- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.561
acayip özgüven depoladım dünden beri.yapıcam Allahın izniyle.biz bebiş çok istiyoruz eşimle bebeklere bayılıyoruz.kaynana faktörüde devreye giriyo gibi torun istiyolar açık açık.
Günaydınnnnnnnnn canlar nasılsınız?
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
inş. Canım inşallah:)) ovulasyon testleri varmış bu ay olmazsa eğer bebiş bidahaki aya almayı düşünüyorumm...yumurtlama gününü tesbit ediyomuş yumurtlama olmadan 24-48 saat önce lh yükseliomuş ve o testte çıkıyomuş...bilginizee sunayım dedimm..:)))9
günaydınnyine olmadı yaa kafayı yiyecem ben az kaldı
ben pek iyi değilim ya mafoldumben
egzersiz yaparken çok rahatsız oluyorum önceden dayanabiliyordum ama artık dayanamıyorum
mumu çıkarırken çok tuhaf oluyorum acı gibi değil acı olsa yine iyi ama çok tuhaf ya anlatamıyorum ki ne yapıcam biliyorum mafoldumben
kızlar bugun guzel bısey ogrendım.bebısım normal dogum pozısyonunda :==)
canım benim adet sancılarımda çok şiddetli olurdu bekarken hep evlenince geçer derlerdi ama ben vajili olduğum şimdiye kadar halen çekiyodum tabi keramet gelin olmaktaymışben gelin olduktan sonra ilk adetimi yaşıyorum bugün ve sancım çok az o öldürücü sancı yok ben ki ilaç almasam acillik olurdum ama şimdi çok az var yani sende gelin ol inş senin de azalır
merhaba kızlar.akşam inş denemeye başlıcam.sizden su bazlı kayganlaştırıcı markası isteyecektim.kullananlar bi zahmet lütfen...
merhaba kızlar.akşam inş denemeye başlıcam.sizden su bazlı kayganlaştırıcı markası isteyecektim.kullananlar bi zahmet lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?