dediği gibi erteleme sakn insan zaman zaman yorulduğunu hissediyor ama üstüne gidersen daha çabuk biter. hem baya ilerlemişsin :) bundan sonrası çok daha kolay olacak inşaallah. Allah kolaylık versin

sizle yazışmak çok iyi geldi bana.bu konu eşimle aramızda sırdı.hiç kimse bilmiyodu.ikimizde kafayı yicektik az kalsın.konuşmak deşarj olmak rahatlattı beni.ben evdeyim bunuları yapmaya çok zamanım var.keşke daha önce görseydim siteyi

insanın kendisiyle aynı şeyleri yaşayan birilerini görmesi umut oluyo zamanın varsa hiç erteleme

acayip özgüven depoladım dünden beri.yapıcam Allahın izniyle.biz bebiş çok istiyoruz eşimle bebeklere bayılıyoruz.kaynana faktörüde devreye giriyo gibi torun istiyolar açık açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…