- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.561
günaydın kızlar :)))))
minacım aklını karışştırmak istemem ama illa mum olacak diye bişey yok. kulak çubuğundan da aparat yapabilirsin, hatta mum da denemiş biri olarak söylüyorum mum bana sert geldi, aparat biraz daha penis e yakın. karar senin canım. sana belki itici gelebilir ama yapabilirsen gözüne kestirdiğin bi parmagınla bi dene hem içeriyi hem de yönü daha iyi hissedersi
günaydın sanada.şöyle söyleyim;ben eşimle denemelerimizde baş kısmından birazcık daha fazlasını alabiliyorum daha fazlası gitmiyo zorlayınca da çok acıyo.o yüzden mumla başlamak sanki daha iyi gibi.ama yinede sağol
sizle yazışmak çok iyi geldi bana.bu konu eşimle aramızda sırdı.hiç kimse bilmiyodu.ikimizde kafayı yicektik az kalsın.konuşmak deşarj olmak rahatlattı beni.ben evdeyim bunuları yapmaya çok zamanım var.keşke daha önce görseydim siteyi
elab sen yenmişsin ne güzel.peki bebiş var mı
acayip özgüven depoladım dünden beri.yapıcam Allahın izniyle.biz bebiş çok istiyoruz eşimle bebeklere bayılıyoruz.kaynana faktörüde devreye giriyo gibi torun istiyolar açık açık.
Günaydınnnnnnnnn canlar nasılsınız?
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
inş. Canım inşallah:)) ovulasyon testleri varmış bu ay olmazsa eğer bebiş bidahaki aya almayı düşünüyorumm...yumurtlama gününü tesbit ediyomuş yumurtlama olmadan 24-48 saat önce lh yükseliomuş ve o testte çıkıyomuş...bilginizee sunayım dedimm..:)))9
günaydınnyine olmadı yaa kafayı yiyecem ben az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?